Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

Ανεξάρτητα από το σε πόσους γάμους έχεις πάει, ή πόσες φορές έχεις σταθεί δίπλα σε φιλενάδες σου που παντρεύονται, υπάρχουν μερικά πράγματα που θα τα μάθεις λίγο πριν (ή αφότου) περάσεις τη βέρα στο δεξί σου χέρι!

 

1. Δέκα λεπτά πριν την τελετή θα έχεις το μεγαλύτερο άγχος

Αυτό πιθανότατα το περιμένατε, αλλά είναι κάτι τελείως διαφορετικό να το ζεις. Ο καλύτερος τρόπος να ξεπεράσετε τη νευρικότητα είναι να κοιτάζετε στα μάτια τον καλό σας – και να διασκεδάσετε με τη δική του αμηχανία!

 

2. Η τελετή είναι ό,τι καλύτερο

wedding ceremony

Να θυμάστε πως καλά είναι τα πάρτι, τα δώρα, τα ρούχα και οι δεξιώσεις – αλλά η καρδιά του γάμου σας είναι η τελετή, οι όρκοι αιώνιας αγάπης που ανταλλάσσετε· κι αν δεν το θυμάστε, θα το καταλάβετε τη μέρα εκείνη.

 

3. Όσο και να το παλέψεις, θα κλάψεις

Αυτό δεν είναι δα και μεγάλο μυστικό, αλλά οι «σκληρές» δεσποινίδες του σήμερα συχνά πιστεύουν πως θα είναι άνετες και χαλαρές και πως θα κατορθώσουν να μη χύσουν ούτε δάκρυ- καλά, αυτό θα το δούμε!

 

4. Θα πονέσεις από τα πολλά χαμόγελα

Με μερικές εκατοντάδες φωτογραφίες, συγχαρητήρια, χαιρετούρες, δώρα κτλ. θα νιώσετε κάποια στιγμή σαν τον Joker του Batman από τα πολλά χαμόγελα.

 

5. Θα εντυπωσιαστείς από την αγάπη συγγενών και φίλων

Πράγματι, θα τους δεις να τρέχουν πανικόβλητοι να σε εξυπηρετήσουν και να κάνουν ή να λένε πράγματα που δεν έχουν κάνει ή πει ξανά για σένα. Κι όλα αυτά για έναν μόνο λόγο – σε αγαπούν!

 

6. Θα χρειαστείς λίγη ώρα μόνη σου

Κι αυτό είναι λογικό, καθώς η καρδιά σου θα πλημμυρίσει από αισθήματα, σκέψεις, άγχη και όνειρα. Όποτε νιώσεις, λοιπόν, πως χρειάζεσαι λίγη ώρα μόνη σου, μη διστάσεις να το πεις – κι αν δεν σε ακούσουν, να το απαιτήσεις!

 

7. Μια εξάντληση θα τη νιώσεις

Κακά τα ψέματα, αλλά πάρε το απόφαση πως δεν θα κοιμάσαι και πολύ τις μέρες πριν το γάμο. Ακόμη κι αν νιώθεις τεράστια ενέργεια πριν την τελετή, κάποια στιγμή, πολύ πιθανόν στη φωτογράφηση, (αν αποφασίσεις να την κάνεις τη μέρα του γάμου) θα νιώσεις μια εξάντληση.

 

8. Κάτι θα στραβώσει στην όλη διαδικασία

Όσο καλά κι αν τα σχεδιάσατε όλα, όσο φοβερή και τρομερή κι αν είναι η προετοιμασία σας, όσο προσεκτικές κι αν είναι οι φιλενάδες και οι συγγενείς, κάτι θα πάει στραβά σε όλη τη διαδικασία! Δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι όμως! Τις περισσότερες φορές κάτι τέτοια είναι που θυμόμαστε με περισσότερη χαρά και νοσταλγία μετά από χρόνια! Διασκεδάστε το λοιπόν, μην του επιτρέψετε να σας χαλάσει τη διάθεση, και το ίδιο θα κάνουν και οι καλεσμένοι σας!

 

9. Η πιο μαγική στιγμή θα έρθει όταν δεν το περιμένεις

Αυτό το έχουμε ακούσει από πολλές νύφες, κι είναι όντως αλήθεια. Ο λόγος είναι απλός: ένα ευχάριστο συναίσθημα είναι πάντοτε πιο έντονο όταν δεν είσαι προετοιμασμένη για αυτό.

 

wedding dance

10. Θα νιώσεις διαφορετικά

Ακόμη κι αν γνωρίζεστε ή είστε μαζί εδώ και χρόνια, όταν περάσετε το δαχτυλίδι στο χέρι σας θα νιώσετε πως η ζωή σας έχει αλλάξει – κι αυτό είναι κάτι πραγματικά μοναδικό!

Μήπως κάτι έχεις ξεχάσει; Κλείστε τώρα την αίθουσα γάμου που ονειρεύεσαι στις υπέροχες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Σεμέλη!

 

des perissotera

Blog Categories:

wedding area english