Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

Αναζητάτε τον ιδανικό χώρο για ιδιωτικό πάρτι ή event στη Λευκωσία;

Είτε πρόκειται για πάρτι έκπληξη για ένα φίλο, είτε για μια μικρή οικογενειακή δεξίωση στα πλαίσια ενός γάμου ή μιας βάφτισης, είτε για ένα εταιρικό event, το  SEMELI HOTEL διαθέτει τους χώρους, το προσωπικό, την πείρα και τον εξοπλισμό που  χρειάζεστε για μια πραγματικά αξέχαστη βραδιά!

Άρτια Διοργάνωση

Άρτια Διοργάνωση από Έμπειρους Επαγγελματίες

Γιατί να εξαντλήσετε τις δυνάμεις και την ενεργητικότητά σας σε λεπτομέρειες που μπορούν εύκολα να διευθετήσουν με τον καλύτερο τρόπο οι επαγγελματίες event coordinators του ξενοδοχείου μας;

Το τμήμα διοργάνωσης εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου μας θα είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα εξασφαλίζοντας την εξυπηρέτηση όλων των αναγκών και επιθυμιών σας.

Φροντίζοντας για τις ανάγκες της εκδήλωσης σας σε φαγητό και ποτό και για την τοποθέτηση και χρήση του εξοπλισμού, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι όλα θα κυλήσουν ακριβώς όπως τα σχεδιάσατε.

Με άλλα λόγια, εσείς βάζετε τις ιδέες και το κέφι σας, κι οι επαγγελματίες μας φροντίζουν τα υπόλοιπα, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε ξένοιαστα το πάρτι και την παρέα των καλεσμένων σας! 

Υπέροχοι Χώροι

Υπέροχοι Χώροι, Ασυναγώνιστη Αισθητική 

Άνεση, κομψή αισθητική, λειτουργικότητα και προσαρμοστικότητα – αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει οποιοσδήποτε χώρος φιλοξενεί ένα πάρτι ή μια εκδήλωση.

Στο SEMELI HOTEL, θα βρείτε τον ιδανικό εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο για το πάρτι ή τη δεξίωσή σας.

Είτε διαλέξετε μια από τις τέσσερις αίθουσες δεξιώσεών μας – με χωρητικότητα από 10 έως 350 ατόμων -, είτε έναν από τους υπέροχα διαμορφωμένους εξωτερικούς μας χώρους, να είστε σίγουρος πως ο χώρος όχι μόνο θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες της εκδήλωσης, αλλά θα προσδώσει κύρος και πολυτέλεια στην οργάνωση και θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας! 

Για περισσότερες πληροφορίες και επίσκεψη των χώρων μη διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Υπέροχη Κουζίνα

Υπέροχη Κουζίνα

Δεν νοείται πραγματικό κέφι και διασκέδαση δίχως εκλεκτό φαγητό και φινετσάτες γεύσεις! Οι σεφ του SEMELI HOTEL θα φροντίσουν να ετοιμάσουν πρωτότυπα και γευστικά πιάτα, προσαρμοσμένα τόσο στο θέμα του πάρτι σας όσο και την ηλικία και τις ιδιαίτερες προτιμήσεις των καλεσμένων σας.

Από έναν πλούσιο μπουφέ και πεντανόστιμες τούρτες, έως χορταστικά εορταστικά γεύματα και εκλεκτά εδέσματα – σερβιρισμένα με φινέτσα και άριστη εξυπηρέτηση.

Για τα ιδιωτικά πάρτι και event σας, τις εταιρικές σας εκδηλώσεις και τις κοσμικές σας δεξιώσεις στη Λευκωσία, μία είναι η επιλογή: το SEMELI HOTEL υπόσχεται άριστη διοργάνωση, ασυναγώνιστη εξυπηρέτηση, πολυτελείς χώρους και μοναδικές γεύσεις.

Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι καλύτερο; Επικοινωνήστε σήμερα  με την έμπειρη ομάδα μας και διευθετήστε μια δωρεάν ξενάγηση στους χώρους μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κατηγορίες Blog:

wedding area greek