Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

 inner 3

Ακόμη και ένας παραδεισένιος προορισμός μπορεί να εξελιχτεί σε εφιάλτη αν το μέρος που θα μείνεις δεν είναι όσο άνετο, ασφαλές και καθαρό θα ήθελες.

Κι είναι αλήθεια ότι πολλά από αυτά που μπορεί να διαβάζεις για ένα ξενοδοχείο στην επίσημη ιστοσελίδα του συχνά αποδεικνύονται (στην καλύτερη περίπτωση) υπερβολές! Αυτό, όμως, έχει ως αποτέλεσμα η ξεκούραση να μετατραπεί σε… κούραση και οι διακοπές σε ταλαιπωρία.

Πώς μπορείς να διασφαλίσεις ότι δεν θα πέσεις σε αυτή την παγίδα στην επόμενή σου εξόρμηση; Ακολούθησε τα παρακάτω tips!

Tip 1 - Κάνε Απευθείας Κράτηση, Καλώντας το Ξενοδοχείο

Δεν υπάρχει πλέον καλά οργανωμένο ξενοδοχείο που να δίνει δυνατότητα κράτησης ηλεκτρονικά, δίχως καμία απευθείας επικοινωνία με το προσωπικό. Πρακτικό αυτό, δεν λέμε, αλλά όσοι ταξιδεύουν συχνά και έχουν μεγάλη πείρα στις κρατήσεις, θα σου πρότειναν να κινηθείς διαφορετικά…

Προτίμησε να κάνεις την κράτησή σου απευθείας, καλώντας το ξενοδοχείο τηλεφωνικά και μιλώντας με τον υπεύθυνο ή το προσωπικό. Γιατί; Γιατί συχνά οι ξενοδόχοι είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν καλύτερες τιμές, να κάνουν upgrade δωματίου ή να προσφέρουν επιπλέον ανέσεις στην ίδια τιμή όταν συνομιλούν απευθείας με τον επίδοξο… φιλοξενούμενο!

Ένα απλό τηλεφώνημα, λοιπόν, μπορεί να σου εξασφαλίσει ακόμη μεγαλύτερες ανέσεις.  

Tip 2 - Αν Υπάρχει Κάποια Ειδική Περίσταση, Πες το!

tip2 idiki peristasi

Και μιας και τονίσαμε πόσο σημαντικό είναι να μιλήσεις απευθείας με το προσωπικό του ξενοδοχείου, μπορούμε να αναφέρουμε έναν ακόμη λόγο.

Αν το ταξίδι σου σχετίζεται με κάποια ειδική περίσταση, π.χ. με τα γενέθλιά σου, την επέτειό σου, κάποιο συνέδριο ή άλλο γεγονός, είναι πολύ σημαντικό να το αναφέρεις όταν κάνεις την κράτησή σου. Πολλά ξενοδοχεία προσφέρουν ειδικές υπηρεσίες ή περιποιήσεις σε τέτοιες περιπτώσεις, ή μπορούν να σου εξασφαλίσουν ειδικές τιμές με εξωτερικούς συνεργάτες για τούρτες, γλυκά, catering και ειδική διακόσμηση.

Tip 3 – «Σιδέρωσε» τα Ρούχα σου με τον Ατμό από το Μπάνιο

Αν θέλεις να ταξιδέψεις με τα απολύτως απαραίτητα ή έστω με όσο το δυνατόν λιγότερες αποσκευές, τότε σίγουρα μπορείς να αφήσεις το σίδερο στο σπίτι. Υπάρχει τρόπος να σιδερώσεις και να φρεσκάρεις στα γρήγορα τα ρούχα σου… στο μπάνιο!

Είναι απλό. Άνοιξε το ντους και άφησε να τρέξει να τρέξει καυτό νερό. Κρέμασε τα ρούχα στο μπάνιο σε ένα σημείο που θα τα «αγκαλιάζει» ο ατμός και άφησέ τα εκεί για λίγο, κλείνοντας την πόρτα και το παράθυρο (αν υπάρχει). Τοποθέτησε τα ρούχα όσο το δυνατόν πιο κοντά στην έξοδο του νερού, χωρίς όμως να βρέχονται. Αν δεν θέλεις να σπαταλήσεις νερό, μπορείς να κάνεις και το μπάνιο σου ταυτόχρονα! Σε 15 λεπτά, πάντως, τα ρούχα σου θα είναι έτοιμα!

Tip 4 – Πάρε Μαζί σου τα Είδη Προσωπικής Περιποίησης (Σαμπουάν, Σαπούνια κτλ.)

Όταν θα έχεις ολοκληρώσει τη διαμονή σου, πάρε μαζί σου τα είδη προσωπικής περιποίησης που σου παρέχει το ξενοδοχείο! Εξάλλου, δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά, και είναι πρακτικά αδύνατο να ανακυκλωθούν δίχως να διαλυθεί όλο το προϊόν – συνεπώς είναι κρίμα να μην τα πάρεις μαζί σου και να πεταχτούν.

Αν έχει κάποια ειδική δερματική ή άλλη ευαισθησία και χρειάζεσαι πιο εξειδικευμένα προϊόντα προσωπικής περιποίησης, μην ξεχάσεις να το αναφέρεις όταν κάνεις την κράτησή σου!

TipSEMELI HOTEL

picture for conclusion

Φυσικά, μπορείς να εξασφαλίσεις μια τέλεια διαμονή, άνετη και ξεκούραστη διαμονή… με μία μόνο κίνηση! Κάνοντας την κράτησή σου στο SEMELI HOTEL!

Άνετοι χώροι, μοντέρνα διακόσμηση με όλες τις απαραίτητες ανέσεις – που περιλαμβάνουν ακόμη και υπηρεσία στεγνοκαθαριστηρίου - σας διασφαλίζουν μια αυθεντικά άψογη διαμονή. Εξυπηρετούμε κάθε σας ανάγκη, από ειδικό σαμπουάν μέχρι τη διοργάνωση ειδικών γευμάτων και events, άμεσα, με ένα μόνο τηλεφώνημα!

Και κάτι ακόμη! Το SEMELI HOTEL σας προσφέρει, αν υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια, δωρεάν upgrade δωματίου!

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας μαζί μας για κρατήσεις!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Blog Categories:

wedding area english