Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

 inner 1

Κι όμως, ακόμη και σε αυτές τις συνθήκες, το ταξίδι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας.   

Εκατομμύρια άνθρωποι εξακολουθούν να ταξιδεύουν καθημερινά, κυρίως για τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Εξάλλου, όταν γίνονται σωστά και με τις κατάλληλες προφυλάξεις, τα ταξίδια μπορούν να γίνουν με ασφάλεια και να συνεχίσουν να μας προσφέρουν υπέροχες νέες εμπειρίες και αξέχαστες αναμνήσεις.  

Ναι, μπορούμε να ταξιδεύουμε με ασφάλεια. Ρίξτε μια ματιά στις ακόλουθες 4 απλές, πρακτικές συμβουλές που θα κάνουν τα επαγγελματικά σας ταξίδια ασφαλή για σας και τους συνεργάτες σας.  

 
Online Check In (Όπου Επιτρέπεται) για να Μην Περιμένετε σε Ουρές  

Διάφορες έρευνες (αλλά και η κοινή λογική) έχουν προσδιορίσει τις ουρές αναμονής ως σημεία με αυξημένο κίνδυνο μόλυνσης με Covid-19. Φυσικά, η χρήση μάσκας, ο καλός εξαερισμός και η τήρηση αποστάσεων μειώνουν δραστικά τον κίνδυνο – αλλά όπου μπορείτε να τις αποφύγετε τελείως κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, κάντε το.  

Ένας εύκολος τρόπος είναι κάνετε διαδικτυακά το check in σας. Το check in, η διαδικασία δηλαδή κατά την οποία ανακοινώνετε την άφιξή σας στο αεροδρόμιο και το ξενοδοχείο σας, μπορεί πλέον να γίνει και διαδικτυακά σε πολλές εγκαταστάσεις, επιτρέποντάς σας να αποφύγετε την πολυκοσμία και τη στενή επαφή με μεγάλο αριθμό αγνώστων.   

 
Ελέγξτε Ότι Έχετε Ταξιδιωτική Ασφάλιση 

Ελέγξτε Ότι Έχετε Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Αν έχετε σκοπό να ταξιδέψετε σε άλλο κράτος, είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι έχετε ταξιδιωτική ασφάλεια, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε την κατάλληλη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, όπου κι αν είστε.  

Εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, επίσης, την Ευρωπαϊκή Κάρτα Ασφάλισης Ασθενείας (ΕΚΑΑ), μια κάρτα που παρέχεται δωρεάν και εξασφαλίζει πρόσβαση σε ιατρικά αναγκαία περίθαλψη κατά την προσωρινή διαμονή σας σε οποιαδήποτε από τις 28 χώρες της ΕΕ, καθώς επίσης και στην Ισλανδία, το Λιχτενστάιν, τη Νορβηγία και την Ελβετία, με τους ίδιους όρους και το ίδιο κόστος (σε ορισμένες χώρες, δωρεάν) με τους ασφαλισμένους της εν λόγω χώρας.  

Παρότι η Ευρωπαϊκή Κάρτα Ασφάλισης δεν υποκαθιστά την ταξιδιωτική ασφάλιση, ούτε εγγυάται σε όλες τις περιπτώσεις δωρεάν παροχή υπηρεσιών, αποτελεί πολύτιμο εφόδιο που σας εξασφαλίζει αντίστοιχες υπηρεσίες με τους ασφαλισμένους κατοίκους της χώρας στην οποία βρίσκεστε. Βεβαιωθείτε, λοιπόν, ότι την έχετε στη διάθεσή σας προτού επιβιβαστείτε στο αεροπλάνο.  
 

Πάρτε Μαζί Σας Όλα τα Απαραίτητα  

Παρότι όλες οι σοβαρές επιχειρήσεις παρέχουν πλέον στους επισκέπτες τα στοιχειώδη μέσα προστασίας από τον Covid-19, όπως μάσκα μιας χρήσης, αντισηπτικό κτλ., είναι σημαντικό να έχετε πάντοτε μαζί σας αντίστοιχα προσωπικά είδη.  

Βεβαιωθείτε ότι έχετε περισσότερες από μία μάσκες. Αν επιλέξετε μάσκες που δεν είναι μιας χρήσης, σιγουρευτείτε ότι αυτές που χρησιμοποιείτε πληρούν τις προδιαγραφές των ιατρικών υπηρεσιών τόσο της χώρας σας, όσο και της χώρας στην οποία σκοπεύετε να ταξιδέψετε. Προμηθευτείτε απολυμαντικά προϊόντα (αντισηπτικό, απολυμαντικά, αλκοολούχα μαντιλάκια καθαρισμού) από αξιόπιστους προμηθευτές και εταιρείες. 

 
Επιλέξτε Ξενοδοχείο που Τηρεί Όλα τα Μέτρα Υγιεινής 

Επιλέξτε Ξενοδοχείο που Τηρεί Όλα τα Μέτρα Υγιεινής

Ο τελευταίος αυτός παράγοντας είναι και ο σημαντικότερος για την ασφάλεια του ταξιδιού σας, καθώς στο ξενοδοχείο σας θα περάσετε μεγάλο (αν όχι το μεγαλύτερο) μέρος του ταξιδιού σας, και θα έρθετε σε στενή επαφή με πολλές επιφάνειες.  

Επιλέξτε, λοιπόν, ένα ξενοδοχείο που δεν είναι απλά προσεκτικό, αλλά είναι προφανές ότι τηρεί όλα τα μέτρα υγιεινής που ορίζονται από τις κρατικές αρχές.  


Το SEMELI HOTEL πάει ένα βήμα πιο πέρα στην προστασία των πελατών της, κάνοντας πολύ περισσότερα από αυτά που απλά ορίζουν οι υγειονομικές υπηρεσίες της χώρας. 

Τόσο οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου, όσο και κάθε μέλος του προσωπικού ακολουθούν αυστηρότατα πρότυπα προσωπικής υγιεινής:  

1. τηρώντας αυστηρά τις αποστάσεις ασφαλείας,

2. φορώντας πάντοτε μάσκα και χρησιμοποιώντας τακτικότατα προϊόντα απολύμανσης σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου,  

3. ζητώντας ευγενικά μα σταθερά από όλους τους πελάτες και τους επισκέπτες να φορούν μάσκα σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους.
  

Οι κοινόχρηστοι χώροι:  

1. απολυμαίνονται συστηματικά με βάση τις ανανεωμένες οδηγίες της Υγειονομικής Υπηρεσίας Κύπρου με επαγγελματικά και επώνυμα προϊόντα καθαρισμού. Ειδική προσοχή δίνεται σε σημεία και επιφάνειες που αγγίζονται συχνά, όπως τα πόμολα, οι πόρτες και τα κουμπιά του ασανσέρ· 

2. φέρουν σε διάφορα σημεία ειδικά dispensers με απολυμαντικό τζελ.  

Τέλος, κάθε δωμάτιο:  

1. απολυμαίνεται προσεκτικά σε όλες τις επιφάνειές του πριν την άφιξη του κάθε επισκέπτη, 

2. ενώ απολυμαίνεται ξανά εξίσου επιμεΕπιλέξτε Ξενοδοχείο που Τηρεί Όλα τα Μέτρα Υγιεινής λώς μετά την αποχώρησή του.   


Ας μην αφήσουμε την πανδημία να μας στερήσει τη χαρά της ζωής. Μένουμε ασφαλείς, παίρνοντας τα κατάλληλα μέτρα!  

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε στη Λευκωσία; Kάντε τώρα την κράτησή σας!  

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Blog Categories:

wedding area english