Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

inner 11

Ιδιαίτερα μέσα στο επαγγελματικό περιβάλλον αυτή η ανάγκη γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, δεδομένων και των περιορισμών σε συναντήσεις και προσωπική επαφή που είχε επιβάλει η πανδημία.  

Μετά από μια περίοδο πολλών προκλήσεων για όλους τους επαγγελματίες, λοιπόν, τα πράγματα ξαναρχίζουν να αποκτούν το γνώριμο χρώμα τους και αυτό ξαναφέρνει πίσω μεγάλο μέρος της αισιοδοξίας μας. Οι εταιρείες διευρύνουν τις δραστηριότητές τους και αίρουν τους περιορισμούς που είχαν θέσει σε σχέση με την οργάνωση εκδηλώσεων παρουσία πολύ κόσμου. Και αυτή είναι η ιδανική στιγμή για ένα εταιρικό χριστουγεννιάτικο πάρτι που θα χαρίσει το φως και την ελπίδα σε όλους τους συνεργάτες, φέρνοντάς τους ξανά μαζί στην ίδια αίθουσα και στα ίδια τραπέζια.  

Το χριστουγεννιάτικο πάρτι για μια εταιρεία αποκτά βέβαια και άλλη διάσταση, καθώς αποτελεί τη γιορτή ενός απαιτητικού χρόνου σκληρής δουλειάς παρέα με συναδέλφους που μοιράστηκαν μαζί μας τις ίδιες αγωνίες και τους ίδιους στόχους. Διασκεδάζοντας παρέα έχουν την ευκαιρία να ενδυναμώσουν τις σχέσεις συνεργασίας ακόμα και φιλίας μεταξύ τους, έτσι ώστε με κοινό όραμα και κυρίως ενθουσιασμό να μπουν όλοι μαζί δυναμικά στη νέα χρονιά που ξημερώνει.  

Για να υπηρετεί σωστά όλους αυτούς τους σημαντικούς στόχους του ένα εταιρικό πάρτι, πρέπει να οργανωθεί σωστά και από τους σωστούς επαγγελματίες. Πριν στείλετε, λοιπόν, την πιο εορταστική πρόσκληση στους συνεργάτες σας, βεβαιωθείτε πως έχετε τσεκάρει τα παρακάτω.
 

1. Επιλέξτε τον σωστό χώρο διεξαγωγής του πάρτι  

Ο χώρος που θα υποδεχτεί το σημαντικότερο πάρτι της εταιρείας πρέπει να διαθέτει business class, χωρίς ωστόσο να χάνει σε φιλική ατμόσφαιρα την πιο οικογενειακή γιορτή του χρόνου. Για αυτό φροντίστε εκτός από ευρύχωρος και φωτεινός, να διαθέτει τεχνολογικές υποδομές, αξιόπιστο catering και φυσικά, γιορτινή διακόσμηση. Να θυμάστε, τέλος, πως πρέπει να είναι ένας χώρος εύκολα προσβάσιμος από όλους τους εργαζομένους σας από οποιοδήποτε σημείο της πόλης και αν έρχονται.  

2. Βρείτε το θέμα του πάρτι  

Με τις πλούσιες ιδέες που προσφέρουν τα Χριστούγεννα, δεν θα δυσκολευτείτε διόλου να εμπνευστείτε το κατάλληλο θέμα σύμφωνα με το οποίο θα στολίσετε τα τραπέζια αλλά και τον χώρο γενικά του πάρτι. Αν δεν έχετε καλεσμένους στην εκδήλωση τις οικογένειες των συνεργατών σας, κρατήστε λιγότερο παιδική διακόσμηση, δίνοντας περισσότερο έμφαση σε χρώματα όπως το χρυσό, το λευκό και το ασημί. Δεν θα πρέπει φυσικά να λείπει σε κεντρικό σημείο της αίθουσας ένα καλαίσθητο χριστουγεννιάτικο δέντρο που να ταιριάζει με την κουλτούρα της εταιρείας.  

