Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

Η οργάνωση μιας δεξίωσης, ειδικά όταν επικεντρώνεται στο πολυτιμότερο για σας πλάσμα του κόσμου, στο μικρό σας αγγελούδι, μπορεί να περιλαμβάνει ενθουσιασμό, χαρά κι ένα σωρό υπέροχες αναμνήσεις, έχει όμως κι αυτά τα άγχη και τις προκλήσεις της!

Ξέρετε τι μπορεί να βοηθήσει; Μια περιεκτική λίστα του τι πρέπει να κάνετε με τη σειρά και πώς μπορεί να γίνει με τον πιο εύκολο και απλό τρόπο. Τότε το άγχος θα μειωθεί στο ελάχιστο και το μόνο που θα απομείνει θα είναι τα θετικά συναισθήματα κι η χαρά της προετοιμασίας.

 inner pws na diorganwsete tin vaptisi tou paidiou sas

  1. Ώρα, Τοποθεσία ή Εκκλησία

Βρείτε πρώτα ποια εποχή και ποια ημερομηνία σας βολεύει. Μετά ανάλογα με την εκκλησία και τη τοποθεσία της, επιλέξτε την πιο κατάλληλη αίθουσα για σας ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μια τοποθεσία όπως είναι το SEMELI HOTEL μπορεί να βολέψει και εσάς και τους καλεσμένους σας αφού είναι άκρως κεντρικά.

 

  1. Λίτσα των Καλεσμένων

Στις μέρες μας, ο καλύτερος τρόπος να φτιάξετε μια λίστα καλεσμένων είναι να τσεκάρετε τις επαφές του τηλεφώνου σας και τα άτομα με τα οποία είστε συνδεδεμένοι στα κοινωνικά δίκτυα. Δεν υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει κάποιο σημαντικό άτομο στη ζωή σας που να μην υπάρχει είτε στο ένα, είτε στο άλλο.

Το καλύτερο είναι να καταρτίσετε μια ηλεκτρονική λίστα: δεν θα έχετε μουτζούρες και κακογραμμένα γράψε–σβήσε, θα μπορείτε να προσθέτετε εύκολα νέα ονόματα και τα στοιχεία τους, ενώ παράλληλα, με ένα μόνο κλικ, όλες οι καταχωρίσεις θα κατατάσσονται με αλφαβητική σειρά.

Διατηρήστε μια καλή ισορροπία μεταξύ των ατόμων που θέλετε πραγματικά να βρίσκονται δίπλα σας σε μια τόσο σημαντική περίσταση, κι εκείνων που «πρέπει» να προσκαλέσετε λόγω κοινωνικών συμβάσεων. Φροντίστε πάντοτε η αναλογία να είναι τουλάχιστον 70–30 υπέρ των πρώτων. Οι πρώτοι είναι, άλλωστε, που θα κάνουν τη δεξίωσή σας πραγματικά αξέχαστη.

 

  1. Καθορίστε τον Προϋπολογισμό σας

inner kleiste to xwro tis dexiosis kai to menu

Ο καλύτερος τρόπος να καθορίσετε τον προϋπολογισμό σας είναι να προσδιορίσετε στην αρχή ένα γενικό ποσό για όλη την εκδήλωση – πόσα χρήματα είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε συνολικά.

Στη συνέχεια, κάντε μια λίστα με τα επιμέρους στοιχεία που θα απαιτήσουν χρήματα: τοποθεσία, τούρτα και γλυκά, κέτερινγκ κτλ. και το αντίστοιχο προβλεπόμενο κόστος. Η λίστα αυτή θα σας βοηθήσει να κατανείμετε τα χρήματα του προϋπολογισμού σας ορθολογικά, δίχως να τον ξεπεράσατε, αλλά και δίχως να αφιερώσετε χρήματα σε πράγματα που δεν χρειάζεστε πραγματικά.

