Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

 semeli03 inner

Κάθε φορά που αποχωριζόμαστε το σπίτι μας είτε για δουλειά είτε για αναψυχή και διακοπές, επιθυμούμε να βρεθούμε σε έναν μικρόκοσμο που να συνδυάζει την άνεση και τη θαλπωρή της σπιτικής ατμόσφαιρας με τις υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις μιας ονειρεμένης απόδρασης. 

Με κομβική θέση στην καρδιά της Λευκωσίας, το SEMELI HOTEL αποτελεί τη νούμερο ένα επιλογή των ταξιδιωτών που επισκέπτονται την πρωτεύουσα είτε για διακοπές είτε για επαγγελματικούς λόγους. Η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών και η πολυπρόσωπη εξυπηρέτηση σύντομα καθιέρωσε το ξενοδοχείο ως την καλύτερη πρόταση για την πραγματοποίηση επιτυχημένων δεξιώσεων, κοινωνικών events, εταιρικών γευμάτων/σεμιναρίων αλλά και συνεδρίων.  

Με αδιαπραγμάτευτες αρχές την άψογη οργάνωση, την πολυλειτουργικότητα των χώρων, τον αρτιότερο τεχνολογικό εξοπλισμό αλλά κυρίως τους επαγγελματίες που στελεχώνουν το προσωπικό του, το SEMELI HOTEL αποδεικνύεται πραγματικά ιδανικό για κάθε περίσταση.  

Με την είσοδό σας στο ξενοδοχείο γίνονται αμέσως αντιληπτοί οι λόγοι που κάνουν το SEMELI να ξεχωρίζει. Όλα είναι φροντισμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να βιώσετε μια εξαιρετική εμπειρία από την αρχή έως το τέλος της.  

Ειδικότερα, υπάρχουν 3 +1 πολύ σημαντικοί λόγοι που το SEMELI HOTEL είναι βέβαιο πως θα κλέψει και τη δική σας καρδιά:

 

Υψηλών προδιαγραφών διαμονή 

Το ξενοδοχείο διαθέτει 62 πολυτελή δωμάτια, τα οποία απλώνουν τις ανέσεις και τη γνήσια κυπριακή φιλοξενία τους σε συνολικά πέντε ορόφους. Εκτός από τα 54 μονόκλινα, τα δίκλινα και τα family rooms, στο ξενοδοχείο ο επισκέπτης θα βρει και 8 υπερπολυτελείς και εξοπλισμένες executive σουίτες, οι οποίες κρύβουν στις παροχές τους οτιδήποτε μπορεί να ζητήσει ή να χρειάζεται ο απαιτητικός επαγγελματίας ή ταξιδιώτης. Την πολυφασματική εμπειρία ολοκληρώνουν η ύπαρξη του εστιατορίου Demetra, αλλά και το εκλεπτυσμένο περιβάλλον του μπαρ Dionysos.  

 
Εταιρικές εκδηλώσεις με συνέπεια και άρτιο εξοπλισμό 

semeli03 etairikes ekdilosis

Με δυνατή πρόσβαση από κάθε σημείο της πόλης, το SEMELI HOTEL αποτελεί το σημείο αναφοράς όλων των επαγγελματιών που θέλουν να διοργανώσουν το εταιρικό τους event σε ένα πολυτελές και κοσμοπολίτικο περιβάλλον. Διαθέτοντας ειδικά εξοπλισμένες και διαμορφωμένες αίθουσες, με πλήρη υλικοτεχνική υποστήριξη και εξειδικευμένο προσωπικό, προσφέρει διαφορετικούς χώρους που καλύπτουν ποικιλόμορφα κάθε επαγγελματική ανάγκη. Από παρουσιάσεις και ημερίδες μέχρι πολυήμερα σεμινάρια, συμπόσια και συνέδρια, οι αίθουσες και το κύρος του SEMELI εγγυώνται την επιτυχία. 

 
Μοναδικές κοινωνικές εκδηλώσεις 

semeli03 gamoi vaftisis

Για τις πιο σημαντικές προσωπικές σας στιγμές, όπως το γάμο και τη βάπτιση, το πολυτελές σκηνικό του ξενοδοχείου συνθέτει τον ιδανικότερο καμβά για να τις αναπολείτε με νοσταλγία. Το εκπαιδευμένο προσωπικό αναλαμβάνει την άρτια οργάνωση του event σας με τρόπο που ταιριάζει απόλυτα στις δικές σας προσδοκίες για αυτή τη μέρα. Είτε στις μεγάλες, φωτεινές και καλόγουστες αίθουσες δεξιώσεων, είτε στο εξωτερικό μπαρ Dionysos και την υπέροχη βεράντα, οι έμπειροι διοργανωτές του ξενοδοχείου δε αφήνουν τίποτα στην τύχη του, ενώ ο επαγγελματισμός και η συνέπεια κλέβουν τις εντυπώσεις των καλεσμένων σας. Για τους νεόνυμφους παρέχεται ένα ειδικά διαμορφωμένο πακέτο που περιλαμβάνει, πέρα από την οργάνωση της δεξίωσης, και τη διαμονή, ως ο ιδανικός πρόλογος της κοινής τους ευτυχίας.  

 
In-house υπηρεσίες catering για κάθε ανάγκη  

semeli03 catering

Επειδή μια επιτυχημένη κοινωνική ή εταιρική εκδήλωση κρίνεται στα… σημεία, το SEMELI HOTEL διαθέτει δική του υπηρεσία catering με κορυφαίους επαγγελματίες από το χώρο της υψηλής γαστρονομίας. Τα φρέσκα υλικά, οι κορυφαίες πρώτες ύλες, τα υψηλά πρωτόκολλα υγιεινής, αλλά και η εμπειρία του συνεργαζόμενου προσωπικού εγγυώνται τόσο ένα άψογο σε εμφάνιση και γεύση γαστρονομικό αποτέλεσμα, όσο και τη δυνατότητα για customized μενού που σέβονται και επικοινωνούν με τις δικές σας ανάγκες.  

Στο SEMELI HOTEL όλοι οι καλεσμένοι μας απολαμβάνουν το ίδιο εκλεπτυσμένο περιβάλλον που έχει ως διακριτικά του στοιχεία την υψηλή πολυτέλεια και την άψογη εξυπηρέτηση. Αν ζητούμενο για εσάς είναι η διαμονή σε ένα αριστοκρατικό και συνάμα οικείο σκηνικό, αλλά και η οργάνωση της εκδήλωσής σας από τους κορυφαίους επαγγελματίες στην καλύτερη ατμόσφαιρα της πόλης, τότε η επιλογή του SEMELI HOTEL είναι για εσάς η πιο αξιόπιστη πρόταση. Με προτεραιότητα στους ανθρώπους και τις ανάγκες τους, αλλά και στην προστασία της δημόσιας υγείας, διασφαλίζουμε όλοι οι χώροι μας να τηρούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για να αισθάνεστε σε κάθε σας βήμα ασφαλείς! 

Το τμήμα Επικοινωνίας του ξενοδοχείου παραμένει πάντα στη διάθεσή σας, για να σας παρέχει με τον πιο υπεύθυνο τρόπο κάθε πληροφορία που χρειάζεστε για το πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τους χώρους του SEMELI HOTEL  για να απολαύσετε μια υπέροχη διαμονή ή να ξεχωρίσετε με την κοινωνική ή εταιρική σας εκδήλωση.  


Επικοινώνησε μαζί μας

 

 

Κατηγορίες Blog:

wedding area greek