3. Σχεδιάστε ένα γευστικό μενού 

Σχεδιάστε ένα γευστικό μενού

Ένας πληθωρικός εορταστικός μπουφές με γλυκές και αλμυρές λιχουδιές που μυρίζουν Χριστούγεννα θα κερδίσει σίγουρα τις εντυπώσεις των συναδέλφων σας. Μη διστάσετε να προσθέσετε στο μενού και πιο παραδοσιακές επιλογές, που θα δώσουν ένα πιο οικείο στίγμα στο μενού. Υποστηρίξτε ιδανικά τον μπουφέ σας με ποτά και αναψυκτικά που μπορούν να ικανοποιήσουν όλες τις προσδοκίες. Προσοχή σε όσους από τους καλεσμένους σας διαθέτουν αλλεργίες, ώστε να αποφύγετε έγκαιρα τα απρόοπτα.  
 

4. Ετοιμάστε τις κατάλληλες δραστηριότητες  

Πέρα από την εορταστική μουσική, υπάρχουν πολλά δρώμενα τα οποία θα προσθέσουν μια έξτρα νότα χαράς στην εκδήλωσή σας. Πέρα από μουσική και χορό, ετοιμάστε εργαστήρια facepainting, χριστουγεννιάτικο καραόκε, ακόμα και κυνήγι χαμένου θησαυρού με έπαθλο ένα μικρό δώρο στο νικητή, όπως ένα ταξίδι ή μια ημέρα επιπλέον στη χριστουγεννιάτικη άδειά του.  

5. Πρωτότυπα δώρα για το προσωπικό σας  

Όταν θα έχει έρθει η ώρα της αποχώρησης, χαρίστε στους συνεργάτες σας ένα μικρό πρωτότυπο ευχαριστήριο δώρο διά χειρός Άη Βασίλη φυσικά! Ενισχύοντας το φιλάνθρωπο πνεύμα των ημερών, μπορείτε να χαρίσετε χειροποίητες δημιουργίες από ιδρύματα ή οργανώσεις. Εναλλακτικά, πάντα αποδοτικές και έξυπνες ιδέες είναι δωράκια χρήσιμα και για το γραφείο, όπως στυλό, ατζέντες, ημερολόγια, ακόμα και κούπες με το logo της εταιρείας.   

SEMELI HOTEL 1

Στο SEMELI HOTEL παρέχουμε τους ιδανικούς χώρους για να οργανώσετε την εταιρική χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή σας με κάθε επισημότητα αλλά και εγγύηση στην παροχή των υψηλότερων υπηρεσιών. Συγκεκριμένα, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στις τέσσερις αίθουσες πολλαπλής χρήσης του ξενοδοχείου EVROPI, DANAE, NEFELI και CLIO, που διαθέτουν ολοκληρωμένο εξοπλισμό και απόλυτη ευελιξία ώστε να καλύψουν τις ανάγκες της εταιρείας σας. Παράλληλα, στο SEMELI HOTEL έχοντας μακρόχρονη εμπειρία στη διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων, ανταποκρινόμαστε με επαγγελματικό τρόπο ακόμα και στην πιο απαιτητική εκδήλωση. Διαθέτοντας απλόχωρους, υψηλής αισθητικής και ασφαλείς εσωτερικούς χώρους δεξιώσεων, το Demetra Restaurant, τη σκεπασμένη βεράντα αλλά και το Dionysos Bar, στεγάζει ιδανικά τις ανάγκες σας. 
 
Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα για τη διαμόρφωση των δικών σας μενού, ενώ μπορεί να γίνει και χρήση του άρτιου υλικοτεχνολογικού εξοπλισμού τους, προκειμένου να προβάλλετε τις εορταστικές παρουσιάσεις σας, αλλά και να απολαύσετε μουσική και πολύ χορό, όπως άλλωστε προστάζει το πνεύμα των ημερών! Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα για να κλείσουμε έγκαιρα τις ημερομηνίες που σας ενδιαφέρουν και να σχεδιάσουμε κάθε λεπτομέρεια ώστε οι συνεργάτες σας να φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις! 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

 

Blog Categories:

wedding area english