Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

Τα σημερινά παιδιά διαμορφώνουν την προσωπικότητα και τα γούστα τους νωρίτερα από οποιαδήποτε άλλη γενιά στο παρελθόν, κι οι γονείς συχνά προσπαθούν να βρουν κάτι που να τα ενθουσιάζει και ταυτόχρονα να τα επιμορφώνει ή να τα εκπαιδεύει με κάποιον τρόπο.

Μιας και σχεδιάζετε να μείνετε μερικές μέρες στην καρδιά της Κύπρου, σκεφτήκαμε να σας προτείνουμε μέρη και δραστηριότητες που θα χαραχτούν ανεξίτηλα στη μνήμη των παιδιών σας – αλλά και τη δική σας!  

 

1. Επισκεφτείτε τη Βιολογική Φάρμα Riverland!

ktima

Μερικά μόνο χιλιόμετρα έξω το χωριό της Κάμπιας και κανένα εικοσάλεπτο έξω από τη Λευκωσία, η βιολογική φάρμα παραγωγής γαλακτοκομικών Riverland αποτελεί ένα μαγικό καταφύγιο οικόσιτων ζώων.

Πράγματι, όποιος έχει επισκεφτεί τη φάρμα αισθάνεται πως στόχος όσων εργάζονται εκεί είναι πρώτα να κρατούν τα συμπαθέστατα ζωντανά ευτυχισμένα, και μετά να παράγουν γαλακτοκομικά προϊόντα!

Πέραν του ότι θα γευτείτε τα πιο νόστιμα και αγνά τυριά, βούτυρα και γιαούρτια, θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε στα παιδιά σας το πώς φτάνουν όλα αυτά στο τραπέζι τους, καθώς και να τα διδάξετε να αγαπούν και να σέβονται τη φύση. Θα έχετε, επίσης, μια μοναδική ευκαιρία να τους εντυπώσετε την αξία της υγιεινής διατροφής – ένα εφόδιο που θα τους χρειαστεί πολύ στο μέλλον!

 

2. Διασκεδάστε στο Extreme Park της Λευκωσίας!

extreme park

Με δύο επίπεδα εσώκλειστων παιδότοπων και φανταστικές δραστηριότητες για παιδιά κάθε ηλικίας έως 13 ετών, το Extreme Park στον Στρόβολο της Λευκωσίας είναι η τέλεια επιλογή για να διοχετεύσουν την ενέργειά τους και να ξεδώσουν με ασφάλεια!

Οι εξαιρετικά ασφαλείς εγκαταστάσεις δίνουν στους γονείς την ευκαιρία να χαλαρώσουν πίνοντας το ποτό ή τον καφέ τους και καμαρώνοντας τις τρέλες τους από μακριά. Το Extreme Park διαθέτει, επίσης, και ειδικές υπαίθριες εγκαταστάσεις, με τοίχους αναρρίχησης, τραμπολίνο, φουσκωτά κάστρα και γήπεδα!

Να θυμάστε πως τις Δευτέρες ο χώρος είναι κλειστός.

 

3. Περπατήστε τους Καταρράκτες του Τροόδους!

kalidonia troodos

Αν χρειάζονται κάτι τα παιδιά είναι μερικές ώρες μακριά από τα τηλέφωνα και τις ταμπλέτες τους – και μια βόλτα στις βουνοπλαγιές του Τροόδους είναι ό,τι πρέπει!

Μαγευτικό τοπίο, ειδικές ορειβατικές διαδρομές για πιο αθλητικούς και περιπετειώδεις νεαρούς και γονείς και πεντακάθαρος αέρας. Το βασικό μονοπάτι, που σε πάει από τα ωραιότερα σημεία του βουνού, δεν είναι πάνω από 3 χιλιόμετρα, και σας ανταμείβει αν το φτάσετε μέχρι τέλους, με τους υπέροχους Καλυδώνιους καταρράκτες – ιδανικό σημείο για selfies και χαλάρωση!

 

4. Ιππασία στη Λαπάτσα

lapatsa ippasia

Η Lapatsa είναι ένα μικρό, οικογενειακό ιπποφορβείο, δημιουργημένο από ανθρώπους που λατρεύουν όχι μόνο τα άλογα και την ιππασία, αλλά και το να διδάσκουν άλλους πώς να επικοινωνούν με τα υπέροχα αυτά πλάσματα. Το προσωπικό έχει μεγάλη πείρα στην εκπαίδευση παιδιών και ατόμων που δεν έχουν ιππεύσει ποτέ στο παρελθόν, τα άλογα είναι εξαιρετικά ήμερα και καλά εκπαιδευμένα και ο χώρος σας εμπνέει να βγάλετε τον… καβαλάρη από μέσα σας.

 

5. Τι θα λέγατε για το Daytona Go Karting;

cars

Κλείνουμε με λίγη αδρεναλίνη και υγιή ανταγωνισμό. Τέλειες για μπαμπάδες και γιους εθισμένους στη μαγεία του μηχανοκίνητου αθλητισμού, οι εγκαταστάσεις του Daytona Go Karting στα περίχωρα της Λευκωσίας υπόσχονται άφθονο γέλιο, κοφτές στροφές και burn-outs καθώς και αξέχαστες στιγμές διασκέδασης για όλους.

 

Αλήθεια, δωμάτια έχετε κλείσει; Επικοινωνήστε τώρα με το Ξενοδοχείο SEMELI και μάθετε τα καλοκαιρινά μας πακέτα διαμονής!

kleise diamoni

 

Κατηγορίες Blog:

wedding area greek