Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

Έχεις βρει τον άνθρωπο που σε έχει πείσει με την προσωπικότητα και το δυναμισμό σου πως θα σε κάνει για πάντα ευτυχισμένη. Ακόμη κι αν δεν έχεις πει το πολυπόθητο «ναι», το μυαλό και η καρδιά σου το έχουν ήδη χαράξει μέσα σου. Το 2018 θα είναι η χρονιά του γάμου σου!

Κι εφόσον όλα έχουν πάρει το δρόμο τους, καιρός να αρχίσουν οι ετοιμασίες για το μεγάλο γεγονός! Και πρώτα από όλα, ξεκινάμε με το πιο σημαντικό – το νυφικό φυσικά! Το νυφικό σας θα σημαδέψει την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας, όντας σε κάθε φωτογραφία, σε κάθε βίντεο, σε κάθε ματιά και θύμηση εκείνης της ημέρας.

Ξεκινήστε την έρευνά σας από εδώ. Οι Εβδομάδες Μόδας έχουν λανσάρει τις προτάσεις τους εδώ και μέρες και εμείς διακρίναμε ξεκάθαρα τις νέες τάσεις των μεγαλύτερων διεθνών Οίκων – και είναι σίγουρα εκπληκτικές!

Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, τις κυριότερες τάσεις στα νυφικά του 2018 και σας τις παρουσιάζουμε! 

 

  1. Η Δυναμική Παρουσία του Μαύρου  

skeftesai na peis to megalo nai inner4

Ποιος είπε πως το μαύρο δεν ταιριάζει στους γάμους; Οι διεθνείς σχεδιαστές διαπίστωσαν πως όταν το βαθύ και, αν μη τι άλλο, εντυπωσιακό αυτό χρώμα προστεθεί σε λεπτομέρειες του νυφικού, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πραγματικά εξαίσιο.

Μια ματιά θα σας πείσει. 

  

  1. Νυφικό Φόρεμα ή Νυφικό… Κουστούμι;  

skeftesai na peis to megalo nai inner2

Η νέα αυτή πρόταση ξάφνιασε τους πάντες – αλλά ευχάριστα! Το 2018 θα λανσάρει νυφικά που δεν είναι πλέον φορέματα, αλλά κοστούμια. Παρότι κάπως ασυνήθιστη, η νέα αυτή πρόταση σε καμία περίπτωση δεν χάνει σε θηλυκότητα και στιλ

 

 

  1. Η Φύση - Σύμμαχός σας  

skeftesai na peis to megalo nai inner5

Οι μεγάλοι οίκοι μόδας θέλησαν να κάνουν τη νύφη του 2018 να θυμίζει με παραμυθένια, αέρινη παρουσία βγαλμένη από τον κόσμο των νεράιδων και των θρύλων. Το μόνο στοιχείο που μπορεί να προσδώσει τέτοια χαρακτηριστικά είναι η μυστηριώδης δύναμη της φύσης και των λουλουδιών.

Ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, αριστοκρατική αθωότητα που αφοπλίζει και ασυγκράτητος ρομαντισμός – ναι, η φύση γίνεται ο καλύτερός σας σύμμαχος

  

  1. Τεράστιοι Φιόγκοι για Μεγαλύτερη Μεγαλοπρέπεια  

skeftesai na peis to megalo nai fiogkoi

Συχνά η κομψότητα δεν δένει καλά με την υπερβολή στο μέγεθος. Κι όμως, τα νυφικά του 2018 κατόρθωσαν να συνδυάσουν τις δύο αυτές τάσεις, προσδίδοντας επιβλητικότητα αλλά και ρομαντισμό στην εμφάνιση της νύφης, χρησιμοποιώντας μεγάλους φιόγκους, με έντονη vintage διάθεση

 

 

  1. Η Εντυπωσιακή Λάμψη της Πέρλας 

skeftesai na peis to megalo nai inner3

Η πέρλα και η πρωτόγονη μα ακαταμάχητη λάμψη του μάργαρου ανέκαθεν μαγνήτιζε το βλέμμα των αντρών και μάγευε τις καρδιές των γυναικών. Το 2018, θέλει την πέρλα στο προσκήνιο, είτε ως κόσμημα, είτε ως αναπόσπαστο μέρος του ίδιου του νυφικού.

 

Έχεις αρκετό υλικό για έμπνευση; Τι θα έλεγες για λίγη ακόμη;

Επικοινώνησε μαζί μας και κλείστε τώρα το χώρο που ονειρεύεσαι για τη γαμήλια δεξίωση

Categorias del Blog:

wedding area espanol