Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

Άνοιξη! Αν θέλετε τη γνώμη μας, είναι μακράν η πιο μαγευτική εποχή του χρόνου, για πολλούς λόγους. Και μιας κι είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι με τον ερχομό της, είπαμε να μοιραστούμε μαζί σας τους λόγους που μας κάνουν να την αγαπούμε τόσο πολύ. 

 

  1. Χρώματα & Μεθυστικά Αρώματα Παντού!

inner arwmata pantou

Πιθανότατα θα έχει προσέξει πως η ίδια η λέξη που περιγράφει την εποχή του χρόνου προέρχεται από το ρήμα «ανοίγω».

Ο λόγος είναι απλός: το θαύμα της ζωής ξεδιπλώνεται παντού μπροστά μας, αποδεικνύοντας πως, όσο παγερός και βαρύς κι αν ήταν ο χειμώνας, εκείνη μπορεί να επιζήσει και να ομορφύνει ξανά τον κόσμο μας, γεμίζοντάς τον με χρώματα κι αρώματα.

 

  1. Ανεβάζει τη Διάθεση

Η αναγέννηση της φύσης έχει την τάση να μας ανεβάζει τη διάθεση. Και δεν είναι μόνο η λιακάδα, η ολάνθιστη φύση, κι ο γαλάζιος ουρανός. Βλέποντας μπροστά μας εκτάσεις που ήταν μαραμένες και γκριζωπές τον χειμώνα να είναι τώρα γεμάτες λουλούδια και πράσινο, ίσως θυμόμαστε πως όσο δύσκολες στιγμές κι αν περάσουμε στην προσωπική μας ζωή, πάντοτε θα υπάρχει αρκετή δύναμη μέσα μας για να σηκωθούμε ξανά και να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα!

 

  1. Ιδανική Θερμοκρασία 

inner idaniki thermokrasia

Οι θερμοκρασίες την άνοιξη είναι πραγματικά ιδανικές – κι αυτές είναι που καθιστούν δυνατά όλα τα υπόλοιπα σημεία που θα ακολουθήσουν. Το κρύο του χειμώνα έχει πια υποχωρήσει αλλά δεν υπάρχει ούτε ο γνωστός καύσωνας του καλοκαιριού. Μόνο η φιλόξενη ζεστή αγκαλιά του ήλιου και η αναζωογονητική δροσιά του απογεύματος – πραγματικά το τέλειο σκηνικό για ένα σωρό δραστηριότητες!

 

  1. Πικνίκ στα Πάρκα της Λευκωσίας 

inner picnic sta parka tis lefkwsias

Την άνοιξη δεν μπορείς να μείνεις κλεισμένος μέσα στο σπίτι. Με τόσα πανέμορφα μέρη ολόγυρα στη Λευκωσία, μπορείς ανά πάσα στιγμή να αρπάξεις ένα καλάθι με νοστιμιές και να ξεχυθείς στις εξοχές για πικνίκ με την οικογένεια και φίλους.

Αγαπημένη μας επιλογή, το εθνικό Πάρκο της Αθαλάσσας, ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος χώρος πρασίνου στη Λευκωσία. Η μαγεία του είναι οι άφθονες επιλογές που προσφέρει: εκτός απ’ τους εκδρομικούς χώρους, έχει ποδηλατόδρομους, πεζόδρομους, γήπεδα, παρατηρητήριο, δασοβοτανικό κήπο και μια υπέροχη λίμνη, η οποία, ειδικά την άνοιξη, ντύνεται με ένα υπέροχο πέπλο πρασίνου.

Το Γραμμικό Πάρκο Πεδιαίου είναι άλλη μια φανταστική επιλογή: με ένα πεζόδρομο 14 χιλιομέτρων, σας δίνει τη δυνατότητα να διασχίσετε με τα πόδια ή με ποδήλατο μια μεγάλη περιοχή από την Ανθούπολη και τη Λακατάμια ως τον Στρόβολο, πλάι στην κοίτη του Πεδιαίου ποταμού.

Αν θέλετε κάτι πιο κοντινό, το Πάρκο Παιδαγωγικής Ακαδημίας απέχει μόλις 2 χιλιόμετρα, είναι καταπράσινο και ιδανικό για οικογένειες και ζευγάρια που λατρεύουν το περπάτημα, όπως και το Πάρκο Ακρόπολης, που είναι ό,τι καλύτερο για ξάπλα στο καταπράσινο γρασίδι.

 

  1. Σε Κρατά σε… Κίνηση

Υπάρχουν πολύ περισσότερα πράγματα που μπορείς να κάνεις την άνοιξη από το να απολαύσεις ένα γεύμα στο γρασίδι. Η θερμοκρασία είναι ιδανική για πλήθος διασκεδαστικών δραστηριοτήτων: ποδήλατο, τρέξιμο, ορειβασία, για να μην αναφέρουμε όλων των ειδών τα ομαδικά σπορ και παιχνίδια.

Αυτό που κάνει ακόμα καλύτερη την όλη κατάσταση είναι πως την άνοιξη είναι εύκολο να βρεις παρέα για όλες αυτές τις δραστηριότητες. Τον χειμώνα, όλοι έχουν μπουχτίσει από την κλεισούρα κι ακόμη κι οι πιο φανατικοί λάτρεις του καναπέ και της τηλεόρασης θέλουν να βγουν έξω και να διασκεδάσουν λιγάκι!

Ναι, την άνοιξη η ζωή ντύνεται τα γιορτινά της! Έχετε δοκιμάσει ποτέ μια εκδρομή στη Λευκωσία τέτοια εποχή του χρόνου; Τι θα λέγατε για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο; Το  SEMELI HOTEL είναι το ιδανικό μέρος για εσάς εάν θέλετε να συνδυάσετε τη βόλτα σας στη Λευκωσία με νυχτερινή διαμονή στο ξενοδοχείο μας.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΔΙΑΜΟΝΗ

Blog Categories:

wedding area english