Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

Για πολλούς, το τέλος της χρονιάς είναι η πιο γοητευτική εποχή του χρόνου. Η αύρα του χειμώνα, η ζεστασιά του σπιτιού, η συγκέντρωση όλης της οικογένειας γύρω από το τραπέζι, τα ταξίδια που κάνουμε για να δούμε τα πρόσωπα και να ακούσουμε τις φωνές που αγαπούμε όσο τίποτε στον κόσμο, κάνουν το Δεκέμβρη μια από τις ωραιότερες εποχές του χρόνου!

Εξάλλου, οι πόλεις  και ιδιαίτερα η Πρωτεύουσες σε όλες τις χώρες του κόσμου φοράνε τα γιορτινά τους και στολίζονται τόσο μαγικά που είναι αδύνατο να  μην παρασυρθείς και εσύ στο γιορτινό ρυθμό τους. Έτσι λοιπόν και η δική μας πόλη, η Λευκωσία ζωντανεύει με μοναδικό τρόπο στο τέλος του χρόνου, με ένα σωρό απολαυστικές και γιορτινές εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες και για όλα τα γούστα!

Γι’ αυτό λοιπόν και εμείς έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις για το χειμώνα του 2017-2018!

 

1. Παλιά Λευκωσία

inner3

Περιπλανηθείτε στα στενά σοκάκια της πρωτεύουσας στην παλιά Λευκωσία  και απολαύστε στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης παρέα με ένα ζεστό φλιτζάνι καφέ από τα αμέτρητα μικρά καφενεία που θα βρείτε στην περιοχή. Αν δε είστε λάτρεις του παραδοσιακού  κρασιού ή ακόμη και της ισπανικής σανγκρίας στην παλιά Λευκωσία θα βρείτε μερικά από τα καλύτερα μαγαζιά για να γλυκάνετέ ευχάριστα τον ουρανίσκο σας.  Ψωνίστε ξένοιαστα στην οδό Λήδρας με τα αμέτρητα μαγαζάκια και αφεθείτε στην μαγεία των ημέρων με το όλο σκηνικό να συμπληρώνεται από ψήστες που φτιάχνουν τα πιο υπέροχα κάστανα και το πιο εύγεστο μαλλί της γριάς. 

 

2. Παραμυθούπολη Χριστουγέννων Λευκωσίας

inner1

Ένα φαντασμαγορικό σκηνικό στήθηκε και φέτος στον Δήμο Στροβόλου με αμέτρητα παιχνίδια για όλες τις ηλικίες αλλά και με ένα μοναδικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει εμφανίσεις από τους πιο μεγάλους τραγουδιστές , κουκλοθέατρα και πολλές δημιουργικές δραστηριότητες. Νιώστε το πνεύμα των ημέρων στο ζενίθ και περάστε διασκεδαστικές στιγμές με τα παιδία σας, την οικογένεια σας το τρελό παρεάκι ή γιατί όχι και με το ταίρι σας. Γιατί οι μέρες το επιβάλουν να γίνουμε όλοι ξανά για λίγο παιδιά.

 

3. Λεωφόρος Μακαρίου – Στασικράτους

inner2

 Δυο από τις πιο  κύριες Λεωφόρους της πρωτεύουσας που έχουν βάλει είδη τα γιορτινά τους και σας περιμένουν. Ψωνίστε ανάμεσα στα πιο γνωστά καταστήματα και μάρκες και κάντε στα αγαπημένα σας πρόσωπα τα πιο πρωτότυπά δώρα. Μην παραλείψετε να καθίσετε και για ένα άκρως γιορτινό brunch σε ένα από αμέτρητα μαγαζιά που βρίσκονται στα στενάκια παράλληλα των δυο Λεωφόρων.

 

4. Λεωφόρος Χριστουγέννων γίνεται Πλατεία

inner4

Η Λεωφόρος Χριστουγέννων γίνεται Πλατεία, αλλάζοντας τοποθεσία και από την Λεωφόρο Μακαρίου μεταφέρεται στην Πλατεία Παλιού Δημαρχείου. Επισκεφτείτε λοιπόν το μοναδικό αυτό σκηνικό που θα στηθεί από την 1 Δεκεμβρίου και περάστε τα πιο γλύκα Χριστούγεννα. Αφήστε γράμμα στο Αϊ-Βασίλη με τις ευχές σας μιας και εκεί θα στηθεί το Εργαστήρι  του και περιπλανηθείτε στα μικρά μαγαζάκια με χειροποίητες κατασκευές και φαγητά  που θα στηθούν  ενόψει των ημερών. Ζεστό κρασί, κάστανα, χριστουγεννιάτικα εδέσματα , παραδοσιακά κεράσματα και ζεστά ροφήματα θα συμπληρώνουν το ζεστό και άκρως γιορτινό σκηνικό

 

Αναμφίβολα η Λευκωσία είναι φανταστική για να περάσετε τις τελευταίες ημέρες του 2017, και τις πρώτες του 2018.

 

Χρειάζεστε ένα ζεστό και φιλόξενο μέρος για τις διακοπές σας στην Πρωτεύουσα; Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για νέα μας πακέτα! 

Κατηγορίες Blog:

wedding area greek