Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

Η ώρα που βαπτίζεται η μικρή σας πριγκίπισσα ή ο μικρός σας πρίγκιπας, θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη σας και θα είναι πάντα μια ξεχωριστή στιγμή για κάθε μανούλα.

Αν και η οργάνωση της βάφτισης του μωρού είναι μια πολύ όμορφη και δημιουργική διαδικασία, αρκετοί προβληματισμοί τριγυρνάνε στο μυαλό των γλυκών μας μαμάδων.

Η πρώτη σκέψη κάθε μαμάς: Ποιο θα είναι το θέμα της βάφτισης μας;

Μην ανησυχείτε όμως, εμείς φροντίσαμε για σας, ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε 5 αγαπημένες εναλλακτικές ιδέες για το θέμα της βάφτισης του παιδιού σας που σίγουρα θα κάνουν το πάρτι σας αξιοζήλευτο!

Αφού επιλέξετε το τέλειο θέμα για σας και το μωρό σας, οι υπόλοιπες λεπτομέρειες θα «κουμπώσουν» μόνες τους και πριν καν το καταλάβετε θα έχετε δημιουργήσει ένα παραμυθένιο σκηνικό που θα κερδίσει τις εντυπώσεις των καλεσμένων σας.

Επισκεφτείτε τη σελίδα μας και πάρτε ιδέες για το χώρο διοργάνωσης.

1. Vintage Θέμα με Λουλούδια

Γλυκό, απλό και απολύτως κομψό! Μια διακόσμηση με λουλούδια σε παλ χρώματα θα χαρίσει μια γοητεία και μια σικάτη αίσθηση στο πάρτι σας. Με τα λουλούδια να κυριαρχούν στη διακόσμηση, σας δίνετε η δυνατότητα να διαμορφώσετε το θέμα σας ανάλογα έτσι ώστε να ταιριάζει τόσο για το κοριτσάκι σας όσο και για το αγοράκι σας. Μια ωραία ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε τα λουλούδια για να δημιουργήσετε σχήματα και σχέδια, όπως κουνελάκια, πεταλούδες κλπ.

2. Αλίκη στη Χώρα των θαυμάτων

Το παραμύθι της Αλίκης στη χώρα των θαυμάτων αποτελεί μια φανταστική πηγή έμπνευσης για μια ρομαντική βάπτιση. Μια τέτοια θεματική ενότητα μπορεί να σας δώσει αμέτρητες επιλογές και στοιχεία με τα οποία μπορείτε να παίξετε και να δημιουργήσετε απίθανες κατασκευές και λιχουδιές για το τραπέζι σας.

Χωνάκια με ζαχαρωτά, καραμέλες και κουφέτα δεν πρέπει να λείπουν από το τραπέζι σας όπως επίσης και μια ρομαντική διακόσμηση με δαντέλες και στεφάνια στην είσοδο της αίθουσας δεξιώσεως σας.

Συνήθως σε ένα τέτοιο θέμα επικρατούν τα σωμών χρώματα και το χρώμα του σάπιου μήλου.

3. Glamorous Unicorn

Ψάχνετε για ένα θέμα γλυκό και ξεχωριστό; Ένα πάρτι με θέμα τους χαριτωμένους μονόκερους είναι το ιδανικότερο για εσάς. Από το περίτεχνο τραπέζι με τα εκπληκτικά επιδόρπια μέχρι τις φαντασμαγορικές δημιουργίες με το μυθικό αυτό πλάσμα, αυτό το σκηνικό θα μαγέψει τους πάντες.

Φτιάξτε τούρτα μονόκερου, μικρά cupcakes μονόκερου, πολύχρωμα μπισκότα και ό,τι άλλο φανταστείτε! Το αξιολάτρευτο αυτό θέμα, σας ανοίγει τις πόρτες για να βάλετε τη φαντασία σας να δουλέψει και να δημιουργήσετε μια ονειρική διακόσμηση.

4. Sweet Teddy Bear

Τι καλύτερο από ένα παιχνιδιάρικο, αγαπησιάρικο θέμα γεμάτο γλυκά, μικρά αρκουδάκια! Δεν είναι μυστικό ότι τα αρκουδάκια είναι από τα αγαπημένα πρώτα παιχνίδια των μικρών παιδιών που τα παίρνουν αγκαλιά για να τα συντροφεύουν τα βράδια!

Για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα προσπαθήστε να κρατήσετε μια ομοιομορφία στο στήσιμο σας, διατηρώντας στη διακόσμηση σας ένα μόνο κυρίαρχο χρώμα. Αν η βάπτιση σας αφορά κοριτσάκι προτιμήστε αποχρώσεις του ροζ ενώ αντίθετα για αγοράκι αποχρώσεις του μπλε ή του μοβ.

Μια όμορφη ιδέα θα ήταν να μοιράσετε στους καλεσμένους σας λούτρινα αρκουδάκια ως μπομπονιέρα. Άλλωστε ποιος δεν λατρεύει αυτά τα αξιολάτρευτα ζωάκια;

5. Little Birdie Garden

Το θέμα αυτό το λατρεύουμε! Μας γεμίζει ευχάριστα συναισθήματα και χαμόγελα! Ένας «κήπος» γεμάτος πουλιά και λουλούδια μπορεί να δημιουργηθεί στην αίθουσα σας με μικρές και εύκολες κατασκευές.

Στη διακόσμηση του τραπεζιού αλλά και γενικότερα του χώρου η καλύτερη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε κλουβιά πουλιών τα οποία θα γεμίσετε με υπέροχα λουλούδια και μικρά λούτρινα πουλιά, τα οποία θα μπορούν να μεταφέρουν οι καλεσμένοι σας μαζί τους με το τέλος του πάρτι.

Φροντίστε τα πάντα με λεπτομέρεια για να καταφέρετε να δώσετε σε ένα κλειστό χώρο την αίσθηση μιας παραδεισένιας αυλής.

Όποιον κι αν επιλέξετε να επιμεληθεί και να οργανώσει την βάφτιση σας, είτε είστε εσείς, είτε ένας φίλος, είτε ένα ειδικός οργανωτής βαπτίσεων, θα πρέπει

να έχετε στο μυαλό σας, ξεκάθαρη εικόνα του θέματος που θέλετε να φτιάξετε. Ψάξτε και εμπνευστείτε από σχετικές εικόνες και πάρτε ιδέες για τις λεπτομέρειες που θα «ντύσουν» ομοιόμορφα το θέμα σας.

Η καλή, σωστή και έγκαιρη οργάνωση είναι ο σύμμαχος σας για ένα εκπληκτικά όμορφο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Στο Semeli Hotel θα βρείτε τον κατάλληλο χώρο που θα φιλοξενήσει μια από τις σημαντικότερες μέρες για σας και το παιδί σας και θα κάνει τους καλεσμένους σας να απολαύσουν κάθε στιγμή από τη μέρα τους.

Categorias del Blog:

wedding area espanol