Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

Σε μια τόσο σημαντική ημέρα για τη μικρή σας πριγκίπισσα, θέλετε να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και να δημιουργήσετε μια βάπτιση μοναδική, που θα αποτυπώνει την αγάπη σας για το μικρό σας αγγελούδι αλλά θα αφήσει και εντυπωσιασμένους τους εκλεκτούς σας καλεσμένους.

Στο άρθρο αυτό, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει τα 5 πλέον πρωτότυπα θέματα.

Ρίξτε τα μια ματιά, επιλέξτε αυτό που σας κάνει «κλικ», κι εμείς θα σας βοηθήσουμε να γίνει πραγματικότητα σε μία από τις υπέροχες αίθουσες τους ξενοδοχείου μας.

pic 1

  1. «ALICE IN WONDERLAND»

    Ξεκινάμε με το πιο παραμυθένιο κοριτσίστικο θέμα μας, εμπνευσμένο από το φανταστικό αφήγημα «Η Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων».

    Ορμώμενη από την ξέγνοιαστη αυτή κοπέλα, που λάτρευε την περιπέτεια και η περιέργειά της την ταξίδεψε σε κόσμους μαγικούς, η συγκεκριμένη θεματική περιστοιχίζεται από γλυκές γεύσεις και χρώματα νεραϊδένιου δάσους, κόκκινα τριαντάφυλλα, μανιτάρια, περίτεχνα σερβίτσια τσαγιού, τραπουλόχαρτα και ρολόγια! Γευστικά, τα cupcakes, τα cake pops και τα κάθε λογής μπισκότα, σε αντίστοιχα σχήματα και σχέδια έχουν την τιμητική τους, ενώ μια εντυπωσιακή τούρτα σε ανάλογο ύφος ανταμείβει με τον καλύτερο τρόπο βλέμματα και ουρανίσκους!

    Pic 2

  2. «ΤΟ ΔΑΣΟΣ»

    Παρόμοιο το δεύτερο θέμα που σας προτείνουμε, μα με τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Το θέμα «Δάσος» σκοπό έχει να μετατρέψει την αίθουσα της δεξίωσης σε ένα ιδιότυπο στεγασμένο πικνίκ, όπου μικροί και μεγάλοι θα έχουν την αίσθηση πως ξαποσταίνουν στο ξέφωτο ενός μαγεμένου παρθένου δάσους, παρέα με τα κλασικά πλάσματα που κυριαρχούν στις ιστορίες του δάσους, όπως η αλεπού!

    Πεύκα κι έλατα, καρποί δέντρων και κουκουνάρια, μανιτάρια και λιχουδιές με σχήμα εμπνευσμένο από τα κάθε λογής χαριτωμένα ζωάκια που υπάρχουν στα δάση, δένουν τέλεια με τις κόκκινες, πράσινες και πορτοκαλί αποχρώσεις και τα ξύλινα αξεσουάρ – διαμορφώνοντας το σκηνικό για μια παραμυθένια γιορτή.

    pic 3

  3. «ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ»

    Περνάμε σε κάτι πολύ πιο girly! Το Φλαμίνγκο είναι ένα από τα εντυπωσιακότερα πλάσματα της φύσης, και το εντυπωσιακό του ροδαλό φτέρωμα ταιριάζει απόλυτα με τον ευαίσθητο ψυχικό κόσμο ενός μικρού κοριτσιού.

    Με αποχρώσεις του κοραλλί να κυριαρχούν παντού στη διακόσμηση, το συγκεκριμένο theme παραπέμπει σε ένα πιο εξωτικό rural σκηνικό, που χαρακτηρίζει τα πάντα, από τον εσωτερικό διάκοσμο της αίθουσας ως τα σχέδια των γλυκισμάτων και τις φρουτώδεις γεύσεις των εδεσμάτων.

    pic 4

  4. «ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ»

    Ψάχνετε για κάτι πιο… ιδιαίτερο; Ίσως για ένα θέμα που ακροβατεί μεταξύ φύσης και φαντασίας, πραγματικού και απόκοσμου; Το θέμα «Μονόκερος» είναι τότε μάλλον αυτό που ψάχνετε!

    Πολύχρωμα χάρτινα διακοσμητικά σε ροζ, κίτρινες, πορτοκαλί, γαλάζιες και πράσινες σκιάσεις και ένας εντυπωσιακός μπουφές με μια τεράστια ποικιλία από cupcakes, cake pops και μπισκότα σε σχήματα που παραπέμπουν στο μυθικό αυτό πλάσμα! Αφήστε τους καλεσμένους σας να μαγευτούν από τη γοητεία του φανταστικού και αξιοποιείστε τη μοντέρνα του αισθητική και την παιχνιδιάρική του διάθεση!

    pic 5

  5. «ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ»

    Κλείνοντας, περνούμε σε κάτι πιο μεγαλίστικο, αλλά εξίσου ρομαντικό και εντυπωσιακό: μια διακόσμηση εμπνευσμένη από την αξεπέραστη γοητεία του τριαντάφυλλου! Βαθύ κόκκινο, σκούρο πράσινο, άφθονα ροδοπέταλα και γεύσεις που παραπέμπουν στη σπιτική νοστιμιά – αυτά είναι τα στοιχεία που κυριαρχούν στην πιο ανθοστόλιστη θεματική μας!

     

Κάθε event που περιστρέφεται γύρω από την αγαπημένη σας κόρη, τη βασίλισσα της καρδιάς σας, θα πρέπει να αποτυπώνει το πόσο μοναδική είναι για σας – κι επιλέγοντας ένα από τα θέματα που προαναφέραμε, θα πετύχετε ακριβώς αυτό!

Επιλέξατε; Δεν μένει τότε παρά να κλείσετε την αίθουσα, πατώντας εδώ

Επίσης ρίξε μια ματιά στο άρθρο μας για τα 5 πιο πρωτότυπα θέματα για την βάπτιση του μικρού σας.

diavase to arthro

Categorias del Blog:

wedding area espanol