Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

inner diorganoste to teleio apokriatiko party

Το SEMELI HOTEL είναι, εδώ και πολλά χρόνια, κάτι πολύ περισσότερο από ένα πολυτελές και άνετο ξενοδοχείο στην καρδιά της Πρωτεύουσας. Είναι ένας πολυχώρος για παντός είδους εκδηλώσεις – και τα Αποκριάτικο Πάρτι είναι η ειδικότητά μας!

Δεν είναι μόνο η ζεστασιά και η άνεση των χώρων. Είναι η όλη υποδομή. Από τα προηγμένα ηχητικά μας συστήματα ως το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, το SEMELI HOTEL έχει ό,τι χρειάζεται για να εγγυηθεί την επιτυχία κάθε είδους εκδήλωσης – ειδικά όταν περιλαμβάνει γνήσιο ξεφάντωμα.

Το μυστικό είναι, φυσικά, η προσαρμοστικότητα του χώρου! Από εταιρικά και σχολικά πάρτι ως ιδιωτικά μασκέ ξεφαντώματα – οτιδήποτε κι αν έχετε στο μυαλό σας, οι χώροι του ξενοδοχείου θα προσαρμοστούν άμεσα και πλήρως στις απαιτήσεις και τις ανάγκες της φαντασίας σας, παρέχοντας μεγάλους χώρους και όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Κι αν σας αγχώνει το θέμα του φαγητού και του ποτού –που, όπως και να το κάνουμε, είναι προϋπόθεση για ένα γνήσιο ξεφάντωμα- να σας θυμίσουμε πως στο πλούσιο μενού του SEMELI HOTEL θα βρείτε άφθονες γεύσεις, εδέσματα και συνδυασμούς για να διανθίσετε το πάρτι σας και να ενθουσιάσετε τους καλεσμένους σας!

Τι χρειάζεται να κάνετε εσείς; Απλά προσέξτε τα ακόλουθα σημεία: 

 

  1. Καθορίστε το Budget

Προτού κάνετε οτιδήποτε, καθορίστε το ποσό που είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε για την κάθε πτυχή του πάρτι – ενοικίαση χώρου, φαγητό, διακόσμηση κτλ.

 

  1. Ορίστε Ένα Θέμα

Το έχουμε δει ξανά και ξανά: όταν τα πάρτι έχουν συγκεκριμένο θέμα, είναι πολύ πιο διασκεδαστικά. Είτε θέμα σας είναι ο Αλ Καπόνε και οι γκάνγκστερ του Σικάγο, τα ‘90s, ή οι σούπερ ήρωες, ένα θέμα μπορεί να εκτοξεύσει τη διάθεση όλων των καλεσμένων και να κάνει το πάρτι σας να αφήσει εποχή!

 

  1. Στείλτε Ηλεκτρονικές Προσκλήσεις

Πάει η εποχή του χαρτιού! Καιρός να βοηθήσουμε τον πλανήτη αλλά και να κάνουμε τη ζωή μας ευκολότερη, χρησιμοποιώντας τα κοινωνικά δίκτυα για να καλέσουμε τους φίλους μας!

 

  1. Αναθέστε Εργασίες

Η μισή διασκέδαση ενός πάρτι είναι η προετοιμασία του! Μην είστε μοναχοφαγάς λοιπόν! Αναθέστε σε διάφορα άτομα από μια πτυχή του πάρτι και κρατήστε για τον εαυτό σας τον συντονισμό!

Αν το πάρτι που διοργανώνετε είναι παιδικό, τότε το σημείο αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό: τα παιδιά λατρεύουν να συμμετάσχουν στις δουλειές των μεγάλων, ενώ παράλληλα τους μαθαίνετε πως να είναι υπεύθυνα και να εκτιμούν τον κόπο που κάνετε για τη δική τους χαρά και καλοπέραση! Μόνο θυμηθείτε να τους αναθέσετε κάτι που μπορούν όντως να το φέρουν σε πέρας.

 

  1. Επιλέξτε τη Μουσική

Το σημείο αυτό είναι πολύ σημαντικό – η ψυχή του πάρτι. Το μυστικό εδώ είναι να υπάρχει ποικιλία και να λάβετε υπόψη τα γούστα όλων – όχι μόνο τα δικά σας! Εξάλλου, τι νόημα έχει να χορεύετε μόνος;

 

  1. Κανονίστε Μερικές… Εκπλήξεις

inner merikes ekplixis

Ένας διαγωνισμός, ένα δώρο, μια φιλική «αντιπαλότητα» μεταξύ των καλεσμένων πάντοτε βοηθά στο να ανάψουν τα αίματα, με την καλή έννοια, και να αποκτήσει το πάρτι λίγο περισσότερο ενδιαφέρον και σασπένς όταν, κάπου στη μέση του, έχει αρχίσει να κάνει τη γνωστή του… κοιλιά. Στο ίντερνετ μπορείτε να βρείτε εκατοντάδες πανέξυπνες ιδέες για εκπλήξεις και παιχνίδια για πάρτι. 

Ναι, το πάρτι σας στο SEMELI HOTEL θα αφήσει εποχή – αρκεί να το οργανώσετε σωστά και να εμπιστευτείτε το έμπειρο και φιλικό προσωπικό μας, που θα είναι πάντα πρόθυμο να σας ακούσει και να σας προτείνει ιδέες για την καλύτερη οργάνωσή του.

Επικοινωνήστε μαζί μας και πείτε μας τις ιδέες σας!

epikoinonise mazi mas

Κατηγορίες Blog:

wedding area greek