Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

inner pws na tonosis tin autopepoithisi sou2

Αισθάνεσαι κάπως αμήχανα τώρα που ξεκίνησες γυμναστήριο; Μήπως νιώθεις πως σου λείπει η αυτοπεποίθηση την ώρα που προσπαθείς να επανακτήσεις τη φυσική σου κατάσταση ή να χάσεις ορισμένα περιττά κιλά;

Είναι λογικό – ειδικά αν είναι η πρώτη φορά που μπαίνεις σε γυμναστήριο ή ασκείσαι μπροστά σε κόσμο.

Στην πραγματικότητα, όμως, δεν υπάρχει λόγος για αμηχανία. Η αλήθεια είναι πως όλοι αισθανόμαστε κάπως περίεργα κάθε φορά που δοκιμάζουμε κάτι καινούργιο, πόσο μάλλον αν νιώθουμε τα βλέμματα των άλλων γύρω μας.

Αυτού του είδους το συναίσθημα, όμως, συχνά μειώνει την αποδοτικότητά μας και, τελικά, και την αποφασιστικότητά μας να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε γυμναστήριο ώσπου να πετύχουμε τον στόχο μας. Βλέποντας μάλιστα άλλους να τα καταφέρνουν κάπως καλύτερα από μας, ή να έχουν ήδη το καλλίγραμμο σώμα που εμείς επιθυμούμε, η επιμονή μας ίσως μετατραπεί σε άτακτη φυγή. Το αποτέλεσμα; Απογοήτευση και ανασφάλεια.

Γιατί, όμως, να επιτρέψουμε σε τέτοιου είδους αισθήματα να μας στερήσουν την υγεία και την ομορφιά που τόσο χρειαζόμαστε και αξίζουμε; Εξάλλου, μπορούμε να καταπολεμήσουμε την αμηχανία και τη συστολή με τους ακόλουθους πρακτικούς τρόπους…

inner praktikous tropous1

Πώς να Αποδιώξετε την Αμηχανία στο Γυμναστήριο!

 

  1. Να Θυμάστε: Όλοι Όσοι Γυμνάζονται Αισθάνονται Έτσι Κάποια Στιγμή

Ακόμη και ο πιο καλογυμνασμένος bodybuilder αισθάνεται κάποια στιγμή μειονεκτικά ή αμήχανα στο γυμναστήριο. Ναι, μην το γελάτε! Τα άτομα που έχουν πολύ γυμνασμένο σώμα και καλές επιδόσεις καμιά φορά μπορεί να αισθάνονται ακόμη μεγαλύτερη πίεση, ίσως γιατί, για άγνωστο λόγο, νιώθουν ότι κάθε φορά πρέπει να «αποδεικνύουν» σε πόσο καλή κατάσταση βρίσκονται! Το πρόβλημα είναι πως δεν γίνεται να έχουν κάθε φορά το ίδιο καλές επιδόσεις, καθώς και ότι πάντοτε θα υπάρχει ένα όργανο ή μία άσκηση στην οποία κάποιος είναι καλύτερος ή αποδίδει περισσότερο.

Ποια είναι, λοιπόν, η αλήθεια; Όλοι αισθάνονται κάποια στιγμή αμήχανα στο γυμναστήριο!

Αν, λοιπόν, θυμάστε πως τελικά ακόμη και οι πιο καλλίγραμμοι μπορεί να αγχώνονται, θα το βρείτε μάλλον αστείο και σύντομα θα ξεπεράσετε την αμηχανία, σκεπτόμενοι πως τελικά είναι καλύτερο ο καθένας να ασχολείται με τον εαυτό του και τους δικούς του στόχους. 

 

  1. Ενισχύστε Ακόμη Περισσότερο το Κίνητρο και την Αποφασιστικότητά σας

Το κλειδί είναι να πάψετε να θεωρείτε αυτά τα συναισθήματα ως εμπόδιο ή τροχοπέδη και να αρχίσετε να τα χρησιμοποιείτε για να ενισχύσετε ακόμα περισσότερο την αποφασιστικότητά σας. Αντί να λέτε «ποτέ δεν θα τα καταφέρω τόσο καλά» ή «όπως αυτός», να λέτε «κι αυτός από κάπου ξεκίνησε» ή «αν μπόρεσε εκείνος, μπορώ κι εγώ»!

 

  1. Ζητήστε Βοήθεια

inner zitiste voithia1

Αντί να αποφεύγετε ένα μηχάνημα επειδή μοιάζει περίπλοκο ή υπερβολικά δύσκολο, ή απλά επειδή δεν το έχετε χρησιμοποιήσει ξανά, ρωτήστε κάποιον πώς χρησιμοποιείται. Μην κάνετε το λάθος να πιστέψετε πως ζητώντας συμβουλές εκτίθεστε ως άσχετοι στα μάτια των «παλιών». Όσοι πηγαίνουν χρόνια γυμναστήριο εκτιμούν πολύ περισσότερο τους «καινούργιους» που ρωτούν προτού δοκιμάσουν κάτι για πρώτη φορά, γιατί γνωρίζουν καλά πως μια λάθος κίνηση σε ένα μηχάνημα γυμναστικής μπορεί να προκαλέσει μόνιμο τραυματισμό.

Παράλληλα, εφόσον ζητάτε βοήθεια και δεν το παίζετε έξυπνος, οι παλιότεροι θα αρχίσουν να σας βλέπουν όχι ως ανταγωνιστή ή ως απειλή, αλλά ως «προστατευόμενό» σας, κάνοντάς σας να νιώθετε ακόμη πιο άνετα!

 

Πράγματι, αυτές οι σκέψεις μπορούν να σας βοηθήσουν να πάψετε να νιώθετε αμήχανα στο γυμναστήριο και να μη στερήσετε από τον εαυτό σας την άσκηση που τόσο καλό θα κάνει τόσο στην εμφάνιση, όσο και στην υγεία σας!

Δείτε εδώ τα ανανεωμένα προγράμματα γυμναστικής του Semeli Hotel SEMELI HOTEL!

Blog Categories:

wedding area english