Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

Γυμναστήριο – μια πονεμένη ιστορία. Για πολλούς, το γυμναστήριο είναι ίσως το μόνο μέρος που μετρά περισσότερες απουσίες τους από ό,τι το σχολείο ή η σχολή τους στο πανεπιστήμιο – ειδικά το χειμώνα.

Κι αυτό είναι το περίεργο στην όλη υπόθεση.

Όλοι τρελαίνονται και πάνε γυμναστήριο το καλοκαίρι – προφανώς για να βγουν ανανεωμένοι στις παραλίες. Το καλοκαίρι, όμως, όσο εντατική κι αν είναι η γυμναστική τους, το αποτέλεσμα δεν προλαβαίνει να φανεί. Αντίθετα, οι προσπάθειές σας το χειμώνα είναι που θα σας εξασφαλίσουν την εμφάνιση που ονειρεύεστε το καλοκαίρι!

Υπάρχουν, όμως, κι άλλοι λόγοι - και τρόποι - να μην παρατήσετε τη γυμναστική σας το χειμώνα, ακόμη κι αν το ωράριο εργασίας σας είναι κάπως βαρύ. Θέλοντας να σας ενθαρρύνουμε και να σας δώσουμε λίγο παραπάνω κίνητρο συγκεντρώσαμε τους σημαντικότερους από αυτούς. Ρίξτε μια ματιά!

Πώς να Μη Διακόψετε το Γυμναστήριο το Χειμώνα 

  • Η ισχύς εν τη ενώσει! Θα συναντηθείτε ούτως ή άλλως με τις φιλενάδες σας. Αντί, λοιπόν, να το κάνετε σε κάποια καφετέρια ή fast-food, με όλους αυτούς του παχυντικούς πειρασμούς γύρω σας, γιατί να μη συναντηθείτε στο γυμναστήριο; Και τα νέα σας θα πείτε, και το κορμί σας θα σμιλεύσετε! Παράλληλα, όταν θα έχετε δίπλα σας τη φίλη σας θα είναι πιο δύσκολο να τα παρατήσετε!
  • Ξεκινήστε σωστά τη μέρα σας! Πώς; Μην παραμελείτε το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας, το πρωινό σας. Κατά γενική παραδοχή, και δικαιολογημένα, το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας. Αν αναρωτιέστε τι σχέση έχει αυτό με το γυμναστήριό σας, σκεφτείτε λίγο ποιος είναι ο πλέον συνηθέστερος λόγος που δεν πάτε γυμναστήριο μετά τη δουλειά: νιώθετε πως δεν έχετε ενέργεια, έτσι δεν είναι; Αν έχετε φάει καλό πρωινό – και σωστό πρωινό – θα έχετε αρκετές δυνάμεις ακόμη και μετά από αρκετές ώρες δουλειάς.
  • Προσέξτε το μεσημεριανό σας. Μην κάνετε το λάθος να φάτε υπερβολικά το μεσημέρι. Αντίθετα με το πρωινό, το μεσημεριανό γεύμα δεν δίνει ενέργεια⋅ βαραίνει το σώμα και φέρνει υπνηλία. Α! Κι εδώ το καλό πρωινό παίζει ρόλο, γιατί θα σας συγκρατήσετε από το να καταβροχθίσετε το άπαν σύμπαν όταν το ρολόι πάει 13:00!
  • Αξιοποίησε τη σύγχρονη τεχνολογία. Υπάρχουν ένα σωρό apps που έχουν σχεδιαστεί να σου υπενθυμίζουν την ώρα του γυμναστηρίου. Ρύθμισε κατάλληλα το smartphone σου, πριν την ώρα που η μεσημεριανή καταπόνηση σε ρίξει σε για ύπνο.
  • Βάλε ρεαλιστικούς στόχους. Συχνά, η ένδειξη της ζυγαριάς μας θυμώνει τόσο που βάζουμε στόχους που είναι δυσθεώρητοι – ή και ακατόρθωτοι. Αν ξεκινήσετε με στόχο μια ώρα κάθε μέρα, δεν θα αντέξετε παραπάνω από 2 εβδομάδες. Βάλτε, λοιπόν, ρεαλιστικούς στόχους. Μισή ώρα άσκηση τρεις φορές την εβδομάδα θα σας κρατήσει σε φόρμα δίχως να σας επιβαρύνει υπερβολικά.

Ψάχνετε κατάλληλο χώρο για τις γυμναστικές σας εξορμήσεις; Ρίξτε μια ματιά στις εγκαταστάσεις του SEMELI HOTEL!

Blog Categories:

wedding area english