Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

inner pws na organwseis ton gamo sou se 3 mines

Ναι, είναι δυνατό να οργανώσετε τον τέλειο γάμο σε τρεις μήνες, ακόμη κι αν αυτό το διάστημα μοιάζει μηδαμινό! Το μυστικό έγκειται στον σωστό προγραμματισμό και την επιμέλεια.

Και μιας και δεν το έχετε ξανακάνει ποτέ, καιρός να μάθετε από τους ειδικούς!

Δοκιμάστε τα εξής…

 

Μήνας 1

Πάρτε το Απόφαση πως θα Χρειαστείτε Βοήθεια από Επαγγελματίες

Αν πραγματικά θέλετε να οργανώσετε έναν ονειρικό γάμο σε μόλις τρεις μήνες, θα πρέπει εξαρχής να το πάρετε απόφαση πως θα χρειαστείτε βοήθεια από επαγγελματίες και μάλιστα αρκετά έμπειρους.

 

Καθορίστε τον Προϋπολογισμό σας

inner proipologismo sas

Αυτό είναι σημαντικό γιατί, έχοντας υπόψη ότι θα πρέπει όλα να γίνουν την τελευταία στιγμή, είναι πολύ πιθανό να σας ζητηθούν έξτρα χρεώσεις για υπηρεσίες και παραγγελίες. Καθορίστε τον προϋπολογισμό σας και παλέψτε μέχρι και για το τελευταίο ευρώ στις διαπραγματεύσεις σας!

 

Παίξτε με τις Ημερομηνίες

Ένας τρόπος να μειώσετε το κόστος του γάμου και να πετύχετε καλύτερες τιμές είναι να κινηθείτε σε ημερομηνίες ή και ημέρες της εβδομάδας που γενικά δεν επιλέγονται από ζευγάρια! 

 

Κλείστε τον Χώρο

Μόλις αποφασίσετε την ημερομηνία, κλείστε τον χώρο το συντομότερο δυνατόν! Δίχως κλεισμένο χώρο, καμία από τις υπόλοιπες προετοιμασίες δεν μπορεί να προχωρήσει!  

Κατά τη διαδικασία επιλογής χώρου λάβετε υπόψη τα εξής:

  • Ο χώρος να είναι σε καλή αισθητική και λειτουργική κατάσταση, περιλαμβανομένων και των βοηθητικών δωματίων και, οπωσδήποτε, της τουαλέτας!
  • Να έχει φιλικό και έμπειρο προσωπικό.
  • Να έχει μεγάλο και άνετο πάρκινγκ.
  • Να είναι σε βολική τοποθεσία για τους καλεσμένους σας τοποθεσία.
  • Να έχει καλό ηχητικό σύστημα.
  • Να έχει καλή κουζίνα ή να συνεργάζεται με καλά catering.
  • Να έχει πείρα στη διοργάνωση γαμήλιων δεξιώσεων.

 

Φροντίστε για τη Γαμήλια Ενδυμασία!

inner gamilia endimasia

Μην το αφήσετε για τελευταία στιγμή! Αμέσως μόλις κλείσετε ημερομηνία και χώρο φροντίστε να τελειώσετε το θέμα του νυφικού και του γαμπριάτικου κουστουμιού. Αν θέλετε και παρανυφάκια, ένας λόγος παραπάνω να ξεκινήσετε άμεσα την έρευνά σας!

 

Αποφασίστε για το Μενού – Προγραμματίστε μια Δοκιμή των Πιάτων

Πρέπει να καθορίσετε το μενού αρκετά νωρίς, ώστε να έχετε χρόνο να το δοκιμάσετε και να ζητήσετε οποιεσδήποτε αλλαγές. Αυτό ισχύει και για τη γαμήλια τούρτα ή για οτιδήποτε άλλο θα σερβιριστεί στους καλεσμένους σας εκείνη την ημέρα.

 

Ενημερώστε Ηλεκτρονικά τους Προσκεκλημένους

Προφανώς θα στείλετε και προσκλητήρια. Αλλά επειδή δεν έχετε πολύ χρόνο και ίσως δεν είναι ακόμα έτοιμα, ενημερώστε όσους θέλετε οπωσδήποτε να παρευρεθούν στον γάμο ηλεκτρονικά και στη συνέχεια θα μπορείτε, δίχως, άγχος, να στείλετε τα προσκλητήρια όταν είναι έτοιμα.

Μια ωραία ιδέα είναι να δημιουργήσετε και μια ιστοσελίδα όπου θα μπορούν να επικοινωνούν άμεσα μαζί σας, να σας ενημερώνουν για τυχόν ακυρώσεις και να ενημερώνονται με ακρίβεια για οτιδήποτε αφορά στον γάμο σας.

 

Επιλέξτε Διακόσμηση και Θέμα για τον Χώρο της Δεξίωσης

Αν σκοπεύετε να έχετε συγκεκριμένο θέμα στη γαμήλια δεξίωσή σας, τώρα είναι ο καιρός να αρχίσετε τις σχετικές ετοιμασίες, επιλέγοντας διακοσμητικά στοιχεία κτλ.

 

Μήνας 2

Αναθέστε Εργασίες

Πάντοτε υπάρχουν φίλοι και γνωστοί πρόθυμοι να βοηθήσουν και να αναλάβουν αρμοδιότητες. Αναθέστε τους πράγματα που πιστεύετε πως μπορούν όντως να φέρουν εις πέρας. Επιλέξτε, αποκλειστικά άτομα που θεωρείτε αξιόπιστα και τα οποία θα σεβαστούν τις επιθυμίες σας. 

 

Στείλτε τα Προσκλητήρια

Αν έχετε τα Προσκλητήρια έτοιμα, τότε καλό είναι να τα στείλετε τώρα. Επισημοποιείτε το γεγονός και παράλληλα δίνετε αρκετό χρόνο σε όλους να διευθετήσουν το πρόγραμμά τους. Παράλληλα θα έχετε αρκετό χρόνο για να ξέρετε πόσοι καλεσμένοι θα παρευρεθούν τελικά, ώστε να συνεννοηθείτε με τους υπεύθυνους του χώρου δεξίωσης.  

 

Μήνας 3

Συναντηθείτε με Όλους Καθορίζοντας τις Τελικές Λεπτομέρειες

Ό,τι εκκρεμότητες έχουν μείνει, τώρα είναι ο κατάλληλος καιρός να τις τακτοποιήσετε. Μπορεί να έχουν να κάνουν με ημερομηνίες παράδοσης, τα ρούχα σας, μεταφορά, αυτοκίνητα, τιμές κτλ.  Διευθετήστε επίσης την τελική διαμόρφωση του χώρου.

 

Κανονίστε το Bachelor και το Bachelorette Πάρτι!

Τέλος, μετά από τόση ένταση και κούραση, είναι η καλύτερη στιγμή για να διασκεδάσει ο καθένας με την παρέα του. Θα αποβάλλετε την ένταση και το άγχος και θα είστε πιο χαλαροί στη σημαντικότερη μέρα της ζωής σας. Μην το παρακάνετε όμως, ειδικά αν τα συγκεκριμένα πάρτι είναι ακριβώς πριν την ημέρα του γάμου σας. Δεν θέλετε να δείχνετε ταλαιπωρημένοι και ούτε να έχετε hangover!

 

Το SEMELI HOTEL έχει διοργανώσει εκατοντάδες γαμήλιες δεξιώσεις στους χώρους του! Κλείστε ραντεβού για μια δωρεάν ξενάγηση!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κατηγορίες Blog:

wedding area greek