Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

inner

 Αυτή τη μοναδική εμπειρία του θερινού κινηματογράφου, που τόσο γραφικά γράφει στις καρδιές μας, τη λατρεύουμε ακόμα πιο πολύ όταν γίνεται σε μια τόσο ατμοσφαιρική πόλη όπως τη Λευκωσία, που αποτελεί, άλλωστε, ένα διάσημο πολυπολιτισμικό λίκνο. Κάθε χρόνο οι επισκέπτες αλλά και οι ντόπιοι της έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα αέναο πνευματικό αλισβερίσι σε κάθε γωνιά αυτής της ιστορικής και ρομαντικά νοσταλγικής πόλης, με πολλά φεστιβάλ και πολιτιστικά events να προσδίδουν έναν εξαιρετικά αρτίστικ χαρακτήρα στην πόλη.  

Οι καλοκαιρινές προβολές του θερινού σινεμά Λευκωσιάζω, με την υποστήριξη του Δήμου Λευκωσίας και τη χορηγία μεγάλων εμπορικών σημάτων, αποτελούν μια από τις εκδηλώσεις που ξεχωρίζουν και συγκεντρώνουν το μεγάλο ενδιαφέρον των απανταχού σινεφίλ, καθώς διαθέτουν πάντα ένα ευρύ ρεπερτόριο βραβευμένων ταινιών από τις καλύτερες παραγωγές του παγκόσμιου κινηματογράφου.  

Οι προβολές πραγματοποιούνται καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού στο Αμφιθέατρο Πλατείας Ελευθερίας, με δωρεάν είσοδο και τηλεφωνική προκράτηση των θέσεων, ώστε να τηρούνται χωρίς εξαιρέσεις όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπει ο νόμος για την προστασία της δημόσιας υγείας. Ειδικότερα ως προς τα μέτρα προφύλαξης κατά του covid-19, το Λευκωσιάζω ορίζει ως υποχρεωτικά για την είσοδο στο φεστιβάλ ταινιών τη χρήση μάσκας καθώς και την επίδειξη έγκυρου safe pass για τους άνω των 12 ετών θεατές.  

Το πρόγραμμα για τις προσεχείς προβολές Αυγούστου-Σεπτεμβρίου διαμορφώνεται ως εξής: 

 

11/08 

ΤΡΙΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ  

È per il Τuo Βene 

ΤΡΙΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Ιταλική κωμωδία, παραγωγής 2020, που πραγματεύεται με ευρηματικό τρόπο τη σχέση τριών πενηντάρηδων μπαμπάδων με τις ατίθασες κόρες τους. Το χάσμα των γενεών και η τρυφερή και συχνά υπερπροστατευτική σχέση πατέρα-κόρης μπαίνει στο μικροσκόπιο του σκηνοθέτη Ρ. Ραβέλο, προκαλώντας αναπάντεχες και κωμικοτραγικές καταστάσεις. Με τους Μάρκο Τζιαλίνι, Βιντσέντζο Σαλέμε, Τζιουζέπε Μπατιστόν, Ιζαμπέλα Φεράρι, Βαλεντίνα Λοντοβίνι και Κλαούντια Παντόλφι.

 

25/08 

Η ΘΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ 

The upside 

The upside

Αμερικανική κομεντί καταστάσεων, παραγωγής 2017, με τους Κέβιν Χαρτ, Μπράιαν Κράνστον και Νικόλ Κίντμαν. Ο σκηνοθέτης Ν. Μπέργκερ εστιάζει στην ιδιαίτερη σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ ενός τετραπληγικού δισεκατομμυριούχου και ενός πρώην καταδίκου που προσλαμβάνει για βοηθό του. Η συνύπαρξη αυτή θα σταθεί αφορμή για μια φιλία που αναδεικνύει τη θετική πλευρά της ζωής.  

 

01/09 

ΛΑΣΣΙ ΓΥΡΝΑ ΣΠΙΤΙ 

Lassie Come Home 

ΛΑΣΣΙ ΓΥΡΝΑ ΣΠΙΤΙ

Η γερμανική εκδοχή για τις περιπέτειες του πιο διάσημου κόλεϊ ανήκει στον σκηνοθέτη Χ. Ολντέρντισεν, που δημιουργεί ένα φιλμ ύμνο για τη φιλία μεταξύ ενός παιδιού, του 12χρονου Φλο, και ενός πανέξυπνου ζώου, της Λάσσι, στο πάντα γοητευτικό σκηνικό της γερμανικής υπαίθρου. Με τους Νίκο Μαρίσκα, Σεμπάστιαν Μπέζελ και Ματίας Χάμπις.

 

Το θερινό σινεμά ανέκαθεν αποτελούσε την αγαπημένη μας καλοκαιρινή απόλαυση και με το φεστιβάλ ταινιών Λευκωσιάζω μπορούμε να πάρουμε ξανά μέρος σε μια από τις χαρακτηριστικότερες και διασκεδαστικότερες πολιτιστικές εμπειρίες της πόλης. Το SEMELI HOTEL σε… απόσταση βολής από το σινεμά, αποτελεί το ιδανικό ορμητήριο για να δηλώσουμε παρόντες στις αγαπημένες μας προβολές, ακόμα και αν βρισκόμαστε στην πόλη για διακοπές ή ακόμα και για δουλειά. Εξοπλιζόμαστε, λοιπόν, με μπόλικο ποπκόρν και η συνέχεια επί… της μεγάλης οθόνης! 

 

 Επικοινώνησε μαζί μας

Blog Categories:

wedding area english