 

  1. Κλείστε τον Χώρο της Δεξίωσης & το Μενού

Πιστέψτε μας, το σημείο αυτό είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη δεξίωση, για έναν πολύ απλό λόγο:  επηρεάζει τα πάντα, από τον αριθμό των καλεσμένων σας (που πρέπει να είναι ανάλογος του χώρου), ως το φαγητό, τον φωτισμό και τον χορό, από τα ηχητικά συστήματα, ως την άνεση των καλεσμένων και το πάρκινγκ!

Ακριβώς επειδή επηρεάζει τόσο πολλές διαφορετικές πτυχές της δεξίωσής σας, θα πρέπει να τις σταθμίσετε όλες προτού επιλέξετε. Η καλύτερη, φυσικά, λύση είναι να κινηθείτε σε ένα χώρο που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τέτοιου είδους δεξιώσεις.

Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να ελέγξετε προσεκτικά το μέγεθος και τη διαρρύθμισή του χώρου. Βεβαιωθείτε πως τα ηχητικά συστήματα λειτουργούν καλά και ζητήστε να δοκιμάσετε διάφορα πιάτα του μενού. Ελέγξτε τους χώρους υγιεινής, τις τουαλέτες και άλλους βοηθητικούς χώρους. Βεβαιωθείτε πως το πάρκινγκ είναι άνετο.

Πάνω από όλα, σιγουρευτείτε πως η διεύθυνση του χώρου και το προσωπικό έχουν την πείρα που χρειάζεται για να καλύψουν τα δικά σας κενά και να σκεφτούν πράγματα και καταστάσεις που ίσως δεν περάσουν από το δικό σας μυαλό.

 

  1. Επιλέξτε Θέμα Διακόσμησης & Μουσική

Οι δεξιώσεις με συγκεκριμένο θέμα είναι ό,τι πιο “IN” τα τελευταία χρόνια – και δικαιολογημένα! Εκτός του ότι κάνουν τη δεξίωση πιο αξιομνημόνευτη και διασκεδαστική, σας δίνουν έναν μπούσουλα για το πού να κινηθείτε σε πολλές πτυχές της διακόσμησης – χρώματα, τούρτα, γλυκά, τραπεζομάντιλα και καθίσματα, ακόμη και για τα ίδια σας τα ρούχα!

Το θέμα της μουσικής είναι εξίσου σημαντικό. Αν προσλάβετε επαγγελματία Dj προφανώς θα σας λύσει τα χέρια. Αν θελήσετε να φτιάξετε μια δική σας track list, φροντίστε μόνο να έχει επιλογές για όλα τα γούστα.

Μάθετε περισσότερα 

  1. Επιλέξετε Προσεκτικά την Ώρα & Φτιάξτε τα Προσκλητήριά σας

Οι δεξιώσεις που έχουν να κάνουν με παιδιά πρέπει να ξεκινούν και να τελειώνουν μία με δύο ώρες από ό,τι οι υπόλοιπες. Παρότι οι μεγάλοι είναι αυτοί που, ως συνήθως, θα ξεφαντώσουν, σίγουρα θα υπάρχουν πολλά ζευγάρια με παιδιά μικρής ηλικίας που θα το εκτιμήσουν αν φροντίσετε να επιστρέψουν σχετικά νωρίς για ύπνο – ιδιαίτερα αν η επομένη της δεξίωσης είναι καθημερινή.

Αφού επιλέξετε την ώρα, το μόνο που μένει να κάνετε είναι να στείλετε τα προσκλητήριά σας. Μην ξεχάσετε μόνο να είναι εναρμονισμένα με το γενικότερο θέμα που έχετε επιλέξει!

 

Το SEMELI HOTEL έχει διοργανώσει με μοναδική επιτυχία εκατοντάδες δεξιώσεις και εκδηλώσεις παντός είδους! Πατήστε εδώ για μια δωρεάν ξενάγηση στους χώρους μας!

Blog Categories:

wedding area english