Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

 inner

Στις ερωτικές βραδιές που έρχονται, η αγάπη ξεχειλίζει και το πάθος θυμίζει πως η αλήθεια των ανθρώπινων σχέσεων μπορεί να δοκιμάζεται το τελευταίο διάστημα, αλλά γίνεται πάντα το σημείο μηδέν από όπου ξαναγεννιέται η ελπίδα.  

Ο αγαπημένος άγιος των ερωτευμένων αποτελεί ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα στην εκκλησία της δυτικής εκκλησίας. Γι' αυτόν το λόγο υπάρχουν άνθρωποι που ορκίζονται στο όνομά του, ενώ άλλοι που απορρίπτουν την εμπορική του διάσταση ως προστάτη των ερωτευμένων. Γεγονός είναι πως ο Άγιος Βαλεντίνος έχει συνδέσει το όνομά του με πολλές δοξασίες και παραδόσεις, ενώ φαίνεται πως η σημερινή του εκδοχή αποτελεί την ένωση διαφορετικών παραδόσεων από δύο διαφορετικά πρόσωπα με το ίδιο όνομα. Οι περισσότερες γνώμες συγκλίνουν πως ο Άγιος που τιμάται κάθε 14η Φεβρουαρίου είναι ο καθολικός ιερέας Βαλεντίνος που διώχθηκε και μαρτύρησε το 270 μ.Χ. για την πίστη του και τη χριστιανική του δράση την εποχή των διωγμών του αυτοκράτορα Κλαυδίου. Σύμφωνα με τα θρυλούμενα ο Άγιος συμφιλίωνε, ευλογούσε τα ζευγάρια και τελούσε γάμους στερεώνοντας με αυτόν τον τρόπο το χριστιανισμό.  

Ό,τι κι αν ισχύει τελικά, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η ιδανική αφορμή για να εκδηλώσεις τα συναισθήματα αγάπης, αφοσίωσης και εκτίμησης που τρέφεις προς τον σύντροφό σου, αλλά και να γιορτάσεις την ευτυχία που μόνο ο έρωτας χαρίζει. Κι αν οι συνθήκες εφέτος είναι διαφορετικές, υπάρχουν μερικές διαχρονικές αλλά και πρωτότυπες ιδέες για να κάνεις την πιο ευχάριστη και ρομαντική... ανατροπή.
 

  • Ετοίμασε ένα περιποιημένο πρωινό 

Ετοίμασε ένα περιποιημένο πρωινό

Ποια καλύτερη ευκαιρία να αποδείξεις το πόσο νοιάζεσαι και αγαπάς τον άνθρωπό σου από το να περάσετε όλη τη μέρα μαζί. Αν μένετε μαζί ή αν μείνετε μονάχα για αυτό το ξεχωριστό βράδυ, φρόντισε η επόμενη μέρα να σας βρει αγκαλιά. Ένα δυναμωτικό και υγιεινό πρωινό, φτιαγμένο από τα χεράκια σου, θα του δείξει πως όχι μόνο εκτιμάς αυτό που ζείτε τη δεδομένη στιγμή, αλλά και πως θα κάνεις τα πάντα για να το έχεις και στο μέλλον.  

  • Κάνε ένα ξεχωριστό δώρο 

Δεδομένων των συνθηκών, η ανταλλαγή δώρων ανοίγει ως έννοια και μπορεί να περιλαμβάνει από ένα δώρο υψηλής αξίας μέχρι μια συμβολική χειρονομία γεμάτη όμως συναισθηματισμό. Από ένα καλόγουστο σετ κοσμημάτων μέχρι πικάντικα εσώρουχα ή ακόμα και ένα μουσικό slideshow φτιαγμένο από τις καλύτερες φωτογραφίες σας μαζί ή ένα ποίημα/πίνακας ζωγραφικής εμπνευσμένος από εκείνον, είναι βέβαιο πως δεν θα τον αφήσει ασυγκίνητο. Ό,τι κι αν επιλέξεις, πάντως, μην ξεχάσεις να προσθέσεις τις απαραίτητες κόκκινες πινελιές, ενδεικτικές του φλογερού σας πάθους! 

  • Οργάνωσε μια όμορφη έκπληξη 

Οργάνωσε μια όμορφη έκπληξη

Επειδή εφέτος οι αποδράσεις σε ρομαντικούς προορισμούς αναβάλλονται, δεν σημαίνει πως η φαντασία στερεύει. Μπορείς ακόμα να οργανώσεις μικρές ή και μεγάλες εκπλήξεις, όπως να αφήσεις ερωτικά μηνύματα σε όλα τα μέρη του σπιτιού, να κρύψεις στην ντουλάπα του δεκάδες κόκκινα μπαλόνια, να οργανώσεις ένα ερωτικό κυνήγι θησαυρού μέσα στο σπίτι με τελικό έπαθλο το υπέροχα στολισμένο από κεριά και ροδοπέταλα κρεβάτι σας! 

  • Μαγείρεψε ένα ωραίο δείπνο στο σπίτι  

   Όταν μαγειρεύουμε ή ετοιμάζουμε ένα δείπνο για το ταίρι μας, αποδεικνύουμε έμπρακτα το ενδιαφέρον μας αλλά και την προσπάθειά μας να κερδίσουμε τον θαυμασμό και την επιβράβευσή του. Αν ο σύντροφός σου εκτιμά τις πλούσιες γεύσεις, μη διστάσεις να του κάνεις το χατίρι με ένα σούπερ γευστικό δείπνο, έστω και αν περιλαμβάνει κάποιες γευστικές αμαρτίες, όπως μπέικον και φυσικά πολλή, πολλή σοκολάτα. Μια μικρή διατροφική παρασπονδία όχι μόνο συγχωρείται, αλλά και επιβάλλεται λόγω της ημέρας. 

Εφέτος η γιορτή των ερωτευμένων μας βρίσκει διαφορετικούς, ίσως και λιγότερο ξέγνοιαστους, αλλά πάντα δυνατούς και αισιόδοξους. Μια αισιοδοξία που κρατά όσο η καρδιά μας για κάποιον άλλον χτύπα δυνατά. Ό,τι και αν αποφασίσετε να κάνετε τελικά για την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μην ξεχάσετε να εκφράσετε την αγάπη σας με τον δικό σας μοναδικό τρόπο.  

Το SEMELI HOTEL εύχεται ο έρωτας να βρίσκει πάντα την πιο φιλόξενη φωλιά στην καρδιά όσων τον πιστεύουν και πολεμούν για αυτόν κάθε μέρα!  

Στην πιο ερωτική ημέρα του χρόνου και σε αυτούς που ακόμα παραμένουν ρομαντικοί, λοιπόν! 

 

Κατηγορίες Blog:

wedding area greek