Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

Είναι αλήθεια πως οι περισσότεροι γάμοι στη Μεσόγειο, γίνονται καλοκαίρι – τουλάχιστον στην εποχή μας. Αντίθετα, οι «αρχαίοι ημών πρόγονοι» θεωρούσαν το Χειμώνα ως την καλύτερη εποχή να ξεκινήσει μια καινούργια οικογένεια. Μήπως ήξεραν κάτι παραπάνω από μας;

 Το Καλοκαίρι και οι Προκλήσεις του

Η εικόνα της νύφης και του γαμπρού να περπατούν στη θάλασσα ή να αγκαλιάζονται με φόντο τα γαλάζια κύματα είναι, αν μη τι άλλο, γοητευτική⋅ το καλοκαίρι, όμως, έχει και τις προκλήσεις του όσον αφορά μια τέτοια διοργάνωση: η ζέστη και τα γαμπριάτικα ρούχα, όπως και το βαρύ νυφικό φόρεμα, όσο καλοραμμένα και ανάλαφρα κι αν είναι, δεν είναι ό,τι καλύτερο – ειδικά όταν λάβουμε υπόψη το άγχος και την ένταση εκείνων των στιγμών.

Παράλληλα, το κόστος της οργάνωσης ενός γάμου τους θερινούς μήνες, όταν τα ξενοδοχεία και οι χώροι εστίασης γεμίζουν από επισκέπτες και τουρίστες, καθώς και συνέδρους από διάφορες χώρες, είναι προφανώς αρκετά μεγαλύτερο, ενώ ακόμη και η εύρεση μιας βολικής ημερομηνίας δεν είναι τόσο εύκολη.

Μήπως, λοιπόν, δεν θα ήταν και τόσο άσχημο να αναθεωρήσουμε κάπως τη στάση μας για έναν χειμωνιάτικο γάμο;

Χειμωνιάτικος Γάμος – Γιατί είναι Καλή Ιδέα

  • «Κρύο, καιρός για δύο!» έλεγε ένα παλιό τραγούδι, και δεν είχε κι άδικο: ο χειμωνιάτικος καιρός μάς φέρνει όλους πιο κοντά, με το τζάκι του, τα ζεστά του σκεπάσματα, τις μυρωδιές της κανέλας και του ξύλου, της ζεστής σοκολάτας και του χιονιού στις βουνοκορφές. Ναι, ο χειμωνιάτικος καιρός είναι πιο… οικογενειακός
  • Ο χειμώνας αναδίδει μοναδικά χρώματα: το βαθύ κόκκινο και μπλε, το απαλό χρυσοκίτρινο, το ασημί και το γοητευτικό χρώμα του χαλκού είναι αποχρώσεις που αποπνέουν εκ φύσεως μια ζεστασιά, προάγουν μια γιορτινή ατμόσφαιρα και ενισχύουν την ανάγκη να βρίσκεται μια οικογένεια μαζί – με άλλα λόγια, η καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα για μια γαμήλια δεξίωση, τόσο για το ζεύγος, όσο και για τους καλεσμένους.
  • Το χειμώνα δεν χρειάζεται κάποιο plan b σε περίπτωση που ο καιρός χαλάσει. Αυτομάτως η δεξίωση σε κάποιον ανοιχτό χώρο αποκλείεται, συνεπώς γνωρίζεις από την αρχή πού θα κάνεις το γάμο και το άγχος μιας ξαφνικής νεροποντής ούτε που σε αγγίζει.
  • Ο χειμερινός γάμος είναι μια πραγματικά ξεχωριστή περίσταση. Είναι λογικό οι περισσότεροι γάμοι στη χώρα μας να γίνονται καλοκαίρι⋅ από την άλλη, ακριβώς για το λόγο αυτό, γίνονται ρουτίνα και δυσκολεύονται να ξεχωρίσουν. Μια χειμερινή γαμήλια τελετή, ωστόσο, είναι από μόνη της μοναδική περίσταση, πόσο μάλλον αν την οργανώσετε και σωστά.
  • Δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε στην ημερομηνία που θέλετε τον κατάλληλο χώρο για τη γαμήλια δεξίωση αλλά και τελετή – ένας ακόμη παράγοντας που μειώνει το άγχος!
  • Όλοι οι επαγγελματίες που σχετίζονται με τη γαμήλια προετοιμασία, από τους φωτογράφους και τις μακιγιέρ, ως το catering και το κατάστημα με τις μπομπονιέρες, θα δώσουν  στο δικό σας γάμο τον καλύτερό τους εαυτό, όλες τους τις δυνάμεις και μια ανανεωμένη δημιουργικότητα – για τον απλό λόγο πως δεν έχουν άλλους 10 γάμους να οργανώσουν μέσα στο μήνα! Ίσως μάλιστα εξασφαλίσετε τις υπηρεσίες τους και σε πολύ καλύτερες τιμές!

Φαίνεται, λοιπόν, πως δεν είναι και τόσο άσχημη ιδέα να κάνετε το γάμο σας το φετινό χειμώνα. Ίσως μάλιστα να αποδειχτεί μια από τις εξυπνότερές σας αποφάσεις!

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια ξενάγηση στους χώρους του SEMELI HOTEL και αρχίστε να οργανώνετε τις ωραιότερες στιγμές της ζωής σας! 

Categorias del Blog:

wedding area espanol