Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

Σε μια μοναδική τοποθεσία στην καρδιά της Κύπρου, την πανέμορφη Λευκωσία,  30 λεπτά από τον διεθνή αερολιμένα της Λάρνακας, το SEMELI HOTEL είναι η απόλυτη επιλογή για οργάνωση εταιρικών εκδηλώσεων παντός τύπου.

Συνδυάζοντας εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας, λειτουργικές αίθουσες και χώρους με ποικιλία χαρακτηριστικών και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, εξαίσια διακόσμηση και ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, το SEMELI HOTEL απότελεί από μόνο του εγγύηση για την επιτυχία κάθε είδους διοργάνωσης και εταιρικού event.

Προσαρμόζονται στις Ανάγκες σας

Χώροι που Προσαρμόζονται στις Ανάγκες σας

Το SEMELI HOTEL διαθέτει τέσσερις αίθουσες εκδηλώσεων, διαφορετικής χωρητικότητας μα σχεδιασμένων να προσαρμόζονται στις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε εκδήλωσης.

Οι αίθουσες εκδηλώσεων EVROPI, DANAE, NEFELI και CLIO μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ή συνδυαστικά, επιτρέποντας τη φιλοξενία παντός είδους event – από μια ολιγομελή παρουσίαση προϊόντος, ως ένα πανεπιστημιακό ή εταιρικό συνέδριο με εκατοντάδες συμμετέχοντες.   

Συγκεκριμένα:

  • Η αίθουσα EVROPI μπορεί να φιλοξενήσει από 15 άτομα (διάταξη Crescendo) έως και 35 άτομα (διάταξη Theatre).
  • Η αίθουσα DANAE μπορεί να φιλοξενήσει από 15 άτομα (διάταξη Crescendo) έως και 40 άτομα (διάταξη Theatre).
  • Η αίθουσα NEFELI μπορεί να φιλοξενήσει από 10 άτομα (διάταξη Crescendo) έως και 35 άτομα (διάταξη Theatre).
  • Η αίθουσα CLIO μπορεί να φιλοξενήσει από 18 άτομα (διάταξη Crescendo) έως και 60 άτομα (διάταξη Theatre).

Αξίζει να σημειωθεί πως, συνδυαστικά, οι τέσσερις αίθουσες μπορούν να φιλοξενήσουν ως και 350 άτομα. Όλες τους είναι πλήρως εξοπλισμένες και προσαρμόζονται στις ανάγκες των παρουσιάσεων και διευθετήσεων της εκδήλωσης, προσφέροντας έτσι απόλυτη ευελιξία στον τρόπο διεξαγωγής της εκδήλωσης.

Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering

Απλοποιώντας δραστικά τη διαδικασία οργάνωσης μιας εκδήλωσης και συμβάλλοντας καθοριστικά στην επιτυχία της, οι υπηρεσίες Catering του SEMELI HOTEL καλύπτουν στην εντέλεια το γαστρονομικό κομμάτι κάθε event.

Με ευρεία γκάμα εδεσμάτων, που μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν στις διαιτητικές και γευστικές απαιτήσεις των επισκεπτών, οι σεφ του “SEMELI Catering Services” θα ικανοποιήσουν και τον πλέον απαιτητικό ουρανίσκο.

 

Εκλεπτυσμένη Διακόσμηση – Άψογο Service

Η διακόσμηση και η αίσθηση που αποπνέει ένας χώρος έχει άμεσο αντίκτυπο τόσο στο event, όσο και στην ίδια την εταιρεία ή τον οργανισμό που το διοργανώνει.

Η διαχρονική και συνάμα εκλεπτυσμένη διακόσμηση που κυριαρχεί σε όλο το ξενοδοχείο, καθώς και η άψογη εξυπηρέτηση του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού, δίνουν αμέσως την αίσθηση στους επισκέπτες πως είναι τα τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης, παρά απλοί επισκέπτες ή φιλοξενούμενοι.

Ναι, συνδυάζοντας μοναδικά πλεονεκτήματα στην καρδιά της Κύπρου, το SEMELI HOTEL προσφέρει ένα πολυτελές περιβάλλον για όσους θέλουν να προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία στους προσκεκλημένους τους.

Ψάχνετε χώρο για την εταιρική σας εκδήλωση; Κάντε την κράτησή σας σήμερα.

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Categorias del Blog:

wedding area espanol