Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

inner teaser inner

Για ένα άκρως επιτυχημένο επαγγελματικό ταξίδι, λοιπόν, είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα διεθνώς προβεβλημένο ξενοδοχείο, γνωστό για τους άνετους χώρους του και σε κεντρική τοποθεσία.  

Αν προορισμός σας είναι η Λευκωσία, τα χαρακτηριστικά αυτά συνδυάζονται τέλεια σε μία μόνο επιλογή: το SEMELI HOTEL.  

Απαράμιλλη Καθαριότητα 

Στο SEMELI HOTEL, δεν χωρούν συμβιβασμοί στους τομείς της υγιεινής και της καθαριότητας. Τόσο οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου, όσο και κάθε μέλος του προσωπικού ακολουθούν αυστηρότατα πρότυπα προσωπικής υγιεινής σε όποιο τμήμα των εγκαταστάσεων και αν εργάζονται, χαρίζοντας ξεγνοιασιά και ένα αίσθημα ασφάλειας σε όλους μας τους ενοίκους.  

Οι κοινόχρηστοι χώροι απολυμαίνονται συστηματικά με βάση τις ανανεωμένες οδηγίες της Υγειονομικής Υπηρεσίας Κύπρου, κάνοντας πολύ περισσότερα από αυτά που αυτά που θεωρούνται απολύτως απαραίτητα, χρησιμοποιώντας επαγγελματικά και επώνυμα προϊόντα καθαρισμού. Παντού, ο επισκέπτης και ο εργαζόμενος βρίσκει ειδικά dispensers με απολυμαντικό τζελ, ενώ το προσωπικό απολυμαίνει ξανά και ξανά κάθε επιφάνεια αλλά και αντικείμενα, από τα τηλεκοντρόλ ως τα κουμπιά του ασανσέρ. Τέλος, κάθε δωμάτιο απολυμαίνεται προσεκτικά σε όλες τις επιφάνειές του, τόσο πριν την άφιξη του κάθε επισκέπτη, όσο και μετά την αποχώρησή του.   

Ευρύχωρα Δωμάτια 

point 2 evrixora domateia inner

Κάθε δωμάτιο στο SEMELI HOTEL ξεχωρίζει για τουλάχιστον τρεις λόγους: ευρυχωρία, μοντέρνα διακόσμηση, και όλες οι ανέσεις που θα ικανοποιούσαν έναν σύγχρονο, αλλά και απαιτητικό επισκέπτη. Κι αν ισχύει αυτό για οποιοδήποτε από τα 54 δωμάτιά μας, πόσο μάλλον για τις 8 σουίτες του ξενοδοχείου – ένα απαύγασμα πολυτέλειας και λειτουργικότητας.  

Άμεση Ανταπόκριση στις Επιθυμίες του Επισκέπτη 

Μια σκέψη που ξεχωρίζει στα σχόλια όλων των επισκεπτών του SEMELI HOTEL είναι η ευγενική και ταχύτατη ανταπόκριση σε κάθε ανάγκη και επιθυμία του πελάτη. Είτε αφορά τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, είτε κάποια προσωπική σας προτίμηση, είτε σχετίζεται με κάποια ειδική περίσταση, όπως η επέτειος του γάμου σας ή κάποια άλλα χαρωπή στιγμή, το προσωπικό του ξενοδοχείου μας θα σας ακούσει με προσοχή και θα φροντίσει άμεσα να ικανοποιήσει την επιθυμία σας. 

Τοποθεσία στο πιο Κεντρικό Σημείο της Πόλης 

point 4 topothesia inner

Ένα από μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του SEMELI HOTEL είναι η κεντρική τοποθεσία – κυριολεκτικά στην καρδιά της πόλης. Αν έχετε κάνει πολλά επαγγελματικά ταξίδια, θα μπορείτε εύκολα να καταλάβετε πόσο διευκολύνει το πρόγραμμά σας αυτό το γεγονός. 

Παρέχοντας εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε δημόσιες υπηρεσίες, κρατικούς οργανισμούς, επιχειρήσεις και εταιρείες, αλλά και στην αγορά της πόλης, σας δίνει την ευκαιρία να ολοκληρώσετε γρήγορα και εύκολα τα επαγγελματικά σας ραντεβού, εξοικονομώντας σας χρόνο, ενέργεια και έξοδα.  

Απαράμιλλη καθαριότητα, ασυναγώνιστη άνεση, ταχύτατη ανταπόκριση στις επιθυμίες σας και σε ιδανική τοποθεσία στην καρδιά της Λευκωσίας, το SEMELI HOTEL είναι η απόλυτη επιλογή για το επόμενο επαγγελματικό σας ταξίδι στη Λευκωσία! 

Ψάχνετε χώρο διαμονής στην  Λευκωσία; Κάντε σήμερα κιόλας την κράτησή σας!  

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Categorias del Blog:

wedding area espanol