Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

Σε μια τόσο σημαντική περίσταση για τo μικρό σας πρίγκιπα, θέλετε να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και να δημιουργήσετε μια βάπτιση μοναδική, εντυπωσιακή, που θα αποτυπώνει την αγάπη σας για το μικρό σας αγγελούδι!

Στο άρθρο αυτό, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει τα 5 πλέον πρωτότυπα θέματα, ιδανικά για πάρτι αφιερωμένα στον «άντρα της ζωής σας!» Ρίξτε τα μια ματιά, επιλέξτε αυτό που σας κάνει «κλικ», κι εμείς θα σας βοηθήσουμε να γίνει πραγματικότητα σε μία από τις υπέροχες αίθουσες του ξενοδοχείου μας.

 

pic 1

  1. «Το ΤΣΙΡΚΟ»

    Ξεκινάμε με το πιο παράτολμο όσο και διασκεδαστικό μας θέμα, εμπνευσμένο από το φανταστικό κόσμο του Τσίρκου.

    Έντονα, ζωηρά χρώματα με βάση το λευκό του πάγου, και το δυναμισμό της αιώνιας παιδικότητας, του γέλιου και της ξεγνοιασιάς, το θέμα «Τσίρκο» κυριαρχείται από κλασικές παιδικές λιχουδιές, όπως pop corn, πουράκια και σοκολατοδημιουργίες όλων των ειδών, καθώς και από αξεσουάρ και σχέδια με κλόουν, ακροβάτες και άλλες παραδοσιακές φιγούρες και ήρωες του τσίρκου. Διασκεδαστικό και συνάμα τολμηρό και περιπετειώδες, είναι ό,τι πρέπει για περιστάσεις αφιερωμένες στην ψυχή των αγοριών!

    pic 2

  2. ROCK STAR

    Εξίσου τολμηρό και το δεύτερο θέμα που σας προτείνουμε, φυσικά με τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Το θέμα “Rock Star” σκοπό έχει να μετατρέψει την αίθουσα της δεξίωσης σε ένα ιδιότυπο συναυλιακό χώρο, όπου μικροί και μεγάλοι θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους στον απόλυτο σταρ της περίστασης, το μικρό σας ροκά!

    Μοντέρνο και ξεχωριστό, το συγκεκριμένο θέμα διαπνέεται από την άγρια ομορφιά ενός ροκ φεστιβάλ, με τρελούς συνδυασμούς μαύρου, λευκού, μουσταρδί και mint και με ηλεκτρικές κιθάρες, ντραμς, μπάσο, μικρόφωνα και γιγαντιαίους ενισχυτές να κυριαρχούν στο χώρο!

    Όσο για το desert table, μια τεράστια ποικιλία υπέροχων εδεσμάτων, που περιλαμβάνουν donuts, cupcakes, μπισκότα και pop corn σε τρελά σχέδια και χρώματα, τοποθετημένα σε ειδικά διακοσμημένα τραπέζια, το καθένα εμπνευσμένο από μια διαφορετική rock μπάντα παγκοσμίου φήμης!

    pic 3

  3. «ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ»

    Περνάμε σε κάτι πολύ πιο light και ευαίσθητο, πιο γλυκό και συναισθηματικό! Ένα θέμα εμπνευσμένο από το πιο αξιαγάπητο πλασματάκι του δάσους, το κουνελάκι! Γλυκό και ακαταμάχητα γοητευτικό, και συνάμα τόσο ευαίσθητο και χαριτωμένο, το κουνελάκι συνενώνει άνετα στην αισθητική του μπαμπάδες και μαμάδες, άντρες και γυναίκες – ποιος θα μπορούσε άλλωστε να του αντισταθεί;

    pic 4

  4. «ΑΣΤΕΡΙ»

    Ψάχνετε για κάτι πιο… ιδιαίτερο; Ίσως για ένα θέμα που θα αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο το πόσο ψηλά βρίσκεται στο σύμπαν σας η ύπαρξη αυτού του παιδιού; Τότε η θεματική μας «Αστέρι» είναι σίγουρα αυτό που ψάχνετε!

    Με χρώματα που παίζουν μεταξύ γαλάζιου, μαύρου και λευκού, κι ένα dessert table κι ένα refreshment bar που θα διευρύνει γευστικά και αισθητικά τους ορίζοντές σας, το «Αστέρι» θα αποτελέσει το σύμπαν που θα περιβάλλει το πραγματικό άστρο της ημέρας!

    pic 5

  5. «Το ΤΑΞΙΔΙ»

    Κλείνοντας, περνούμε σε κάτι πιο φευγάτο, αλλά εξίσου ρομαντικό, καθώς ακροβατεί μεταξύ δύο συμβολισμών: το ταξίδι το ζωής που μόλις ξεκινά για το μικρό μας ήρωα, καθώς και την ανάγκη και την αγάπη που όλοι έχουμε βαθιά μέσα μας για τα ταξίδια και την εξερεύνηση άλλων κόσμων και πραγματικοτήτων.

    Κάθε event που περιστρέφεται γύρω από τον αγαπημένο σας γιο, το βασιλιά της καρδιάς σας, θα πρέπει να αποτυπώνει το πόσο μοναδικός είναι για σας – κι επιλέγοντας ένα από τα θέματα που προαναφέραμε, θα πετύχετε ακριβώς αυτό!

Επιλέξατε; Δεν μένει τότε παρά να κλείσετε την αίθουσα, πατώντας εδώ!

Επίσης ρίξε μια ματιά στο άρθρο μας για τα 5 πιο πρωτότυπα θέματα για την βάπτιση της μικρής σας!

diavase to arthro

Categorias del Blog:

wedding area espanol