Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

Τα επαγγελματικά ταξίδια αφήνουν πάντοτε μια περίεργη αίσθηση: ενώ υπάρχει αυτή η γλυκιά προσμονή της επίσκεψης σε ένα άλλο μέρος, που πάντοτε μας ενθουσιάζει κάπως, το ότι ταξιδεύουμε για να εξυπηρετήσουμε πελάτες ή για να δούμε αντιπροσώπους σκιάζει την όλη περίσταση με άγχος.

Εκτός κι αν… ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές! Θα συμβάλλουν στο να γίνει το ταξίδι σας, παρότι αυστηρά επαγγελματικό, όσο το δυνατόν πιο ευχάριστο!

 

1. Χρησιμοποιήστε Εργαλεία Οργάνωσης Ταξιδιών

Υπάρχουν άφθονες εφαρμογές για κινητές συσκευές που είναι ειδικά σχεδιασμένες να βοηθούν ταξιδιώτες να οργανώνουν τα συχνά τους ταξίδια, είτε για λόγους επαγγελματικούς είτε για αναψυχή. Ορισμένες διευκολύνουν τις κρατήσεις, τόσο για κατάλυμα όσο και για πτήσεις και θαλάσσιες μεταφορές, σας βοηθούν να οργανώσετε το χρονοδιάγραμμα των υποχρεώσεών σας παρέχοντάς σας έγκαιρες υπενθυμίσεις, και δίνουν άφθονες πληροφορίες για υπηρεσίες παντός είδους, από ενοικιάσεις αυτοκινήτων έως εστιατόρια.

 

2. Εξετάστε την Επιλογή Πτήσεων Δίχως Επιστροφή

airport

Παρότι οι κρατήσεις με επιστροφή θεωρούνται γενικά πιο συμφέρουσες, καλό είναι να τσεκάρετε κατά πόσον υπάρχουν πτήσεις μονής κατεύθυνσης που σας συμφέρουν καλύτερα. Συχνά εταιρείες βγάζουν μοναδικές προσφορές για συμπληρώσουν θέσεις, ενώ παράλληλα παρέχουν μεγαλύτερη ευελιξία στο βαρύ σας πρόγραμμα.

 

3. Αποφύγετε τις Υψηλές Χρεώσεις από Κρατήσεις της Τελευταίας Στιγμής

Είναι αλήθεια πως αυτό δεν είναι πάντοτε στο χέρι μας, γιατί μπορεί να προκύψει κάποια επαγγελματική ανάγκη που θα σας αναγκάζει να κινηθείτε άμεσα και να μην έχετε χρόνο να κάνετε τις κρατήσεις σας νωρίς. Αν δεν ισχύει, όμως, αυτό, καλό θα ήταν να κάνετε την κράτησή σας όσο το δυνατόν νωρίτερα, ίσως και την ίδια μέρα ή έστω την επομένη από τη διευθέτηση του ραντεβού σας.

 

4. «Φτηνότερο» Δεν σημαίνει Πάντοτε «Καλύτερο»!

airport travelling

Πολλές αεροπορικές εταιρείες έχουν εισάγει στην αγορά πολύ οικονομικά εισιτήρια τα τελευταία χρόνια, προφανώς λόγω του αδυσώπητου ανταγωνισμού. Συχνά, όμως, αυτές οι χρεώσεις κρύβουν περιορισμούς, ιδιαίτερα στο θέμα των αποσκευών καθώς και σε ουσιαστικές υπηρεσίες και δικαιώματα, τα οποία, αν τελικά τα απαιτήσετε, θα σας χρεωθούν εξτρά. Συνεπώς, μην κοιτάτε μόνο την τιμή⋅ «φθηνότερο» δεν σημαίνει πάντοτε «καλύτερο»!

 

5. Επιλέξτε Σοφά το Κατάλυμά σας

Και πάλι, η τιμή δεν είναι το παν – ιδιαίτερα όσον αφορά στο κατάλυμα. Αν πηγαίνετε σε ένα μέρος για πρώτη φορά, αναζητήστε γνήσια reviews από πελάτες ξενοδοχείων, και προσέξτε ιδιαίτερα τα σχόλιά τους όσον αφορά την καθαριότητα του χώρου, και την εξυπηρέτηση από τη διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου.

Ένα επαγγελματικό ταξίδι θα απαιτήσει όλη σας την ενέργεια και τις δυνάμεις, και θα ήταν τεράστιο λάθος να γεμίσετε με αγανάκτηση ή εκνευρισμό ή να πάτε στο ραντεβού σας άυπνοι, καθώς η έλλειψη ξεκούρασης μπορεί να συμβάλλει σε ελλιπή εργασιακή απόδοση, κακές επικοινωνιακές ιδιότητες και κακή κρίση κατά τη διάρκεια διαπραγματεύσεων. Συνεπώς, είναι πολύ σημαντικό το ξενοδοχείο στο οποίο θα καταλύσετε να σας προσφέρει γνήσια ξεκούραση και εξυπηρέτηση που θα σας επιτρέψει να αφοσιωθείτε ολόκαρδα και με όλες σας τις δυνάμεις στους επαγγελματικούς σας στόχους.

business travel

Μήπως, λοιπόν, το επόμενο επαγγελματικό σας ταξίδι είναι στην όμορφη Λευκωσία; Ανακαλύψτε τις ανέσεις και τη μοναδική εξυπηρέτηση που προσφέρουμε στο SEMELI HOTEL, στην καρδιά της κυπριακής πρωτεύουσας!

mathe perissotera

Κατηγορίες Blog:

wedding area greek