Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

Κάθε σημαντική στιγμή του παιδιού σας πρέπει να είναι προσεγμένη ως την τελευταία της λεπτομέρεια, δεν συμφωνείτε; Και το γλυκό που θα κεράσετε στους καλεσμένους σας είναι συχνά η τελική τους ανάμνηση από τη χαρωπή αυτή περίσταση.

Αξίζει, λοιπόν, να αφιερώσετε λίγο χρόνο ώστε να διαλέξετε ένα γλυκό που πραγματικά θα κάνει αίσθηση και θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους μας. Με τον τρόπο αυτό, άλλωστε, τους εκφράζετε την ευγνωμοσύνη σας για την παρουσία και τα ζεστά τους χαμόγελα.

Σκεφτήκαμε, λοιπόν, να βοηθήσουμε λίγο! Διαλέξαμε 7 τέλειες ιδέες κέρασμα στους καλεσμένους σας στη σπουδαία αυτή ημέρα.

1. Βελούδινα Σοκολατάκια

Σοκολάτα – το αγαπημένο όλων. Και το καλύτερο; Υπάρχει σε τόση μεγάλη ποικιλία γεύσεων, υφών και συνδυασμών, ώστε οι επιλογές σας είναι πραγματικά αμέτρητες. Θα προτείναμε βέβαια να προτιμήσετε μια πιο κλασική επιλογή στη γεύση, ώστε να απολαύσουν όλοι οι καλεσμένοι σας τη βελούδινη υφή της στον ουρανίσκο τους.

2. Μπισκότα με Ποικιλία Χρωμάτων

2 Custom

Πώς; Με τη χρήση ζαχαρόπαστας, που άλλωστε γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής, τόσο μεταξύ των παιδιών, όσο και των μεγαλύτερων. Δεν θα ήταν, μάλιστα, καθόλου άσχημη ιδέα να τα προσαρμόσετε ακόμη περισσότερο στη δική σας εκδήλωση, ίσως σχεδιάζοντας πάνω τους με διαφορετικό χρώμα ένα γράμμα του αλφαβήτου, ή κάποιο ιδιαίτερο σχέδιο που αρέσει στην οικογένεια.

3. Φρέσκες Λιχουδιές

3 Custom

Γλυκά που πρέπει να καταναλώνονται άμεσα μετά την παρασκευή τους, όπως τα βελούδινα προφιτερόλ, τα λαχταριστά cheesecake ή τα χορταστικά τιραμισού, είναι άλλη μια εξαιρετική – και ιδιαίτερα πρωτότυπη - επιλογή. Λίγη προσοχή μόνο χρειάζεται στη διαχείρισή τους, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Να θυμάστε πως το τελευταίο πράγμα που θα θέλουν οι καλεσμένοι σας είναι να λερώσουν τα καλά τους ρούχα και φορέματα.

4. Υπέροχα Cupcakes

4 Custom

Άλλη μια υπέροχη επιλογή – και μάλιστα με επίσης μεγάλη γκάμα σε γεύσεις και ντεκόρ. Το καλό με αυτά τα γλυκά είναι πως διατηρούνται σε εξαιρετική κατάσταση τόσο σε ψυχρό όσο και σε θερμό περιβάλλον, και δεν χρειάζονται κάποια ιδιαίτερη προσοχή στη μεταφορά ή το σερβίρισμά τους.

5. Sweet Sticks

5 Custom

Είναι αλήθεια πως τον τελευταία καιρό, επιλογές τύπου Sweet Sticks,  όπως τα Cake Pops και τα γλυκά σε ξυλάκια κερδίζουν ολοένα και περισσότερους θιασώτες ως κέρασμα σε καλοκαιρινές εκδηλώσεις. Είναι, επίσης, ιδανική επιλογή όταν έχετε να σερβίρετε πολλά άτομα σε λίγο χρόνο.

6. Αναζωογονητικά Ροφήματα

6 Custom

Ανεξάρτητα από το αν θα κεράσετε γλυκό ή όχι, θα ήταν καλό να προσφέρετε στους καλεσμένους σας ένα αναζωογονητικό ρόφημα, ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Το νερό, φυσικά, είναι πάντοτε ευπρόσδεκτο, αλλά γιατί να μην πάτε ένα βήμα παραπέρα και να ετοιμάσετε ένα ποτό από φρούτα εποχής;

7. Μπουφές από Καραμέλα

7 Custom

Τέλος, κάτι πολύ ιδιαίτερο: ένας μπουφές από καραμέλα σίγουρα θα εντυπωσιάσει, τόσο με την όψη του όσο και με την εμφάνισή του – ιδιαίτερα τα παιδιά!

Χρειάζεστε ακόμη περισσότερη έμπνευση; Επικοινωνήστε μαζί μας για μια ξενάγηση στους υπέροχους χώρους του ξενοδοχείου μας! 

Κατηγορίες Blog:

wedding area greek