Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

inner

Τι γἰνεται, λοιπόν, όταν μαζί με την ευχάριστη ανακοίνωση της ημερομηνίας του γάμου σας έρχεται και η συνειδητοποίηση πως ο πολύτιμος χρόνος της προετοιμασίας μετρά αντίστροφα; Μια λύση είναι να αγχωθείτε και να καταστρέψετε έτσι μια διαδικασία που πρέπει να σας χαρίζει μονάχα χαρά και θετική ενέργεια. Η καλύτερη επιλογή σας, όμως, είναι να περιορίσετε το άγχος βάζοντας σε τάξη τις προτεραιότητές σας και αναθέτοντας μέρη της διοργάνωσης στους σωστούς ανθρώπους.  

συνεργάτες

Το να εμπιστευτείτε τους κατάλληλους συνεργάτες σε αυτό το ταξίδι είναι το πλέον σημαντικό για να είστε ήσυχοι πως υπάρχουν δίπλα σας επαγγελματίες που μπορούν να στηρίξουν το όνειρό σας για έναν τέλειο γάμο. Κανείς δεν μπορεί να καταφέρει τα πάντα μόνος του εξάλλου, όσο δημιουργικός κι αν είναι ή όσο ελεύθερο χρόνο και αν διαθέτει.  

Να λοιπόν για ποιους λόγους το να διοργανώσετε το γάμο σας στο SEMELI HOTEL είναι το καλύτερο… αντίδοτο στο μη παραγωγικό άγχος της γαμήλιας προετοιμασίας

  • Θα μοιραστείτε το ταξίδι της προετοιμασίας 

Χωρίς να χάσετε στιγμή την προσωπική επιστασία στη διαδικασία, μπορείτε με κλειστά μάτια να εμπιστευτείτε τους έμπειρους wedding planners του SEMELI HOTEL. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρετε να οριοθετήσετε το άγχος αλλά και να βγείτε από μικρά αδιέξοδα που μόνο ένας πολύπειρος planner γνωρίζει να χειρίζεται! Με τη δημιουργική σας φαντασία, αλλά και τις εύστοχες παρεμβάσεις των ανθρώπων του SEMELI, το αποτέλεσμα θα δικαιώσει πλήρως τις προσδοκίες σας. Παράλληλα, θα επωμιστείτε μονάχα το επιθυμητό από τη πλευρά σας μερίδιο της ευθύνης οργάνωσης, αφήνοντας όλα τα υπόλοιπα (και μεταξύ μας, τα περισσότερο διαδικαστικά και αγχωτικά) στους διακεκριμένους συνεργάτες μας. 

 

  • Θα μπορείτε να οριοθετήσετε τις παρεμβάσεις των γύρω σας 

Επειδή στο γάμο σας είναι πιθανόν να υπάρχουν συγγενικά πρόσωπα που επιθυμούν να πουν (αλλά και μερικές φορές, να επιβάλλουν) τη γνώμη τους, καλό είναι να βάλετε όρια από την αρχή. Για να μη γίνετε όμως εσείς οι κακοί της υπόθεσης και καταλήξετε σε… εμφύλιο, καλό είναι να ορίσετε έναν ουδέτερο και έμπειρο παρατηρητή για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους χωρίς να παρεξηγηθεί κάποιος. Στον δικό σας γάμο η γνώμη σας έχει απόλυτη προτεραιότητα και αυτό πολλοί δεν είναι σε θέση να το καταλάβουν αν δεν τους το εξηγήσει κάποιος επαγγελματίας του χώρου.  

 

  • Θα έχετε χρόνο να ενισχύσετε την φροντίδα του εαυτού σας 

Αντί να τρέχετε πανικόβλητοι για να τικάρετε την ατελείωτη λίστα με τις εκκρεμότηττες του γάμου, δεν είναι προτιμότερο να αφιερώσετε ποιοτικό χρόνο σε εσάς και τον σύντροφό σας; Η μέρα του γάμου πρέπει να σας βρει λαμπερούς και ξεκούραστους και αυτό δεν θα το καταφέρετε αν δεν βρείτε χρόνο για λίγη χαλάρωση και διασκέδαση. Αναθέτοντας σε έμπιστους τρίτους μέρος της προετοιμασίας, βγάζετε από τους ώμους σας σημαντικό βάρος ευθύνης. Και αυτό είναι πολύτιμο για να εξασφαλίσετε χρόνο και να καλομάθετε λιγάκι τον εαυτό σας πριν τη μεγάλη μέρα. 

 

  • Θα μπορείτε να δώσετε σημασία στο συναίσθημα 

Κανένα ζευγάρι δεν θέλει να φτάσει στην ημέρα της τελετής εξουθενωμένο συναισθηματικά και σωματικά. Και η διοργάνωση του γάμου μπορεί να αποτελέσει μια πρόκληση για τη συναισθηματική σας υγεία, καθώς δεν μπορούν να αποκλειστούν απρόοπτα και αναποδιές που μπορεί να σας ανατρέψουν τα σχέδια. Για αυτό είναι σημαντικό από την αρχή να διατηρήσετε ένα ανοιχτό πνεύμα, ώστε να αναπροσαρμόζεστε χωρίς ωστόσο να κάνετε εκπτώσεις στα όνειρά σας. Πολλές φορές είμαστε εμείς οι ίδιοι που εγκλωβιζόμαστε στα θέλω μας και στενοχωριόμαστε ακόμα και όταν μικρές λεπτομέρειες δεν πραγματοποιούνται. Με τους ανθρώπους του SEMELI HOTEL έχετε την πολυτέλεια να ξεφύγετε από όλο αυτό το άγχος και να απομακρύνετε τυχόν αρνητικά συναισθήματα και φόβους. Με αυτόν τον τρόπο απομένει σε εσάς να παραδοθείτε στα συναισθήματα ευγνωμοσύνης και θετικής ανυπομονησίας για την κορυφαία αυτή μέρα.  

conclusion

Οι έμπειροι διοργανωτές γάμων του ξενοδοχείου μας είναι δίπλα σας, λοιπόν, σε κάθε στάδιο της προετοιμασίας, υπερβαίνοντας κάθε μικρή ή μεγάλη πρόκληση παρουσιαστεί. Στο ιδανικό περιβάλλον των ειδικά διαμορφωμένων αιθουσών δεξιώσεων του ξενοδοχείου, θα βρείτε το τέλειο σκηνικό, όποιο στυλ γάμου κι αν έχετε ονειρευτεί. Η οργάνωση, ο επαγγελματισμός, οι σύγχρονες υποδομές αλλά και τα διαφορετικά portfolios με πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης και εξυπηρέτησης επιβεβαιώνουν την αίσθηση πως στο SEMELI HOTEL αντιμετωπίζουμε κάθε γαμήλια τελετή σαν προσωπική μας υπόθεση!  

Η διοργάνωση του γάμου σας αξίζει, εξάλλου, όλη την προσοχή και το μεράκι για να αποτελέσει μια από τις λαμπερότερες αναμνήσεις ολόκληρης της κοινής σας ζωής! 


Μάθετε περισσότερα

Blog Categories:

wedding area english