Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

Μάθετε τι αποκαλύπτει η επιλογή του ποτού σας για τον χαρακτήρα, το στυλ αλλά και την προσωπικότητά σας.

inner 36

Έχετε σκεφτεί πως το ποτό που διαλέγετε στην έξοδο ή ως συνοδεία στο γεύμα σας μαρτυρά πολλά για την προσωπικότητά σας; Κορυφαίοι συμπεριφοριστές ψυχολόγοι αλλά και κοινωνιολόγοι έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως όπως οι καταναλωτικές, έτσι και οι διατροφικές μας συνήθειες είναι ενδεικτικά στοιχεία του χαρακτήρα μας. Σε σχέση ειδικότερα με το ποτό, αυτό που επιλέγουμε να συνοδεύσει τις πιο χαλαρές στιγμές της ημέρας μας φανερώνει ακόμα και τη φιλοσοφία μας για τη ζωή!

Αν τα παραπάνω σας κίνησαν την περιέργεια, δεν έχετε παρά να διαλέξετε το αγαπημένο σας ποτό από την εκτενέστατη λίστα ποτών και cocktails του φημισμένου DIONYSOS BAR στο SEMELI HOTEL και κατόπιν να διαβάσετε τι αποκαλύπτει αυτή η επιλογή σας για τον χαρακτήρα, το στυλ αλλά και την προσωπικότητά σας. 

1) Cosmopolitan

Cosmopolitan

Το διάσημο cocktail με την έντονη επίγευση δεν θα μπορούσε παρά να φέρει την κοσμοπολίτικη σφραγίδα που αποκαλύπτει το όνομά του. Από πολλούς έχει χαρακτηριστεί ως γυναικείο cocktail μιας και οι σκηνές των πρωταγωνιστριών του Sex and the City έρχονται αυθόρμητα στο μυαλό με το άκουσμά του. Είτε λέγεται πάντως κάποια Carrie Bradshaw είτε όχι, ένα μοδάτο και διαχρονικό Cosmo μάς φέρνει σε επαφή με την πιο freestyle, αστραφτερή και κοσμική πλευρά του χαρακτήρα μας.  

2) Τζιν με τόνικ

Δεν είναι τυχαία η κορυφαία επιλογή στα late--hour business meetings, αφού ταιριάζει τέλεια σε ηγετικές προσωπικότητες, που γνωρίζουν να επιβάλλονται και να μεθοδεύουν αυτό που θέλουν. Αν είστε fan, το πιθανότερο είναι να διακατέχεστε από μια προσωπικότητα αναλυτική και υπολογιστική.

3) Σαμπάνια

Το all time classic ποτό έχει συνδέσει το όνομά του (και όχι άδικα) με ένα σοφιστικέ κοινό που αγαπά τη διακριτική κομψότητα των γαργαλιστικών φυσαλίδων του. Δεν είναι τυχαία η επιλογή των απαιτητικών προσωπικοτήτων για να συνοδεύσει τις κορυφαίες προσωπικές τους στιγμές.  

4) Ουίσκι

Ουίσκι

Δημοφιλές και άμεσο, το ουίσκι συνιστά την πιο safe επιλογή όταν θέλεις να βγεις ασπροπρόσωπος σε μια χαλαρή έξοδο με φίλους. Με αυθεντικό χαρακτήρα και γεύση που ταιριάζει ακόμα και στις λιγότερο βραδινές ώρες, απευθύνεται σε όσους θέλουν να περάσουν καλά χωρίς να πειραματιστούν ιδιαίτερα. 

5) Μπίρα

Ο αγαπημένος ζύθος συνοδεύει σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής μας και απευθύνεται σε πνεύματα που αγαπούν την καλή παρέα, είναι κοινωνικά και εξωστρεφή, ενώ διατηρούν παράλληλα μια αισιόδοξη προοπτική για τη ζωή. 

6) Μαργαρίτα

μαργαριτα

Ένα εξίσου κοσμοπολίτικο cocktail, η Μαργαρίτα αποτελεί συνώνυμο της καλής ζωής και του lifestyle. Η επιλογή της ισοδυναμεί με έναν άνθρωπο που θέλει να τραβά τα βλέμματα και να ξεχωρίζει με το στυλ του. Έναν χαρακτήρα γεμάτο ενέργεια και αγάπη για τη ζωή.  

7) Μαρτίνι

Ο ορισμός της φινέτσας και του εκλεπτυσμένου χαρακτήρα αποκαλύπτει κάποιον που κερδίζει τις εντυπώσεις χωρίς καν να το προσπαθεί. Ο επιτυχημένος συνδυασμός gin, βερμούτ και πάγου μαρτυρά μια εσωτερική ανωτερότητα και μια πνευματικότητα που μαγνητίζει με την υπεροχή της. 

8) Κρασί

Πέρα από τις κοινές ετικέτες που συνοδεύουν λίγο έως πολύ όλες τις στιγμές της καθημερινότητάς μας, η επιλογή μιας καλής ετικέτας κρασιού είναι μια πολύ σοβαρή πρόκληση στην οποία μονάχα εκλεκτικές και στιβαρές προσωπικότητες μπορούν να αντεπεξέλθουν. Αν αγαπάτε το καλό κρασί και ξέρετε πώς να το αναγνωρίζετε από την πρώτη γουλιά, πιθανότατα είστε μια από αυτές.

9) Βότκα με σόδα

Αυτή η λιγότερο διαδεδομένη αλλά εξίσου εκλεπτυσμένη πρόταση για να απολαύσει κανείς ένα στυλάτο βράδυ απευθύνεται σε οργανωτικές προσωπικότητες που επιθυμούν να οριοθετούν το χώρο τους και να μη χαρίζονται εύκολα σε κανέναν. 

10) Τεκίλα

Το σήμα-κατατεθέν της διασκέδασης και της χαράς δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την τεκίλα! Σύμβολο των πιο… επαναστατικών μας συναισθημάτων, της χαλαρής διάθεσης για ερωτισμό και απόλαυση της ζωής, απευθύνεται σε όσους παίρνουν τα πράγματα λιγότερο σοβαρά και επιδιώκουν να… ρουφούν κάθε spicy στιγμή της ζωής! 

 

Όποιο και αν είναι το αγαπημένο σας ποτό και όποια στοιχεία του χαρακτήρα σας και αν αποκαλύπτει, ο κοινός παρονομαστής όλων παραμένει η γνήσια απόλαυσή του στο DIONYSOS BAR του SEMELI HOTEL. Στο κοσμοπολίτικο και συνάμα στυλάτο περιβάλλον του bar, ανάμεσα στις δεκάδες επιλεγμένες ετικέτες, τα signature cocktails από τους ευφάνταστους mixologists του και τις υπόλοιπες διαχρονικές αλκοολούχες αξίες που… ευφραίνουν καρδίαν, θα χαλαρώσετε και θα παραδοθείτε στις γενναιόδωρες αισθήσεις που μονάχα ένα καλό ποτό μπορεί να απελευθερώσει.

Κατηγορίες Blog:

wedding area greek