Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

Με τόσα σχέδια, υλικά αλλά και... τιμές εκεί έξω, υπάρχει το ενδεχόμενο να μπερδευτείτε, αλλά και να υποπέσετε σε κοινοτοπίες που θέλετε να αποφύγετε.  

Αν ονειρεύεστε, λοιπόν, μια βάπτιση πραγματικά ξεχωριστή, σας έχουμε πέντε διαφορετικές προτάσεις για πρωτότυπες μπομπονιέρες που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας. Όλες οι προτάσεις στηρίζονται σε ένα eco-friendly concept που ταιριάζει με την παιδική αθωότητα και ανάλογα με τις παραλλαγές και τις χρωματικές παραλλαγές μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε θέμα κι αν διαλέξετε, από το πιο απλό μέχρι το πιο επίσημο. 

Ρίξτε μια ματιά, λοιπόν, στις παρακάτω εξαιρετικά οικονομικές προτάσεις. Τόσο τα υλικά τους, που είναι πολύ εύκολο να βρεθούν, όσο και η προσωπική σας πινελιά, εγγυώνται ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα με τη μικρότερη δυνατή οικονομική επιβάρυνση!
 

Μπομπονιέρα με βαζάκι μέλι 

inner

Η πιο.. γλυκιά ανάμνηση για την πιο γλυκιά μέρα της ζωής του. Προμηθευτείτε μερικά γυάλινα βαζάκια, αποστειρώστε τα καλά και βάλτε μέσα το καλύτερο μέλι! Δέστε γύρω από το στόμιο μια χαριτωμένη κορδέλα πάνω στην οποία θα στηρίξετε ένα μικρό μεταλλικό κουταλάκι. Εναλλακτικά, μπορείτε να προσθέσετε στο καπάκι και ένα καρτελάκι με το όνομα του νεοφώτιστου. Μέσο κόστος: Από 1-3 ευρώ το τεμάχιο, ανάλογα με το βαζάκια και το κουταλάκι που θα επιλέξετε.  

Μπομπονιέρα με σαπουνάκι και αρωματικά άλατα 

Μπομπονιέρα με σαπουνάκι 1

Στην αγορά θα βρείτε χιλιάδες σχέδια, υφές και αρώματα σαπουνιών, που μπορείτε να δέσετε σε ένα χαριτωμένο χρωματιστό τούλι, το οποίο θα ασφαλίσετε με κορδέλα, σπάγκο ή ακόμα και με σύρμα πίπας για να γίνει ακόμα πιο πρωτότυπο. Για πιο φαντασμαγορικό αποτέλεσμα προσθέστε στο πουγκί και από ένα μικρό φιαλίδιο με αρωματικά πολύχρωμα άλατα. Μέσο κόστος: Από 1-2 ευρώ το τεμάχιο. 

Μπομπονιέρα με το δέντρο της ζωής 

 To δέντρο της ζωής αποτελεί ένα κατεξοχήν σύμβολο καλοτυχίας και ευζωίας. Δεν είναι, λοιπόν, περίεργο που επιλέγεται όλο και πιο συχνά να στολίσει μπομπονιέρες βάπτισης αλλά και γάμου. Αν θέλετε να μειώσετε το κόστος και να μην αγοράσετε τα μεταλλικά δεντράκια που κυκλοφορούν στο εμπόριο, μπορείτε, αν πιάνει το χέρι σας, να ζωγραφίσετε μόνοι σας το σχέδιο πάνω σε σκληρό χαρτόνι και, αφού το κόψετε να το διακοσμήσετε με διάφανες πετρούλες και χρυσόσκονη. Κατόπιν, μπορείτε να το κολλήσετε πάνω σε ένα μικρό καλαίσθητο κουτάκι, μέσα στο οποίο θα έχετε βάλει τυλιγμένα σε τούλι τα κουφέτα της βάπτισης. Μέσο κόστος: Από 3-8 ευρώ ανά μπομπονιέρα.  

Μπομπονιέρα με υφασμάτινο πουγκί 

Παίρνοντας το πιο απλό υφασμάτινο πουγκί, μπορείτε να του χαρίσετε μια ολοκληρωτικά διαφορετική όψη από την κλασική του εκδοχή, αν κολλήσετε πάνω του υφασμάτινα αυτοκόλλητα ή αυτοκόλλητες κορδέλες. Η βάπτιση εξάλλου είναι ένα κοινωνικό γεγονός που επιτρέπει ζωηρές πινελιές φαντασίας. Αν έχετε το χρόνο και το budget, τυπώστε πάνω στο πουγκί το όνομα του παιδιού, προσθέστε στο εσωτερικό του τα κουφέτα μέσα σε τούλι, και κλείστε το με λεπτό σύρμα ή κερωμένο νήμα. Μέσο κόστος: Από 2-6 ευρώ ανά τεμάχιο. 

Μπομπονιέρα γλαστρούλα με αρωματικό φυτό 

Μπομπονιέρα γλαστρούλα

Η πιο οικολογική πρόταση που δίνει στην έννοια της μπομπονιέρας τη σημασία της βιωσιμότητας, συμβολίζοντας παράλληλα τον κύκλο της ζωής κάθε έμβιας ύπαρξης. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να μπορούν οι καλεσμένοι σας αλλά και εσείς να αξιοποιήσουν το αναμνηστικό της βάπτισης φυτεύοντας το γλαστράκι που θα τους δώσετε! Προτιμήστε φυλλώδη φυτά, όπως μικρούς βασιλικούς, λεβάντες, μέντες και θυμάρι, που είναι όχι μόνο αρωματικά αλλά φέρουν και χαριτωμένα άνθη. Τυλίξτε τα γλαστράκια σε χρωματιστό δίχτυ το οποίο θα σφίξετε με δαντελωτές κορδέλες. Στερεώστε, τέλος, με συρραπτικό στην άκρη του πλέγματος την ετικέτα με το όνομα του μωρού. Μέσο κόστος: Από 3-5 ευρώ το τεμάχιο. 

Αν αφήσετε ελεύθερη τη φαντασία σας, είναι βέβαιο πως θα δημιουργήσετε πραγματικά μοναδικές μπομπονιέρες για τις οποίες όλοι θα μιλούν. Κι επειδή δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη, φροντίστε εκτός από τις μπομπονιέρες, και όλα τα υπόλοιπα να είναι στην εντέλεια αναθέτοντας τη σημαντική αυτή προσωπική σας στιγμή στο εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό του SEMELI HOTEL. 

 
Σε συνδυασμό με τους ειδικά και με μεγάλη προσοχή επιμελημένους χώρους του, αλλά και τις εξαιρετικά νόστιμες επιλογές των μενού του, οι εγκαταστάσεις αλλά και οι άνθρωποι του ξενοδοχείου μας ολοκληρώνουν με τον πιο επαγγελματικό αλλά και προσωποποιημένο τρόπο αυτή την τόσο λαμπερή ημέρα της βάπτισης του μωρού σας! 

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Κατηγορίες Blog:

wedding area greek