Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

Μάθετε τα οφέλη της επιλογής ενός επαγγελματικού catering για την τροφοδοσία ενός παιδικού πάρτυ.

Τα παιδικά πάρτυ αποτελούν εξαιρετικές περιπτώσεις για να δημιουργήσετε γλυκές αναμνήσεις που θα θυμάστε για πάντα. Κάθε παιδί λατρεύει να βρίσκεται ξανά μαζί με τους φίλους του μετά από κάμποσο καιρό, για αυτό και τα παιδικά πάρτυ ξαναμπαίνουν δυναμικά στη λίστα των δραστηριοτήτων και των κοινωνικών μας εκδηλώσεων. Για να είναι βέβαια επιτυχημένο ένα τέτοιο πάρτυ, χρειάζεται να διαθέτει καλή οργάνωση. Από τους καλεσμένους, τη διακόσμηση και τη διασκέδαση, μέχρι την τοποθεσία και τις γεύσεις που θα προσφέρουμε, όλα παίζουν τον ρόλο τους.

inner

Μιας και η πανδημία μας κάνει ακόμα επιφυλακτικούς, δεν είναι λίγοι εκείνοι που προτιμούν να διοργανώσουν το πάρτυ του παιδιού τους στο σπίτι, ώστε να έχουν τον έλεγχο των καλεσμένων (και του κόστους) καλύτερα. Στην περίπτωση, όμως, που δεν αναθέτουμε σε έναν επαγγελματία την οργάνωση, υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που μπορεί να μας φανούν βουνό, όπως για παράδειγμα το μαγείρεμα για τους καλεσμένους. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η λύση ενός catering για την τροφοδοσία του πάρτυ μπορεί να μας γλιτώσει αρκετό άγχος και να μας κάνει να αφοσιωθούμε σε πιο σημαντικά ζητήματα, όπως το να απολαύσουμε τη μέρα χωρίς να έχουμε περάσει ολόκληρη την προηγούμενη εβδομάδα μέσα στην κουζίνα!

Σε ό,τι αφορά το catering χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή όχι μόνο στις πρώτες ύλες αλλά και στον τρόπο μαγειρέματος, για αυτό είναι σημαντικό να εμπιστευόμαστε εταιρείες που δίνουν σε αυτό που κάνουν χρόνο και μεράκι. Οι σωστές γεύσεις είναι αποτέλεσμα σωστής επεξεργασίας, με στόχο όχι μόνο τη νοστιμιά αλλά και την εντυπωσιακή παρουσίαση του φαγητού. Και όταν μιλάμε για ικανοποιητικές ποσότητες από το ίδιο φαγητό, αυτή η ποιότητα πρέπει να μπορούν οι καλεσμένοι να τη γευτούν αναλλοίωτη μέχρι και την τελευταία μπουκιά. Κάτι που μόνο μια απόλυτα επαγγελματική και πολύπειρη εταιρεία τροφοδοσίας μπορεί να προσφέρει.

οφέλη της επιλογής

Συγκεντρωτικά θα λέγαμε πως τα οφέλη της επιλογής ενός catering για την τροφοδοσία ενός πάρτυ συνοψίζονται στα εξής:

1) Ασφάλεια στις πρώτες ύλες. Υπευθυνότητα και επίβλεψη όλων των φάσεων παραγωγής του μενού, με τήρηση υψηλών προτύπων ασφάλειας. Σωστή επεξεργασία των υλών, στις ιδανικές θερμοκρασίες και με τις σωστές προδιαγραφές υγιεινής.

3) Δυνατότητα για προσφορά διαφορετικών μενού, έτσι ώστε να τολμήσετε πρωτότυπες συνταγές χωρίς επικίνδυνους και πολυέξοδους πειραματισμούς με αμφίβολο γευστικό αποτέλεσμα. Και όλοι ξέρουμε πως στα παιδικά πάρτυ τα παιδιά τρελαίνονται με νέες, τολμηρές και πολύχρωμες προτάσεις που δύσκολα μπορεί να επιτύχει κάποιος που δεν διαθέτει αντίστοιχο επαγγελματικό εξοπλισμό.

4) Πολλές οικονομικές επιλογές ανάλογα με το budget σας και τις προτιμήσεις των καλεσμένων σας. Ακόμα και στα πιο πληθωρικά πακέτα, το κόστος αντισταθμίζεται με την οικονομία που επιτυγχάνεται από την αποφυγή σπατάλης των πρώτων υλών και την αγορά εξοπλισμού/υλικών που πιθανότατα δεν θα ξαναχρησιμοποιήσουμε (κορνέ, χρώματα, κουπάτ κ.λπ.)

5) Πλήρης προετοιμασία και εφοδιασμός του μπουφέ στο πάρτυ με εξοπλισμό όπως μαχαίρια, πιρούνια, πιατέλες.

6) Ιδανική επιλογή αν το κοινό του πάρτυ αποτελείται από διαφορετικές ηλικίες και επομένως απαιτεί διαφορετικά εδέσματα.

7) Εμπειρία και σωστή διαχείριση του χρόνου, έτσι ώστε να έχετε τα πάντα στο σπίτι τη στιγμή που ακριβώς τα χρειάζεστε, χωρίς να αλλοιώνεται στο ελάχιστο η γεύση τους.

8) Εξασφάλιση περισσότερου προσωπικού χρόνου, ώστε να δώσουμε την ενέργειά μας σε άλλους τομείς του πάρτυ, όπως διακόσμηση, διασκέδαση και φυσικά δική μας προσωπική ευχαρίστηση κατά τη διάρκειά του.

εορταστική ατμόσφαιρ

Σε ό,τι αφορά τα παιδιά μας, δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη του. Για αυτό και στο catering μιας τέτοιας εκδήλωσης θέλουμε να επιτύχουμε τόσο γεύση όσο και παιχνιδιάρικη εμφάνιση, που συνάδει με την εορταστική ατμόσφαιρα. Η ασφάλεια και η νοστιμιά είναι οι δύο πυλώνες που εγγυώνται την απόλυτη επιτυχία σε αυτό το κομμάτι της οργάνωσης του πάρτυ.

Στο SEMELI HOTEL παρέχουμε προσεγμένες επιλογές catering για κάθε σας εκδήλωση, ενώ τα υπέροχα μενού για τα παιδικά πάρτυ θα σας κάνουν να μην το σκέφτεστε στιγμή! Επικοινωνήστε μαζί μας για να ανακαλύψετε όλες τις δυνατότητες που έχετε για εξατομίκευση και προσθήκες των δικών σας ιδεών, έτσι ώστε πραγματικά να απολαύσετε όλοι εκείνη τη χαρούμενη μέρα, χωρίς τον κόπο της προετοιμασίας του μπουφέ.

Κατηγορίες Blog:

wedding area greek