Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

inner

Η άνοιξη αποτελεί την κατεξοχήν αγαπημένη εποχή των μελλονύμφων, φυλακίζοντας ιδανικά λίγη από τη δροσιά του χειμώνα και λίγη από τη ζέστη του καλοκαιριού. Από τα πιο καθοριστικά στοιχεία της οργάνωσης ενός γάμου είναι, φυσικά η επιλογή των μπομπονιέρων που, ειδικά την άνοιξη, ξεχειλίζουν από χρώματα και φαντασία. Και είναι πράγματι πολύ σημαντικό να έχουν οι καλεσμένοι στα χέρια τους μια μπομπονιέρα που δεν υπηρετεί μονάχα το γενικότερο θέμα του γάμου, αλλά εκφράζει παράλληλα πιστά την προσωπικότητα και τη φιλοσοφία του ζευγαριού. Για αυτόν το λόγο αποτελούν, άλλωστε, ένα από τα πρώτα στοιχεία που αναζητά ένα ζευγάρι στον… ανηφορικό δρόμο της προετοιμασίας του γάμου του.

2nd paragraph

Οι μπομπονιέρες έχουν τον δικό τους συμβολισμό, καθώς κάθε τους κομμάτι αντιπροσωπεύει και μια διαφορετική πτυχή της ένωσης του ζευγαριού. Το ύφασμα συμβολίζει την ενότητα των διαφορετικών προσωπικοτήτων και το δέσιμο όλα εκείνα που θα τους κρατούν μαζί, σφιχτά. Τα κουφέτα για πολλούς συμβολίζουν την ευκαρπία και την τεκνογονία, ενώ τα υπόλοιπα διακοσμητικά στοιχεία τον πλουραλισμό και τη χαρά που πρέπει να χαρακτηρίζουν την κοινή τους ζωή. Δεν είναι τυχαίο που αποτελεί έθιμο αιώνων και για πολλά χρόνια κοσμεί όχι μόνο τις αναμνήσεις αλλά και τα σπίτια των οικείων μας προσώπων.  

Για να επιλέξουν τη δική τους ξεχωριστή μπομπονιέρα, επώνυμοι διακοσμητές γάμου δίνουν ως βασική συμβουλή στο ζευγάρι… να μην ακολουθήσει καμιά συμβουλή. Τα trends ακόμα και αν αποδεικνύουν δημοτικότητα και καταξίωση σε κάποιες επιλογές, παραμένουν υποκειμενικά. Αυτό που αρέσει σε ένα ζευγάρι δεν είναι απαραίτητο να αρέσει σε ένα άλλο όσο δημοφιλές και αν είναι. Αν θέλουν πραγματικά να δώσουν ένα προσωπικό αποτύπωμα στον γάμο τους, οι mainstream επιλογές είναι επιλογή μόνο αν αντιπροσωπεύουν την αισθητική τους. Ειδάλλως ακόμα και πιο εναλλακτικές ή out of the box προτάσεις σε υλικά, χρώματα και σχέδια, είναι ευπρόσδεκτες σε ό,τι αφορά την επιλογή μπομπονιέρας. Η άνοιξη, έξαλλου, διαθέτει τόσες προτάσεις σε χρώματα, σχέδια με θέμα τα λουλούδια και την αναγέννηση της φύσης που δύσκολα κάποιος θα μείνει ανικανοποίητος. Τα floral μοτίβα αρμόζουν, άλλωστε, γάντι στη ρομαντική και vintage διάθεση ενός ανοιξιάτικου γάμου.

4th paragraph

Βάζοντας προσωπικό γούστο και προσωπικότητα σε μια μπομπονιέρα, εξασφαλίζουμε ένα αποτέλεσμα πραγματικά μοναδικό, κάτι που δεν περνά απαρατήρητο από τους καλεσμένους. Παρόλο που μπορούμε, λοιπόν, να πάρουμε ιδέες από τα πολυσέλιδα portfolios των καλλιτεχνικών εργαστηρίων, η πρόκριση μιας εξατομικευμένης ιδέας μπορεί να αναμορφώσει ακόμα και το πιο πολυφορεμένο και κοινό σχέδιο.

Ένα ακόμα κρίσιμο στοιχείο στην επιλογή, πέρα από την υποκειμενική αισθητική, είναι φυσικά και το κόστος. Αν είναι κάπως περιοριστικό, επενδύστε περισσότερο στη διακόσμησή της για να κλέψετε τις εντυπώσεις, παρά στον όγκο της ή στην πρωτοτυπία.

Μερικές πρωτότυπες και συνάμα οικονομικές ιδέες για απίθανες ανοιξιάτικες μπομπονιέρες είναι οι εξής:

  • χειροποίητες μπομπονιέρες από εφημερίδα, σε σχήμα τσαντούλας, κλεισμένες με ένα vintage "σεμεδάκι" και έναν ρομαντικό χρωματιστό φιόγκο
  • κεραμικά ή πλαστικά κουτάκια σε παστέλ αποχρώσεις, γεμισμένα με πολύχρωμα σοκολατένια κουφέτα
  • ασύμμετρα πουγκιά από λινάτσα, σε συνδυασμούς με τούλι σε ανοιξιάτικες αποχρώσεις
  • μπομπονιέρες σε σχήμα λουλουδιού, με τα πέταλά τους να αποτελούν και από μια ξεχωριστή θήκη για κάθε κουφέτο

Και για να είστε συγχρονισμένοι με το πνεύμα της εποχής, σας προτείνουμε να ακολουθήσετε μια eco-friendly φιλοσοφία, προτιμώντας για τις μπομπονιέρες σας αντί για πλαστικά στοιχεία, ανακυκλωμένα υλικά (χαρτί, γυαλί) ή απλά γλαστράκια με εποχικά φυτά. Πολύ πρωτότυπες είναι και οι μπομπονιέρες φτιαγμένες από οργανικά πουγκιά, τα οποία αποσυντίθενται και αποκαλύπτουν στο εσωτερικό τους σπόρους που θα ανθίζουν την αγάπη σας όσα χρόνια και αν περάσουν. Εξίσου καλά υπηρετούν αυτή τη λογική της βιωσιμότητας και τα φαγώσιμα wedding favors με μαρμελάδες σε γυάλινα βαζάκια. Η άνοιξη εξάλλου είναι η εποχή των μεθυστικών αρωμάτων από εντυπωσιακά φρούτα, όπως η φράουλα και τα κεράσια.

Με τον καιρό σύμμαχο, λοιπόν, δεν είναι τυχαίο που η άνοιξη προβάλλει ως η ιδανική στιγμή για πολλά ζευγάρια προκειμένου να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης. Στο σημαντικό αυτό βήμα της ζωής τους, κάθε λεπτομέρεια πρέπει να είναι προσεγμένη και έχει τη δική της ξεχωριστή σημασία. Και η επιλογή ή κατασκευή μιας μπομπονιέρας που δεν θα υπηρετεί μονάχα τον εντυπωσιασμό, αλλά θα αποτυπώνει και το συναίσθημα της μέρας είναι ένα δομικό στοιχείο για το πώς θα καθρεφτίζεται σε αυτές για πάντα η ευτυχισμένη ένωση του ζευγαριού. 

Στο SEMELI HOTEL διαθέτουμε όλον τον εξοπλισμό αλλά και την εμπειρία για να φιλοξενήσουμε το γάμο σας όπως ακριβώς τον έχετε ονειρευτεί, εξασφαλίζοντας σε εσάς αλλά και τους καλεσμένους σας μια πραγματικά άρτια αισθητικά και οργανωτικά δεξίωση.

Blog Categories:

wedding area english