Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

Αν λατρεύετε την κωμωδία και έχετε ανάγκη να ξεδώσετε λίγο από τις σκοτούρες της καθημερινότητας και να γελάσετε με την καρδιά σας, τότε σας έχουμε την ιδανική λύση!  

Το SEMELI HOTEL είναι ο χορηγός φιλοξενίας για μια μοναδική σειρά παραστάσεων Stand-Up Comedy με το ακτύπητο τρίδυμο των Λάμπρου Φισφή, Δημήτρη Μακαλιά και Ζήση Ρούμπου, που υπόσχονται αβίαστο γέλιο και γνήσια σάτιρα στις 28 Νοεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας!  

Επιτέλους, οι όποιες δυσκολίες και αναβολές ξεπεράστηκαν και το πολυαγαπημένο τρίο κωμικών του Κάψε το Σενάριο θα εμφανιστεί στη Λευκωσία στις 28 του μήνα, σε δύο παραστάσεις που θα μοιράσουν άφθονες δόσεις ανόθευτης κωμωδίας, αυξάνοντας την ανοσία μας στην κακή διάθεση και την ακεφιά!  


kapse senario e1592981180816

Τι Ξέρεις από Stand-Up Comedy;

Είσαι νέος στον κόσμο του stand-up comedy; Η μοναδική αυτή μορφή κωμωδίας εμπνέεται από δύο στοιχεία: τον αυτοσχεδιασμό και την αλληλεπίδραση με το κοινό.

Ο κωμικός μιλά απευθείας στο κοινό, δίχως σενάριο, δίχως πρόβες, με μόνο όπλο τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και την αγάπη του για αυτό που κάνει, δημιουργώντας από το μηδέν μια – κυριολεκτικά - ανεπανάληπτη παράσταση, μιας και το κοινό δεν είναι ποτέ ίδιο!

Το stand-up comedy θεωρείται μια από τις πιο απαιτητικές μορφές τέχνης και, ειδικά στη χώρα μας, έχει σχετικά μικρή ιστορία αλλά φανατικούς υποστηρικτές, που λατρεύουν τον αυθορμητισμό, τη φυσικότητα και την αυθεντικότητα που τη χαρακτηρίζουν. Οι άνθρωποι του Κάψε το Σενάριο είναι από τους πρωτοπόρους του είδους και συνέβαλαν σημαντικά στη διάδοση του stand-up comedy σε Ελλάδα και Κύπρο.

Who Needs a Script?

Το «Κάψε το σενάριο» έκανε το επιτυχημένο του ξεκίνημα το 2013, όταν μέσα από τη συχνότητα του Mega Ελλάδας και για δύο συνεχόμενες σεζόν χάρισε άφθονο γέλιο στο κοινό και έφερε για πρώτη φορά το stand-up comedy σε πολλά ελληνικά σπίτια. Οι δημιουργοί του επένδυσαν στην επιτυχία της εκπομπής, με περισσότερες από 800 παραστάσεις, ενώ επέστρεψαν με μια διαδικτυακή μορφή της εκπομπής το 2018 στο YouTube, γνωστή ως Κάψε το Σενάριο Reloaded.

Αν διψάς για αυθεντική κωμωδία και αποζητάς μια πραγματικά μοναδική εμπειρία γέλιου, μπες σήμερα κιόλας στο www.tickethour.com.cy και κλείσε το δικό σου εισιτήριο για μία από τις παραστάσεις του Κάψε το Σενάριο στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου!

Όλες οι παραστάσεις stand-up comedy που διοργανώνονται από τη Motion Comedy πραγματοποιούνται με υψηλά μέτρα προστασίας για τον Covid-19. Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος των παραστάσεων τηρούνται αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα που έχουν εκδοθεί από το Υπουργείο Υγείας.

Ψάχνετε χώρο διαμονής στην Λευκωσία για να δείτε την παράσταση; Κάντε την κράτηση σας σήμερα, πατώντας εδώ… και ετοιμαστείτε για άφθονο γέλιο!



Blog Categories:

wedding area english