Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

inner new year resolutions

Πάει η Πρωτοχρονιά, το τέλος του χειμώνα κοντοζυγώνει και έχει έρθει η ώρα να αποδείξουμε πως τα New Year Resolutions μας δεν ήταν απλά… λόγια – ιδιαίτερα όσον αφορά το σώμα μας!

Κι επειδή η αρχή είναι όντως το ήμισυ του παντός, σας έχουμε ορισμένα εύκολα και απλά tips για να βάλετε γρήγορα τα πράγματα σε μια σειρά και να αρχίσετε να βλέπετε σύντομα τα αποτελέσματα που θέλετε στο σώμα, την υγεία και την εμφάνισή σας!

 

  1. Μικρά Βήματα στην Αρχή, Ώσπου να σας Γίνει Συνήθεια

Μην το παρακάνετε στην αρχή λόγω του ενθουσιασμού σας. Αν βάλετε πολύ υψηλούς στόχους σε σχέση με τις επιδόσεις, τα κιλά που θέλετε να χάσετε, ή τη διάρκεια της γυμναστικής σας, ακόμη κι αν τους πετύχετε στην αρχή, γρήγορα θα διαπιστώσετε ότι είναι κουραστικό να τους κρατήσετε για παραπάνω από έναν μήνα, και μπορεί τελικά να κόψετε και τη γυμναστική απογοητευμένοι.

Τι πρέπει, λοιπόν, να κάνετε; Ξεκινήστε με μικρά βήματα στην αρχή, χτίστε αυτοπεποίθηση και, το κυριότερο, κάντε τη γυμναστική καθημερινή σας συνήθεια.

 

  1. Κάψτε Περισσότερα πιο Γρήγορα

Η νέα τάση στη γυμναστική λατρεύει τις σύνθετες ασκήσεις, αυτές δηλαδή που περιλαμβάνουν ταυτόχρονη κίνηση περισσότερων μυών και αρθρώσεων, όπως τα squats, το περπάτημα με μικρά βαράκια κτλ. Το μυστικό είναι να γυμνάζεστε σε έναν χώρο που είναι καλά εξοπλισμένος, όχι μόνο με μηχανήματα γυμναστικής αλλά και με μικρο-σύνεργα που θα σας βοηθήσουν να κάνετε συνδυαστικές ασκήσεις.

Παράλληλα, φροντίστε να συνδυάσετε τη γυμναστική σας με ένα κατάλληλο πρόγραμμα διατροφής – όχι με μια εξαντλητική δίαιτα. Τα αποτελέσματα θα είναι ακόμα πιο θεαματικά, καθώς θα κάψετε πολύ περισσότερο λίπος σε μικρότερο χρόνο. Τα ταχύτερα αποτελέσματα θα σας χαρίσουν ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα τροφοδοτήσουν την αποφασιστικότητά σας.

 

  1. Ζητήστε τη Βοήθεια Επαγγελματία – αν Όντως το Χρειάζεστε

Αν, παρά τις φιλότιμες προσπάθειές σας και τον ρεαλισμό σας, δεν βλέπετε τα αποτελέσματα που θέλετε, θα ήταν καλό να ζητήσετε τη βοήθεια ενός επαγγελματία, ενός personal trainer και/ή διαιτολόγου.

Το να έχεις την ηθική υποστήριξη και την καθοδηγία ενός έμπειρου επαγγελματία σε κάθε σου βήμα μπορεί να αλλάξει τα πάντα, όχι μόνο στην τεχνική της γυμναστικής σου, αλλά και στην όλη σου διάθεση. Εξάλλου, ορισμένα άτομα χρειάζονται λίγη πίεση από κάποιον άλλον για να πετύχουν στόχους που έχουν να κάνουν με το αδυνάτισμα και τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. Είναι καλύτερο αυτή η πίεση να έλθει από έναν άνθρωπο που γνωρίζει πώς να σας κινητοποιήσει σωστά, δίχως να σας αποθαρρύνει ή να σας απογοητεύει.

 

  1. Βρείτε τον Κατάλληλο Χώρο

inner vrite ton katallilo xoro

Τέλος, είναι σημαντικό να βρείτε τον κατάλληλο χώρο  - ναι, αυτό είναι ουσιώδες.

Αν το περιβάλλον στο οποίο γυμνάζεστε είναι μουντό και καταθλιπτικό, και δεν σας κάνει αίσθηση ούτε σας ελκύει η σκέψη να κλειστείτε εκεί για μία ώρα, τότε η αποφασιστικότητά σας γρήγορα θα λυγίσει.

Γυμναστείτε, λοιπόν, σε ένα μέρος που δεν θα είναι μόνο καλά εξοπλισμένο, αλλά και σε τοποθεσία που θα σας γεμίζει με αισιοδοξία, θετική διάθεση και όρεξη για… τρέξιμο!

Στην πραγματικότητα, ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του SEMELI HOTEL, πέρα από τα προηγμένα μηχανήματα γυμναστικής, τα ευέλικτα προγράμματα και τους επαγγελματίες που τα επιβλέπουν, είναι το υπέροχο περιβάλλον, η φιλικότητα του προσωπικού και η δυνατότητα να απολαύσετε τον καφέ ή το γεύμα σας εκεί μετά τη γυμναστική σας.

 

Αλήθεια, έχετε δει τους χώρους μας από κοντά;

Μάθετε Περισσότερα

Blog Categories:

wedding area english