Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

Άνοιξη… ο καιρός ανοίγει, τα λουλούδια ανθίζουν, οι πλαγιές στην εξοχή πλημμυρίζουν από κάθε λογής χρώματα και αποχρώσεις. Όλη η φύση γιορτάζει!

Μήπως είναι ωραία ιδέα να γιορτάσετε και εσείς μαζί της, οργανώνοντας τον γάμο σας την άνοιξη;

Αν τρέφετε μια ιδιαίτερη αγάπη για τα λουλούδια, η απάντηση είναι ασυζητητί ναι!

 

Γάμος & Άνοιξη - ένας Τέλειος Συνδυασμός

Μήπως σκέφτεστε ότι δεν έχετε αρκετά… ρομαντικό στιλ για έναν ανοιξιάτικο γάμο;

Μην κάνετε το λάθος να συνδέετε την άνοιξη αποκλειστικά με ένα στιλ γαμήλιας δεξίωσης!

Η άνοιξη είναι η εποχή με τη μεγαλύτερη ποικιλία λουλουδιών και χρωμάτων, συνεπώς μπορείτε να επιλέξετε αυτά που αναδεικνύουν καλύτερα το δικό σας προσωπικό στιλ! Είτε επιθυμείτε έναν vintage γάμο είτε κάτι πιο χαλαρό, κάτι πιο hipster ή chic, minimal ή μοντέρνο, η άνοιξη είναι η εποχή που μπορεί άνετα να το υποστηρίξει.

Με τον κατάλληλο σχεδιασμό, τη σωστή επιλογή υλικών και, φυσικά, την προσοχή στη λεπτομέρεια, μπορείτε να οργανώσετε τον γάμο σας και να μυρίζει άνοιξη από άκρη σ’ άκρη!

Σε αυτό το άρθρο, λοιπόν, εστιάζουμε στα πιο σημαντικά στοιχεία ενός γάμου, και στο πώς μπορούν να αποκτήσουν ανοιξιάτικο χαρακτήρα!

Νυφικό

  • Νυφικό

Το νυφικό πρωταγωνιστεί σε αυτή την όμορφη τελετή, καθώς όλη η προσοχή στρέφεται στη νύφη.

Για έναν ανοιξιάτικο γάμο, επιλέξτε αέρινα, ανάλαφρα υφάσματα, όπως ακριβώς το ανοιξιάτικο ανάλαφρο αεράκι. Οργάντζα, σιφόν και μετάξι πρωταγωνιστούν στα νυφικά της άνοιξης.

Καθώς ο καιρός έχει μαλακώσει αλλά δεν είναι ακόμα πολύ ζεστός, μπορείτε να παίξετε με το πάνω μέρος του νυφικού αρκετά - να επιλέξετε, για παράδειγμα, ένα νυφικό με μανίκι ¾ για ένα σικ αποτέλεσμα ή μανίκια με πουά διαφάνεια που είναι η τελευταία τάση της μόδας.

Μη φοβηθείτε να πείτε ναι σε λεπτομέρειες που φωνάζουν «άνοιξη», όπως η προσθήκη απλικέ λουλουδιών στο μπούστο ή στη μέση του νυφικού.

Διακόσμηση

  • Διακόσμηση

Όποιο χρώμα κι αν κυριαρχεί στον γάμο σας, υπάρχει ένα ανοιξιάτικο λουλούδι που θα το αναδείξει. Θέλετε έναν κλασικό, σικ, ολόλευκο γάμο; Κάλλες, παιώνιες, λίλιουμ, φρέζιες ακόμα και το διακριτικό και λεπτεπίλεπτο γιασεμί είναι παντού την άνοιξη, και δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου στην επιλογή σας!

Φροντίστε το κυρίαρχο λουλούδι των συνθέσεων να είναι παντού, για ένα αρμονικό αποτέλεσμα, συμπεριλαμβάνοντάς τα στις μπομπονιέρες, τα προσκλητήρια, στα ευχαριστήρια των καλεσμένων και στον χώρο της δεξίωσης.

Τούρτα

  • Γαμήλια Τούρτα

Πριν από μερικά χρόνια οι γαμήλιες τούρτες ήταν σχετικά απλές. Σήμερα όμως, έχουν εξελιχθεί σε έργα τέχνης, ακολουθώντας το θέμα του γάμου και εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους.

Και εδώ οι επιλογές είναι πολλές και μπορείτε να κινηθείτε με βάση το προσωπικό σας στιλ: ίσως ολόλευκη, μίνιμαλ, στολισμένη με μικρά λουλούδια, ή μια υπερπαραγωγή με πολλούς ορόφους, πινελιές από το χρώμα του γάμου σας και μεγάλες ανοικτές φρέζιες από ζαχαρόπαστα, η γαμήλια τούρτα σας μπορεί να καταπλήξει τους πάντες με τον ανοιξιάτικο αέρα που θα φέρει στον χώρο της δεξίωσης.

Ψάχνετε τον κατάλληλο χώρο για τη γαμήλια δεξίωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο SEMELI HOTEL και θα χαρούμε πολύ να οργανώσουμε μαζί την δεξίωσης των ονείρων σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας 

 

Blog Categories:

wedding area english