Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

Το Knot, μια περίφημη ψηφιακή αγορά για αρραβωνιασμένους, μας παρουσιάσει στην έκθεση του για το 2020 τα δέκα trends που αναμένεται να κυριαρχήσουν το έτος που καταφτάνει!   

Λουλουδένιο Σκηνικό

1. Λουλουδένιο… Σκηνικό

Το 2020, τα λουλούδια δεν θα είναι μόνο για τη γαμήλια ανθοδέσμη. Το φλοράλ έχει ήδη κυριαρχήσει στον χώρο της ένδυσης, μα η τάση δεν δείχνει σημάδια υποχώρησης, καθώς πλέον αρχίζει να κυριαρχεί και στη διακόσμηση.

Στις γαμήλιες δεξιώσεις, αναμένουμε να δούμε λουλούδια παντού, από τη διακόσμηση των τραπεζιών και το ντεκόρ του χώρου, ως τα πιάτα και τα ποτά!  

 

2. Σεβασμός για το Περιβάλλον

Οι Eco-friendly γάμοι είναι ήδη κυρίαρχο trend στην Αμερική. Για παράδειγμα, οι διακοσμητικές γιρλάντες από ανακυκλώσιμο υλικό έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση, ενώ ολοένα και περισσότερα ζευγάρια αποφεύγουν διακοσμητικά ή άλλα χρηστικά στοιχεία από πλαστικό για τη δεξίωσή τους. Φροντίζουν, επίσης, όλα τα λουλούδια και το φαγητό που περισσεύει να διατίθεται για κομποστοποίηση μετά τη δεξίωση. 

Εξατομικευμένα Μενού

3. Εξατομικευμένα Μενού

Τα ζευγάρια λαμβάνουν πλέον όλο και περισσότερο υπόψη τις ιδιαίτερες προτιμήσεις των καλεσμένων τους στο θέμα του φαγητού, εξατομικεύοντας το μενού με βάση οδηγίες που έχουν ζητήσει από πριν. Vegan, gluten-free ή χορτοφαγικές παραλλαγές θα είναι πλέον αρκετά συνηθισμένες στις γαμήλιες δεξιώσεις.

 

4. Mixologists αντί για Απλούς Barmen

Ποια η διαφορά; Ο μπάρμαν κυρίως σερβίρει ποτά και φτιάχνει κοκτέιλ που είναι γνωστά. Ο mixologist επινοεί εκείνη τη στιγμή κάτι νέο, με βάση τις προτιμήσεις του πελάτη. 

self service Bars

5. Self-service Bars

Τα Self-service bars έχουν αρχίσει, επίσης, να γίνονται πολύ δημοφιλή, μειώνοντας το κόστος και δίνοντας την ευκαιρία στους καλεσμένους να διασκεδάσουν με έναν ακόμη τρόπο. Ο σύγχρονος γάμος θέλει τον καλεσμένο να ενεργεί και να παρεμβαίνει στα όσα γίνονται, και όχι απλά να κάθεται παθητικά.

 

6. Περισσότερες Εκπλήξεις

Τα ζευγάρια αποζητούν πλέον περισσότερες ευκαιρίες τόσο κατά τον γάμο όσο και στη δεξίωση να εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους και να προετοιμάσουν εκπλήξεις, όπως ένα μπαρ φτιαγμένο εξολοκλήρου από πάγο.

Εντυπωσιακά Ασυνήθιστα Φωτιστικά

7. Εντυπωσιακά και Ασυνήθιστα Φωτιστικά

Πολλά ζευγάρια, προσπαθώντας να κάνουν τον χώρο πιο ιδιαίτερο και ρομαντικό, προσθέτουν δικά τους συστήματα φωτισμού στον χώρο, συνήθως τα πλαίσια ενός συγκεκριμένου theme. Κρεμαστά φαναράκια, LED ταινίες σε διάφορους σχηματισμούς, ή ακόμη και εντυπωσιακά κηροπήγια παίζουν πλέον όλο και περισσότερο στις γαμήλιες δεξιώσεις

 

8. Διαδραστική Ψυχαγωγία

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια τάση μείωσης στον αριθμό των καλεσμένων, αλλά και μια ολοένα και μεγαλύτερη δημιουργικότητα στην ψυχαγωγία τους. Τα ζευγάρια θέλουν η όλη εμπειρία να είναι όσο το δυνατόν πιο ξεχωριστή και ιδιαίτερη. Από ταχυδακτυλουργούς και σκετς, μέχρι διαδραστικά παιχνίδια και άλλες δραστηριότητες, οι καλεσμένοι πλέον κάνουν πολύ περισσότερα από το να τρώνε, να πίνουν και να χορεύουν.

 

9. Περισσότερο Χρώμα στα Νυφικά

Τα νέα νυφικά θα είναι πολύ πιο πολύχρωμα. Το κατάλευκο νυφικό θεωρείται ακόμη κλασική επιλογή, αλλά ελαφρώς ξεπερασμένη.

 

10. Φλοράλ Φορέματα αντί για Νυφικά

Μια άλλη τάση θέλει τη νύφη να φορά ένα εντυπωσιακό φλοράλ φόρεμα, αναδεικνύοντας την προσωπικότητα της νύφης πολύ πιο αποτελεσματικά.

 

Τροφή για… σκέψη; Τι θα λέγατε να μπει το πρώτο τικ στη λίστα με τα πράγματα που πρέπει να γίνουν, κλείνοντας τον ιδανικό χώρο για τη γαμήλια δεξίωσή σας;

 Πατήστε εδώ για μια δωρεάν ξενάγηση στις αίθουσες δεξιώσεων του SEMELI HOTEL!

Κλείστε ραντεβού 

Categorias del Blog:

wedding area espanol