Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

Οι διακοπές των Χριστουγέννων πλησιάζουν γοργά και οι μικροί μας άγγελοι δεν βλέπουν την ώρα να αφήσουν τσάντες και σχολεία και να αφοσιωθούν στο παιχνίδι και τη χαλάρωση.

Αλήθεια, ποιο είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να τους κάνετε; Μα, φυσικά, το να περάσετε μαζί τους ποιοτικό χρόνο! Κι η Λευκωσία είναι το ιδανικό μέρος για να το καταφέρετε αυτό αυτά τα Χριστούγεννα. Ρίξτε μια ματιά σε πέντε τουλάχιστον λόγους για τους οποίους θα ήταν καλή ιδέα να περάσετε τις διακοπές σας στην καρδιά της Κύπρου.

 

1. Christmas Fairyland

inner 41 logoi na perasis ta xristougenna

Ιδανική τοποθεσία για να γελάσουν και να διασκεδάσουν τα μικρά σας ζουζούνια, το Christmas Fairyland μοιάζει να καλωσορίζει τους επισκέπτες, καθώς βρίσκεται ακριβώς στην αρχή της πόλης! Και μη νομίζετε πως οι μεγάλοι δεν θα βρουν κάτι που να τους συγκινήσει: lives, υπέροχη μουσική και γαστρονομικές περιπέτειες σύντομα θα κεντρίσουν την προσοχή τους! Θα το βρείτε στη Λεωφόρο Χατζηιωσήφ, Στρόβολος. Ανοιχτά ως την 1η Ιανουαρίου.

 

2. ‘Christmas Village’

inner christmas village

Ένας συνδυασμός shopping και ψυχαγωγίας, το Christmas village’ καταλαμβάνει ένα μεγάλο πάρκινγκ που μετατρέπεται αυτήν την εποχή του χρόνου σε ένα γραφικό χειμωνιάτικο χωριό με ξύλινες καλύβες και πολλές, πολλές διασκεδαστικές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους – από αφηγήσεις παραμυθιών και μουσική, έως face painting και διαγωνισμούς karaoke! Βρείτε το στη Λεωφόρο Μακαρίου. Ανοιχτά ως τις 2 Ιανουαρίου.

 

3. Εμπορικό Κέντρο

inner emporiko kentro

Αν πραγματικές διακοπές για σας είναι το ατελείωτο shopping, τότε δεν έχετε παρά να πάρετε την οικογένεια και να χαθείτε στα καταστήματα σε κάποιο από τα Mall της πρωτεύουσας! Δεν είναι μόνο η όλη ατμόσφαιρα, με τους χιονάνθρωπους, τους πιγκουίνους και όλες τις άλλες γνωστές μορφές των ημερών, αλλά κι η ευκαιρία να κάνετε πράγματα μαζί με τα παιδιά, να παίξετε, να ακούσετε μουσική να αγοράσετε δώρα, να γελάσετε - να δημιουργήσετε αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή.

 

4. Η Μαγεία της Παλιάς Πόλης

Η Παλιά Πόλη της Λευκωσίας είναι ένα από τα πιο γραφικά σημεία ολόκληρου του νησιού! Μια χειμερινή περιπλάνηση με όλη την οικογένεια είναι ό,τι πρέπει για άφθονες στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς! Σοκάκια, μεζέδες, ζεστό σαλέπι, τσάι ή μυρωδάτος καφές στο χέρι και σύντομα θα απολαμβάνετε την εξερεύνηση στο πιο αυθεντικό τμήμα της πόλης. Κι αν… πεινάσετε στην πορεία, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα! Η Παλιά Πόλη φημίζεται για τα χειμωνιάτικα ψητοπωλεία της!

 

5. Λεωφόρος Μακαρίου – Στασικράτους

Κλείνουμε, προτείνοντας σας την ζωηρότερη ίσως λεωφόρο της πόλης, ειδικά την περίοδο των γιορτών. Must επιλογή για όσους δεν χορταίνουν το shopping, η Λεωφόρους Μακαρίου φορά τα καλά της και ξέρει πως να κάνει τόσο τα παιδιά όσο και τους μεγάλους να περάσουν καλά με τα πάμπολλα events, τα μαγαζιά και τα γραφικά της στενάκια!

Μη χάνετε άσκοπα χρόνο! Κλείστε τώρα τη διαμονή σας στο SEMELI HOTEL!          

Προχωρήστε σε Κράτηση για Διαμονή

Blog Categories:

wedding area english