Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

Οι μέρες περνούν και δεν βλέπεις τη στιγμή που η οικογένεια και οι καλύτεροί σου φίλοι θα είστε ξανά μαζί! Είμαστε σίγουροι πως μια παρέα σαν τη δική σας είναι από μόνη της… εκρηκτική, αλλά ένα φαντασμαγορικό πάρτι θα εκτοξεύσει τη διάθεσή σας και θα χαρίσει μπόλικες στιγμές γέλιου και κεφιού που θα σας συντροφεύουν για πάντα.

Αν σκοπεύεις να οργανώσεις το ξεφάντωμα και έχεις ξεμείνει από ιδέες ή απλά δεν το έχεις ξανακάνει, μπορούμε να βοηθήσουμε! Η παρακάτω λίστα θα σου λύσει τα χέρια και θα σε βοηθήσει να οργανώσεις το πάρτι εύκολα και γρήγορα, δίχως περιττό άγχος.

Το Κλειδί είναι Σχεδιασμός

1. Το Κλειδί είναι ο Σχεδιασμός

Όταν οργανώνεις οποιοδήποτε event, ο προσεκτικός σχεδιασμός μπορεί να κάνει τη διαφορά από μια βραδιά που όλοι θα θυμούνται με μια βραδιά που όλοι θα θέλουν να ξεχάσουν!

Τι μπορείς να κάνεις; Φτιάξε  μια λίστα με πράγματα που πρέπει να κάνεις, και μία άλλη με πράγματα που πρέπει να αγοράσεις. Θα ήταν ακόμη καλύτερο να χωρίσετε τα πράγματα σε κατηγορίες, όπως τρόφιμα και ποτά, διακοσμητικά, δώρα κτλ., ώστε να μην ξεχάσετε τίποτα.

 

2. Δημιουργήστε μια Χλιδάτη Ατμόσφαιρα

Η προσοχή στη λεπτομέρεια και η έμφαση στη χλιδή είναι πολύ σημαντική για το πάρτι που έχεις στο μυαλό σου.

Επίλεξε ένα συγκεκριμένο χρώμα που θα κυριαρχεί στη διακόσμηση – από τα λουλούδια και τις κορδέλες, ως τις χαρτοπετσέτες και τα κεριά. Το χρυσό και το πορφυροκόκκινο είναι ό,τι πρέπει, καθώς χαρίζουν μια αίσθηση πολυτέλειας στον χώρο.

Δώσε έμφαση στα κεριά: τον χειμώνα δημιουργούν τέλεια ατμόσφαιρα (ειδικά αν είναι αρωματικά), και με το γλυκό φως που σκορπούν δένουν τέλεια με το χειμωνιάτικο σκηνικό.

 

3. Ξεκινήστε το Πάρτι με Χειμωνιάτικα Κοκτέιλ

Καλωσόρισε τους καλεσμένους σου μόλις φτάσουν με ένα εντυπωσιακό χειμερινό κοκτέιλ! Είναι ο καλύτερος τρόπος να αρχίσει το πάρτι και θα εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου με τις ικανότητές σου στο Bar-tending.

 

4. Το Παν είναι η Εξάσκηση

Αν σκοπεύεις να ετοιμάσεις εσύ το μενού και ορισμένα από τα πιάτα που περιλαμβάνει δεν τα ξέρεις και τόσο καλά, θα ήταν σοφό να δοκιμάσεις να τα φτιάξεις μερικές φορές πριν τη βραδιά του πάρτι.

Ενόσω εσύ θα βάζεις τις τελικές πινελιές στα κύρια εδέσματα στην κουζίνα, άσε τους καλεσμένους σου να απολαύσουν ορισμένα εκλεκτά μεζεδάκια που θα ανοίξουν την όρεξή τους. Δώστε έμφαση σε ποικιλίες τυριών, κόκκινα κρεατικά, σάλτσες με μπαχαρικά και τραγανά φρυγανισμένα ψωμάκια. 

Ψυχαγωγήστε τους Καλεσμένους

5. Ψυχαγωγήστε τους Καλεσμένους σας  

Για να διασφαλίσεις ότι το πάρτι δεν θα κάνει… «κοιλιά», φτιάξε ένα playlist που θα ξεκινά απαλά και θα αποκτά σταδιακά ένα μπρίο, ώστε να βάζει τους καλεσμένους στο κατάλληλο mood. Φρόντισε τα χορευτικά κομμάτια να συμπέσουν με το σημείο όπου το γεύμα θα είναι στα τελειώματά του. Αυτό είναι πολύ σημαντικό! Μην αφήσεις να περάσει πολλή ώρα μετά το γεύμα για να ανεβάσεις στο κέφι.

Όταν επιλέγεις κομμάτια, λάβε υπόψη σου τα γούστα και τις προτιμήσεις όλων των καλεσμένων σου, ακόμη κι αν δεν διαφωνείτε κάπως στα… καλλιτεχνικά. Μην ξεχνάς ότι μπορεί αυτό να είναι το πάρτι σου, αλλά το να περάσουν όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς σου καλά και να απολαύσετε τη βραδιά είναι πολύ σημαντικότερο από τις μουσικές σου προτιμήσεις, τις οποίες εξάλλου μπορείς να χαρείς οποτεδήποτε.

Ξέρεις, πολλά από τα παραπάνω μπορείς να τα κάνεις πολύ ευκολότερα αν οργανώσεις το πάρτι σου σε μια από τις σουίτες ή τις αίθουσες του ξενοδοχείου μας! Τέλειο φαγητό από έμπειρους σεφ, άψογος ηχητικός εξοπλισμός, φανταστική διακόσμηση και πολυτελής ατμόσφαιρα – συνθέτουν όλα το τέλειο σκηνικό για το πάρτι σου!

Αν πάλι έχεις ήδη συγκεκριμένο χώρο στο μυαλό σου, αλλά κακή σχέση με την κουζίνα ή θέλεις κάτι πιο ξεχωριστό για τη βραδιά, SEMELI Catering Services μπορεί να σου λύσει τα χέρια, εξασφαλίζοντας ένα γευστικό και εντυπωσιακό γεύμα για σένα και τους καλεσμένους σου! 

Μάθε περισσότερα  

Blog Categories:

wedding area english