Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

 

Η θερμοκρασία είναι ιδανική, επιτρέποντάς σας να αποφύγετε τους καύσωνες του καλοκαιριού και τους ψυχρούς βοριάδες ή τις συχνές βροχές του χειμώνα. Σε αντίθεση με τους γάμους που γίνονται τους καλοκαιρινούς μήνες, όλοι σας οι καλεσμένοι και οι συγγενείς σας θα έχουν επιστρέψει από τις διακοπές τους και θα είναι βέβαιο πως θα μπορούν να παρευρεθούν. Παράλληλα, ειδικά στην πανέμορφη χώρα μας που γεμίζει ταξιδιώτες το καλοκαίρι, το φθινόπωρο μπορείτε να εξασφαλίσετε πολύ καλύτερες τιμές σχεδόν για κάθε πτυχή του γάμου – από τους φωτογράφους και τη βιντεοσκόπηση, έως υπηρεσίες catering και ενοικιάσεις χώρων δεξιώσεων.  

Πέρα από τις πρακτικές διευκολύνσεις που παρέχει, ωστόσο, το φθινόπωρο έχει ως πλεονέκτημα την υπέροχη αισθητική του: με μοναδικά χρώματα και ορισμένα από τα πιο ρομαντικά σκηνικά του χρόνου, το φθινόπωρο μπορεί να σας δώσει άπειρες ιδέες για το θέμα και τη διακόσμηση του γάμου σας, που σπάνε τη μονοτονία των παστέλ αποχρώσεων του καλοκαιριού.

 

Επιλέξτε Χρώματα… Εποχής

 Η φθινοπωρινή παλέτα έχει εκπληκτικά χρώματα, που αποπνέουν ένα γλυκό ρομαντισμό, λαχτάρα για θαλπωρή και μια απαράμιλλη γλυκύτητα. Αποχρώσεις του πορτοκαλί, του καφέ και του κίτρινου κυριαρχούν παντού – από τα φύλλα των δέντρων που νικιούνται από το απαλό αεράκι, ως τα γλυκά συννεφιασμένα ηλιοβασιλέματα.

Φροντίστε, λοιπόν, να επιλέξετε κάποιο ή κάποια από αυτά για βασικά χρώματα της γαμήλιας δεξίωσης, καθώς και του στολισμού της εκκλησίας ή του χώρου στον οποίο θα διεξαχθεί η τελετή.

Προσέξτε, ωστόσο, να μην το παρακάνετε και πέσετε στην παγίδα της μονοτονίας· εξάλλου, οι επιλογές για συνδυασμούς είναι αμέτρητες. Τα βασικά χρώματα του φθινοπώρου δένουν τέλεια με δεκάδες άλλες αποχρώσεις, όπως το σκούρο ροζ, το κεραμιδί, το βυσσινί και το πορφυρό. Αν θέλετε δε κάτι ακόμη πιο εντυπωσιακό, κινηθείτε σε τόνους του χρυσού και του χάλκινου.

Χρησιμοποιήστε, επίσης, φθινοπωρινά λουλούδια για τη διακόσμηση των τραπεζιών και των χώρων που θα χρησιμοποιήσετε, όπως τα κρίνα και η λεβάντα.

 

Παίξτε με τις Υφές

Το φθινόπωρο φέρνει έντονα στη μνήμη εικόνες δάσους και εξοχής. Φροντίστε, λοιπόν, να παίξετε στη διακόσμηση του γάμου σας με υφές και υλικά που θυμίζουν την εξοχή, όπως το ξύλο (όσο το δυνατόν λιγότερο επεξεργασμένο). Εξίσου σημαντικά είναι τα υφάσματα που θυμίζουν τη θαλπωρή που αναζητούμε στο σπίτι όταν πέφτει ο ήλιος και αρχίζουν τα ψυχρά φθινοπωρινά βραδινά: υλικά όπως το καπιτονέ και το βελούδο, καθώς και πολυτελή υφάσματα όπως το κασμίρ και το μετάξι θα συμπλήρωναν ιδανικά έναν φθινοπωρινό ρουστίκ γάμο.  

 

Δημιουργήστε ένα Φυσικό Σκηνικό

iStock 819635754

Το φθινόπωρο είναι προικισμένο με τέτοια φυσική ομορφιά, ώστε μας δίνει όχι μόνο ιδέες, αλλά και υλικά διακόσμησης για τον γάμο μας.

Ένα από τα πιο γοητευτικά είναι τα φύλλα των δέντρων. Με το μοναδικό παιχνίδισμα των χρωμάτων τους και το πανέμορφο σχήμα τους τα φθινοπωρινά φύλλα μπορούν να γίνουν το βασικό στοιχείο της διακόσμησης: απλά τοποθετήστε μερικά στο κέντρο των τραπεζιών και σε διάφορες γωνιές του χώρου της δεξίωσης πάνω σε ξύλινα ή μεταλλικά δοχεία. Συνδυάστε τα, επίσης, με άλλα φυσικά υλικά, όπως κλαδιά, κομμάτια κορμών, κουκουνάρια, βελανίδια και αποξηραμένα φρούτα ή καρπούς.  

 

Πρωτοτυπήστε με Έξυπνα Στοιχεία

the hk photo company IUfNBVHnJ88 unsplash

Μπορείτε να δώσετε στους καλεσμένους μια πρόγευση της διακόσμησης και του θέματος της γαμήλιας δεξίωσης με το προσκλητήριό σας, πρωτοτυπώντας με φθινοπωρινά χρώματα, σχήματα και υλικά όπως φύλλα, βελανίδια και ξύλινα στοιχεία.

Αν νιώθετε ότι σας λείπει η έμπνευση, δεν έχετε παρά να κάνετε μια βόλτα στην εξοχή και να εμπνευστείτε από τις καστανιές και τις οξιές των δασών του νησιού μας, καθώς και από αρώματα και χρώματα κατεξοχήν φθινοπωρινών εδεσμάτων, όπως το τσάι, η σοκολάτα και οι ξηροί καρποί.

Ναι, το φθινόπωρο είναι ιδανική εποχή για την ωραιότερη, την πιο ρομαντική ημέρα της ζωής σας!

Ψάχνετε χώρο για τον γάμο σας; Το SEMELI HOTEL σας προσφέρει τον ιδανικό χώρο για να κάνετε πραγματικά μοναδική! Επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα κιόλας και ξεναγηθείτε στους χώρους μας!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κατηγορίες Blog:

wedding area greek