Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

 iStock 825243968

Το SEMELI HOTEL αποτελεί την ιδανική επιλογή, είτε πρόκειται για ένα ξέγνοιαστο, γευστικό διάλειμμα, είτε για ένα lunch meeting που θέλετε να πετύχει τον στόχο του. Μοναδικά πιάτα, από επαγγελματίες σεφ και τοπικά, φρέσκα υλικά, συνδυάζουν τις γεύσεις και τα αρώματα του σπιτικού φαγητού το κομψό, στιλάτο περιβάλλον ενός εστιατορίου.   

 

Μοντέρνοι Χώροι 

Ένα επαγγελματικό γεύμα απαιτεί τον κατάλληλο χώρο: ένα μοντέρνο περιβάλλον που θα αποπνέει σοβαρότητα και κύρος, ενώ παράλληλα θα χαλαρώνει τον επισκέπτη και θα αποτελεί ευχάριστο διάλειμμα από τη μουντή ατμόσφαιρα του γραφείου.  

Αυτός ο υπέροχος συνδυασμός είναι που κάνει το εστιατόριο Demetra του SEMELI HOTEL ιδανική επιλογή για εταιρικά γεύματα ή μεσημεριανά διαλείμματα από το γραφείο. Εξάλλου, η ταχύτατη και άριστη εξυπηρέτηση διασφαλίζει ότι θα είστε πίσω στο γραφείο στην ώρα σας!  

 

Νόστιμο Φαγητό 

yP7pyGE5

Το πλούσιο και συνάμα προσεκτικά σχεδιασμένο μενού του εστιατορίου Demetra περιλαμβάνει προτάσεις από διεθνή πιάτα αλλά και υπέροχες εκδοχές της μεσογειακής και κυπριακής κουζίνας, ικανές να ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.  

Μαγειρεμένα με εκλεκτά και αποκλειστικά φρέσκα υλικά, τα πιάτα του SEMELI HOTEL περιλαμβάνουν επιλογές από κρεατικά και θαλασσινά, καθώς και vegetarian ή vegan πιάτα και άφθονες εναλλακτικές για άτομα που προσέχουν τη δίαιτά τους ή αποφεύγουν για λόγους υγείας συγκεκριμένα υλικά.  

Υπέροχες γεύσεις, ευγενική και άμεση εξυπηρέτηση, εναλλακτικές για κάθε γούστο και επιθυμία – μπορείτε να σκεφτείτε κάτι καλύτερο για να εντυπωσιάσετε τους πελάτες ή τους συνεργάτες σας;  

 

Ιδανική Τοποθεσία  

N4ULWSDQ

Το SEMELI HOTEL βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για το επαγγελματικό σας γεύμα, ειδικά αν φιλοξενείτε επισκέπτες συνεργάτες ή πελάτες από το εξωτερικό ή άλλες περιοχές της Κύπρου.  

Όντας στην καρδιά της Λευκωσίας και πολύ κοντά στο εμπορικό κέντρο της πόλης, όπου στεγάζονται οι περισσότερες επιχειρήσεις και εταιρείες της πρωτεύουσας, σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα υπέροχο, θρεπτικό γεύμα, δίχως να χάσετε χρόνο σε μεγάλες διαδρομές. Επίσης το ευρύχωρο parking του ξενοδοχείου διευκολύνει ακόμη περισσότερο τη γρήγορη και άνετη μετακίνηση.  

Παράλληλα, επιτρέπει στους επισκέπτες σας να το εντοπίσουν πανεύκολα, ή – ακόμη καλύτερα – να διαμείνουν εκεί, εξασφαλίζοντας, εκτός από υπέροχο φαγητό, και μια αυθεντικά απολαυστική διαμονή.  

 

Συνδυάζοντας μοντέρνους χώρους, υπέροχο φαγητό και κεντρική τοποθεσία, το SEMELI HOTEL αποτελεί την ιδανική επιλογή για μεσημεριανό διάλειμμα από την εργασία και για ένα γευστικό και παράλληλα αποτελεσματικό επαγγελματικό γεύμα.  

Μια γευστική δοκιμή θα σας πείσει! Επικοινωνήστε μαζί μας για κρατήσεις, πατώντας εδώ

Categorias del Blog:

wedding area espanol