Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

Έφτασε επιτέλους η πολυπόθητη πρόταση που ονειρευόσουν από τόσο δα κοριτσάκι!

Βρίσκεσαι ένα βήμα πριν ανεβείς τα σκαλιά της εκκλησία και ξεκίνησες τις προετοιμασίες που θα κάνουν την ομορφότερη μέρα της ζωής σου να μοιάζει με παραμύθι!

Εμείς για να σε διευκολύνουμε λιγάκι, σου παρουσιάζουμε 5 εντυπωσιακές ιδέες για τη διακόσμηση της γαμήλιας τελετής και του χώρου δεξιώσεως σου, βάζοντας με τον δικό μας τρόπο ένα μικρό λιθαράκι στη μέρα σου.

Με μικρές και έξυπνες ιδέες μπορείς να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό και όμορφο αποτέλεσμα χωρίς να υπερφορτώσεις το χώρο με αχρείαστες και ασύνδετες λεπτομέρειες.

Δες εδώ το χώρο δεξιώσεων του ξενοδοχείου μας και φαντάσου πως θα έμοιαζαν αυτές οι ιδέες σε ένα τέτοιο χώρο.   

    1. Χρησιμοποιήστε πέταλα λουλουδιών

      wedding flowers

      Μια κλασική και ρομαντική διακόσμηση αποτελεί πάντα μια ασφαλή αλλά παράλληλα εντυπωσιακή επιλογή.

      Χρησιμοποιήστε πέταλα από διάφορα λουλούδια και δημιουργήστε μοτίβα και μονοπάτια που θα οδηγούν τους καλεσμένους στην αίθουσα δεξιώσεως. Μπορείτε επίσης να τα ρίξετε ανέμελα στα τραπέζια ή ακόμη να σχηματίσετε με αυτά τα μονογράμματα σας.

      Αν ψάχνετε μια πιο μοντέρνα εκδοχή αυτής της κλασσικής διακόσμησης μπορείτε να τοποθετήσετε τα πέταλα στο διάδρομο ξεκινώντας από τα πιο ανοιχτά και καταλήγοντας στα πιο σκούρα και έντονα δημιουργώντας έτσι ένα Ombre σκηνικό.   

    2. Γεμίστε το χώρο κεριά

      wedding candles

      Επίσης μια κλασσική επιλογή, που όμως δεν μπορεί να λείπει από καμιά διακόσμηση αφού είναι το απόλυτο σύμβολο του ρομαντισμού.

      Για μια τόσο ιδιαίτερη μέρα το λευκό χρώμα στα κεριά σας θα ήταν η ιδανικότερη επιλογή αφού συμβολίζει την ελπίδα και την καθαρότητα της ψυχής.

      Μπορείτε να παίξετε με διάφορα μεγέθη και να τα συνδυάσετε με λουλούδια σε έντονα χρώματα που θα κάνουν αντίθεση με τα κεριά σας και θα δημιουργήσουν την υπέρτατη ρομαντική ατμόσφαιρα.

    3. Φτιάξτε μια κατασκευή με φωτογραφίες και προσωπικά αντικείμενα από τους αρραβώνες σας

      wedding box

      Μια πρωτότυπη και ασυνήθιστη ιδέα είναι να φτιάξετε μια κατασκευή που θα αντιπροσωπεύει τη μέρα που αποφασίσατε πως θέλετε να συνεχίσετε μια κοινή ζωή μαζί σαν ζευγάρι. Οι καλεσμένοι σας θα ξετρελαθούν στη θέα αυτών των σημαντικών για σας αντικειμένων και φωτογραφιών και σίγουρα θα κεντρίσουν τη προσοχή τους.

      Ο καταλληλότερος χώρος για να τοποθετήσετε μια τέτοια κατασκευή είναι στην είσοδο του χώρου δεξίωσης σας λίγο πριν μπουν οι καλεσμένοι στην αίθουσα. Μάλιστα μπορείτε να συνδυάσετε αυτή την κατασκευή δημιουργώντας ένα μικρό βίντεο αναπαριστώντας τη μέρα των αρραβώνων σας.

      Σίγουρα οι φιλοξενούμενοι σας θα εντυπωσιαστούν και θα συγκινηθούν. 

      Διευθετήστε ένα ραντεβού για ξενάγηση στο ξενοδοχείο μας και βρείτε το κατάλληλο σημείο που θα κούμπωνε υπέροχα μια τόσο φανταστική κατασκευή.

    4. Χρησιμοποιείστε τούλι για να διακοσμήσετε τον χώρο δεξιώσεως

      wedding chairs

      Από τα βασικότερα πράγματα που πρέπει να διακοσμήσετε στο χώρο δεξίωσης σας είναι οι καρέκλες και το ταβάνι

      Εύκολα και οικονομικά χρησιμοποιώντας τούλι ή κάποιο άλλο λεπτό ύφασμα μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά καθίσματα στολίζοντας τα με καλοφτιαγμένους φιόγκους - που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας – στο κέντρο ή στο πλάι της μιας πλευράς της καρέκλας. Έτσι με αυτή τη φθηνή εναλλακτική λύση μπορείτε να αποφύγετε τα ακριβά καλύμματα καθισμάτων και να προσθέσετε κομψότητα και φινέτσα στο τραπέζι σας.

      Αν αυτό σας φαντάζει πολύ απλό και θέλετε κάτι πιο πολύπλοκο, μπορείτε ιδανικά να προσθέσετε μικρά διακοσμητικά λουλούδια στο δέσιμο ή κρυσταλλάκια που θα χαρίσουν ένα πιο glamour στιλ.  

      Φυσικά εκτός από τις καρέκλες, εύκολα και οικονομικά μπορείτε να διακοσμήσετε το ταβάνι τοποθετώντας αέρινα υφάσματα στις άκρες τις αίθουσας, δημιουργώντας ένα νοητό κύμα που θα ενώνεται στο κέντρο του χώρου.

    5. Αντικαταστήστε τα συνηθισμένα λουλούδια με κλαδιά ελιάς

      wedding plates

      Για μια τόσο σημαντική και ξεχωριστή μέρα, τα συμβατικά και συνηθισμένα διακοσμητικά στοιχεία θα θέλατε να τα αποφύγετε γι’ αυτό μια εξαιρετικά πρωτότυπη ιδέα είναι αντί για συνηθισμένα λουλούδια όπως τριαντάφυλλα, γαρύφαλλα κλπ, να διακοσμήσετε το χώρο με κλαδιά ελιάς.

      Μια τέτοια διακόσμηση θα δώσει μια αρχαιοελληνική χρεία στο γάμο σας που θα μοιάζει με νησί. Η απόλυτη καλοκαιρινή επιλογή!

      Κινηθείτε σε χρυσούς ή χάλκινους χρωματισμούς στην υπόλοιπη διακόσμηση για να δώσετε ένα επιπλέον άρωμα από Αρχαία Ελλάδα. Μια τέτοια διακοσμητική επιλογή δεν μπορεί παρά μόνο να κλέψει τις εντυπώσεις των φιλοξενούμενων σας.     

Αυτή η μέρα θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη σας και μια προσεγμένη διακόσμηση μπορεί να συμπληρώσει την ευτυχία σας και να κάνει τη μέρα σας αξιοζήλευτη!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα ενδιαφέροντος της σελίδας μας και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες για το χώρο που θα μπορούσε να στεγάσει μια τόσο ξεχωριστή μέρα για σας!

Κατηγορίες Blog:

wedding area greek