Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

Δεν χωράει αμφιβολία πως οι τεχνολογικές εξελίξεις, και ιδιαίτερα ο ερχομός του διαδικτύου, έχουν μεταμορφώσει τον ξενοδοχειακό τομέα, αλλά και τον ίδιο τον ταξιδιώτη, δίνοντάς του πολύ μεγαλύτερο έλεγχο τόσο στη διαμόρφωση των συνθηκών του ταξιδιού του, όσο και στην ποιότητα της διαμονής του.

Ναι, η εποχή του «ψηφιακού» ταξιδιώτη είναι εδώ: ακόμη και ταξιδιώτες σχετικά μεγάλης ηλικίας έχουν μάθει πια να διευθετούν την κάθε πτυχή του ταξιδιού τους μέσω του διαδικτύου, από την αναζήτηση ξενοδοχείου και την επιλογή και αγορά ταξιδιωτικών υπηρεσιών, ως την επιλογή εστιατορίου και κέντρων αναψυχής.  

Η εξέλιξη αυτή έχει τεράστιες, θετικές ως επί το πλείστον συνέπειες, τόσο για τους ταξιδιώτες, που πλέον έχουν περισσότερες απαιτήσεις από ποτέ, όσο και για τους ξενοδόχους που έχουν την ευκαιρία να παράσχουν πολύ καλύτερες υπηρεσίες και να προβάλλουν την επιχείρησή τους αποτελεσματικότερα, αλλά και με πολύ χαμηλότερο κόστος.

Η Ανάγκη για μια Εξαιρετική Διαδικτυακή Παρουσία

Η Ανάγκη για μια Εξαιρετική Διαδικτυακή Παρουσία

Είναι μάλλον περιττό να αναλύσουμε τους λόγους για τους οποίους κάθε ξενοδοχείο πρέπει πλέον οπωσδήποτε να έχει μια αξιοπρεπή, λειτουργική και εύχρηστη διαδικτυακή παρουσία, με δυνατότητα online κράτησης και άλλων συνηθισμένων υπηρεσιών.

Εξίσου σημαντικό φυσικά είναι η ιστοσελίδα του ξενοδοχείου να αναρριχηθεί όσο το δυνατόν ψηλότερα στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, καθώς και να διαθέτει μια αρκετά δυναμική προβολή στα Social Media, που αναμένεται να παίξουν ακόμη πιο σημαντικό ρόλο στο μέλλον.

Υπάρχουν κι άλλοι τομείς στους οποίους η τεχνολογία έχει βελτιώσει τρομερά τόσο την εμπειρία των επισκεπτών, όσο και τον φόρτο εργασίας των ξενοδοχοϋπαλλήλων. Για παράδειγμα: 

  • Υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης ασύρματων συστημάτων check-in και check-out, για ταχύτερη εξυπηρέτηση στην υποδοχή και μικρότερο χρόνο αναμονής.
  • Η τοποθέτηση έξυπνων συστημάτων πυρασφάλειας και εξοικονόμησης ενέργειας μπορούν να μειώσουν δραστικά το λειτουργικό κόστος και, συνεπώς, να επιτρέψουν τη μείωση των τιμών για ξενοδοχειακές υπηρεσίες, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος.

App αραίτητες Αλλαγές

App-αραίτητες Αλλαγές!

Όσο απομακρυνόμαστε από το 2000, τόσο μεγαλύτερο ρόλο θα παίζει η τεχνολογία των έξυπνων συσκευών, καθώς οι millennials ενηλικιώνονται και θα ταξιδεύουν πλέον ολοένα και περισσότερο. Τα apps θα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σε όλες αυτές τις εξελίξεις, διατηρώντας συνεχή την επαφή μεταξύ του ξενοδοχείου και των πελατών και διευκολύνοντας λειτουργίες όπως η κράτηση δωματίων, η ενημέρωση και κάλυψη ιδιαίτερων απαιτήσεων και αναγκών και η επιβράβευση σταθερών πελατών.

Ένα στατιστικό στοιχείο είναι ενδεικτικό αυτής της τάσης: σύμφωνα με μια έρευνα, 7 στις 10 κρατήσεις ξενοδοχείων γίνονται πλέον μέσω smartphones – ποσοστό που αναμένεται να αυξηθεί τα επόμενα 5 χρόνια.

Κλειδιά Τέλος!

Πολλές έρευνες έχουν καταδείξει την απέχθεια που νιώθει ο σύγχρονος ταξιδιώτης για τα κλειδιά – ειδικά όταν πλέον υπάρχουν τεχνολογίες που επιτρέπουν την πρόσβαση στο δωμάτιό τους με εξίσου ασφαλή τρόπο, δίχως κίνδυνο ταλαιπωρίας.

Κάρτες, βραχιόλια αναγνώρισης και άλλες παρόμοιες λύσεις επιτρέπουν πλέον στους πελάτες να έχουν άμεση πρόσβαση εκεί που θέλουν (και επιτρέπεται), δίχως άγχος για τους ίδιους και με χαμηλότερο κόστος για το ξενοδοχείο.
 

Το SEMELI HOTEL έχει αφουγκραστεί τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη και καταναλωτή, συνδυάζοντας τη μοναδική άνεση των χώρων του με νέες τεχνολογίες που εγγυώνται άριστη εξυπηρέτηση και μια πραγματικά υπέροχη διαμονή

Κάντε την κράτησή σας

Categorias del Blog:

wedding area espanol