Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

Μάθετε ποια χαρακτηριστικά κάνουν το SEMELI HOTEL μια απαραίτητη καθημερινή στάση μετά τη δουλειά.

inner 23

Αll work and no play? Δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Η εργασία μάς προσδιορίζει σε έναν βαθμό, αλλά εξίσου σημαντικό με αυτή είναι να αισθανόμαστε πως ανήκουμε σε ένα περιβάλλον εργασίας που μας εκτιμά και μας σέβεται. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και περισσότερο λόγος για τη σχεδόν ψυχοθεραπευτική δύναμη του team building. Πρόκειται για μια φιλοσοφία που ενθαρρύνει τα άτομα μιας επαγγελματικής ομάδας να συσφίγγουν τις σχέσεις τους όχι μόνο κατά τη διάρκεια του ωραρίου τους, αλλά ακόμα και σε περιβάλλοντα εκτός δουλειάς.

Οι συνάδελφοί μας, άλλωστε, είναι οι άνθρωποι που καθημερινά μάς βλέπουν περισσότερο ίσως και από την οικογένειά μας. Για αυτόν το λόγο είναι κρίσιμο να δομούμε μαζί τους σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης, καθώς καρπωνόμαστε πλεονεκτήματα τόσο στην επαγγελματική μας ζωή (καλύτερη συνεργασία), όσο και στην προσωπικότητά μας με την αίσθηση πως μας εκτιμούν και μας σέβονται. Δεν είναι, άλλωστε, λίγες οι φορές που μια βόλτα με τους συναδέλφους συσφίγγει τις σχέσεις, υπογραμμίζει την ανθρώπινη διάσταση των χαρακτήρων και δρα ως μοχλός αποσυμπίεσης από τις υποχρεώσεις και τα ασφυκτικά deadlines. 

ευφάνταστα cocktails

Οι ώρες στo γραφείο μπορεί να μοιάζουν, λοιπόν, μερικές φορές ατελείωτες, αλλά πάντα χαλαρώνουμε στη σκέψη πως μετά τη δουλειά μπορούμε να απολαύσουμε την παρέα των συναδέλφων μας εκτός γραφείου σε ένα πολύ λιγότερο στρεσογόνο περιβάλλον. Με αυτό στο μυαλό φτιάξαμε, άλλωστε, την πιο casual ατμόσφαιρα στο SEMELI HOTEL, δημιουργώντας ένα φιλικό στέκι για ένα after work ποτό, κρασί, μπύρα ή ευφάνταστα cocktails με τους συναδέλφους. 

Ποια χαρακτηριστικά κάνουν, όμως, το SEMELI HOTEL μια απαραίτητη καθημερινή στάση μετά τη δουλειά;

  • H κεντρική τοποθεσία του φέρνει το ξενοδοχείο πραγματικά στην καρδιά της επιχειρηματικής ζωής της πόλης. Προσβάσιμο με όλα τα μεταφορικά μέσα και από κάθε σημείο της Λευκωσίας, γίνεται πραγματικά το place-to-be όταν κλείνουν οι υπολογιστές και τελειώνουν τα meetings στη δουλειά. 
  • Στο bar Dionysos του ξενοδοχείου σάς περιμένει το πιο φιλόξενο σκηνικό από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ. Με τη συνοδεία μιας πλήρους γκάμας από διάσημες ετικέτες αλλά και τη φαντασία των bartenders του SEMELI, είναι βέβαιο πως θα περάσετε χαλαρές στιγμές διώχνοντας την πίεση της ημέρας. Οι προτάσεις είναι πραγματικά αμέτρητες και προσεκτικά επιλεγμένες, ώστε να σας φτιάχνουν το κέφι και να μειώνουν το στρες που έχει συσσωρευτεί τις ώρες δουλειάς που προηγήθηκαν.
  • Στο cozy σκηνικό του SEMELI HOTEL οι ώρες περνούν τόσο ευχάριστα, που μπορεί ένα after-work ποτό να εξελιχθεί πολύ εύκολα σε dinner opportunity! Η σοφιστικέ αλλά και ταυτόχρονα φιλική διακόσμηση και φιλοσοφία του εστιατορίου Demetra είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε για να συνεχίσετε τις όμορφες συζητήσεις με τους συναδέλφους σας συνοδεία απολαυστικών και υγιεινών γαστρονομικών πειρασμών! 

cnoclusion

Για να προσθέσετε λοιπόν μια όμορφη πινελιά στο τέλος της εργασιακής σας μέρας, η επιλογή του SEMELI HOTEL σας δικαιώνει απόλυτα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε την ιδέα στην παρέα του γραφείου, να κάνετε μια κράτηση στους υπευθύνους του ξενοδοχείου και πολύ σύντομα θα απολαμβάνετε όλοι μαζί την ωραία ατμόσφαιρα και το παρεΐστικο κλίμα του ξενοδοχείου!

Κατηγορίες Blog:

wedding area greek