Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

 inner

Τα Χριστούγεννα εδώ είναι, άλλωστε, πάντα ιδιαίτερα καθώς η λαμπερή πρωτεύουσα ξέρει χρόνια τώρα να γιορτάζει με κάθε επισημότητα και λάμψη αυτή την τόσο αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων. Κάτω από χιλιάδες φώτα και λουσμένη στα στολίδια, αντανακλά από άκρη σε άκρη χαρούμενες φωνές και αγάπη. Οι εκδηλώσεις αυτή την περίοδο στην πόλη είναι χαρακτηριστικές και αποτελούν μια πρώτης τάξεως αιτία για να τις χαρεί κάποιος από πρώτο χέρι.  

Αν, λοιπόν, ο δρόμος σας φέρει αυτά τα Χριστούγεννα στην κοσμοπολίτικη Λευκωσία, μην παραλείψετε επ'ουδενί να απολαύσετε μοναδικά χριστουγεννιάτικα ενσταντανέ στα παρακάτω κομβικά σημεία, που πρωταγωνιστούν στη γιορτινή διασκέδαση της πόλης. 

Πλατεία Ελευθερίας 

Πλατεία Ελευθερίας

Το εμβληματικό και ιστορικό τοπόσημο της Κύπρου, στο κέντρο της πόλης, έχει αποκτήσει πλέον έναν δικό του αυτόφωτο χαρακτήρα χάρη στα αρχιτεκτονικά σχέδια της Ζάχα Χαντίντ. Σε αυτό το σύγχρονο αστικό σκηνικό, που ενθαρρύνει σε κάθε γωνιά του την κοινωνική διάδραση, επιλέχθηκε να φωταγωγηθεί εφέτος το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, με αποτέλεσμα όλοι οι δρόμοι να οδηγούν εκεί. Ο διάκοσμος της πλατείας και του πεζόδρομου είναι πλούσιος και ιδιαίτερης αισθητικής, με αποτέλεσμα να αποτελέσει το ιδανικότερο σκηνικό για τις χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες σας! Η Πλατεία Ελευθερίας, λοιπόν, δίνει το σύνθημα σε όλη την πόλη για τον πιο φαντασμαγορικό εορτασμό των Χριστουγέννων.  


Οδός Στασικράτους 

Ο Δήμος Λευκωσίας ανέθεσε εφέτος στην RCB Bank να αναλάβει τον στολισμό του πλέον εμπορικού δρόμου της πρωτεύουσας. Από μόνη της ένα στολίδι, μετά από την πρόσφατη ανάπλασή της, η Στασικράτους φιλοδοξεί να τραβήξει τα βλέμματα όχι μόνο για τα εορταστικά ψώνια, αλλά και για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμησή της. Πέρα από τον υπέροχο στολισμό των βιτρινών, ο κομβικός καταναλωτικός προορισμός χαίρει πλέον ιδιαίτερων γιορτινών φωτισμών, αλλά και μιας χαρακτηριστικής, λουσμένης στα φώτα χριστουγεννιάτικης μπάλας, που προσφέρεται για αξέχαστες χριστουγεννιάτικες selfies στο εσωτερικό της. Είναι σίγουρα το μέρος που δεν πρέπει να λείπει από τις χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες σας! 


 Παραμυθούπολη 

Παραμυθούπολη

Στον Δημοτικό Χώρο Στάθμευσης Νταβίλα φιλοξενείται εφέτος η ονειρεμένη Παραμυθούπολη της Λευκωσίας, που θα υποδέχεται τους επισκέπτες της από τις 26/11-12/01. Για όλη την περίοδο των Χριστουγέννων, μέσα σε έναν άκρως παραμυθένιο και εμπνευσμένο κόσμο, που με τόσο μεράκι έχουν δημιουργήσει ο Δήμος και οι συνεργάτες του, οι επισκέπτες της Παραμυθούπολης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια πλούσια γκάμα από events και δρώμενα, στα οποία τον πρώτο λόγο έχουν τα συναισθήματα και η φαντασία! Παιδικές σκηνές, ακαδημίες χορού, ξυλοπόδαροι, συναυλίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες, εργαστήρια μουσικές και θεάτρου και φυσικά ο πραγματικός Άγιος Βασίλης από το χιονισμένο Ροβανιέμι υπόσχονται στιγμές που δεν θα ξεχάσει κανένα μικρό ή… και μεγαλύτερο παιδί!


Παρόλο, λοιπόν, που δεν πρέπει επ' ουδενί να παραλείψετε τις παραπάνω τρεις στάσεις στη χριστουγεννιάτικη Λευκωσία, το βέβαιο είναι πως όπου και αν πάτε και ό,τι κι αν επιλέξετε να κάνετε στην πόλη, θα περάσετε υπέροχα! Με ορμητήριο το SEMELI HOTEL, άλλωστε, που βρίσκεται στην καρδιά όλων των σημαντικότερων σημείων και εκδηλώσεων, θα είστε βέβαιοι πως δεν θα χάσετε στιγμή από τη μοναδική μαγεία των γιορτών! 

Υπό το φως των πολύχρωμων λαμπιονιών και με σύμμαχο τη μοναδική ατμόσφαιρα που συνθέτουν τα χριστουγεννιάτικα δρώμενα και οι αυθεντικοί άνθρωποι, τα Χριστούγεννα στη Λευκωσία είναι μαγικά! 

Καλές και ευτυχισμένες γιορτές! 

Κατηγορίες Blog:

wedding area greek