Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

Έχετε να γυμναστείτε καιρό και σας αγχώνει η ιδέα και μόνο πώς θα το ξεκινήσετε πάλι;

Με αφορμή τα νέα προγράμματα ατομικής και ομαδικής άσκησης που εγκαινιάσαμε στους χώρους του ξενοδοχείου μας, σκεφτήκαμε να σας δώσουμε λίγο κίνητρο – και πρακτική βοήθεια!

 

1. Επικεντρωθείτε το τι σας αρέσει τώρα πάνω σας

Ενώ οι περισσότεροι που σκέφτονται να ξεκινήσουν πάλι τη γυμναστική εστιάζουν την προσοχή τους στο τι δεν τους αρέσει στο σώμα τους, καλό θα ήταν εσείς να κάνετε το ανάποδο. Δείτε τι σας αρέσει και ξεκινήστε με πιο θετική διάθεση.

 

2. Βγάλτε μερικές Selfies

Για να παρακολουθείτε την πρόοδό σας, πάρτε μερικές φωτογραφίες ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Έτσι θα βλέπετε τι έχετε ήδη καταφέρει και θα παίρνετε κουράγιο να συνεχίσετε! Παράλληλα, θα μπορείτε να δείτε και ποιο πρόγραμμα γυμναστικής έχει το καλύτερο αποτέλεσμα.

 

3. Θέστε μικρούς και ρεαλιστικούς στόχους

Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Αν ξεκινήσετε με κάποιο μικρό και σχετικά εύκολο στόχο, τότε θα σας είναι ευκολότερο να διατηρήσετε το πρόγραμμά σας. Διατηρείστε την ίδια νοοτροπία και στη συνέχεια του προγράμματός σας. Να θυμάστε πως ακόμη και τα μεγαλύτερα ύψη κατακτούνται με πολλά μικρά σκαλοπάτια.

 

4. Προγραμματίστε έξυπνα τα πρωινά σας

Είναι αλήθεια πως η πρωινή γυμναστική είναι κάπως βάρβαρη στην αρχή, αλλά αξίζει τον κόπο και την προσπάθεια. Το μυστικό είναι να μειώσετε το χρόνο της άσκησης σε βαθμό που να σας ενθαρρύνει να τον τηρείτε κάθε μέρα. Αφού δείτε πως σας γίνεται μια ευχάριστη καθημερινή συνήθεια, μπορείτε να αυξάνετε σταδιακά λίγο-λίγο το χρόνο ή την ένταση της άσκησης.

 

5. Ξεπεράστε το Φόβο του Γυμναστηρίου

Το γυμναστήριο ίσως εμπνέει λίγο φόβο ως χώρος στην αρχή, κάνοντάς σας να νιώθετε σαν ψάρι έξω από το νερό. Ίσως μάλιστα νομίζετε πως όλοι κοιτούν εσάς κάνοντάς σας να νιώθετε αμήχανα. Στους χώρους του Σεμέλη τέτοιου είδους φόβοι ξεπερνιούνται πολύ εύκολα. Μπορείτε να επιλέξετε ένα ατομικό πρόγραμμα, ή να επιλέξετε να αθληθείτε ιδιωτικά, ώσπου να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση.

gym 2

6. Να αναμένετε και κάποιες αποτυχίες

Θα υπάρξουν στιγμές που δεν θα ακολουθήσετε το πρόγραμμά σας. Αν το ξέρετε αυτό εξαρχής, δεν θα το χρησιμοποιήσετε ως δικαιολογία για να σταματήσετε τελείως τη γυμναστική. Αντίθετα, όταν συμβεί, δείτε γιατί αποτύχατε και τι μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε τις πιθανότητες να ξανασυμβεί.

 

7. Προετοιμαστείτε για την Τρίτη Εβδομάδα

Η τρίτη εβδομάδα ενός προγράμματος γυμναστικής είναι συνήθως αυτή που κρίνει το αν θα συνεχιστεί ή όχι. Ο καλύτερος τρόπος για να μην τα παρατήσετε είναι ανταμείψετε τον εαυτό σας με κάτι που θα το απολαύσετε μόνο αν συνεχίσετε να γυμνάζεστε: ίσως είναι μια καινούργια φόρμα, ένα gadget γυμναστικής ή ένα πολύ ιδιαίτερο ζευγάρι παπούτσια. Αν καταφέρετε να φτάσετε στην τέταρτη εβδομάδα, το πιθανότερο είναι να κρατήσετε επ’ αόριστο το πρόγραμμά σας.

 gym 1

8. Μην κολλάτε μόνο στο αδυνάτισμα

Η σωματική άσκηση ωφελεί το σώμα με τόσο πολλούς διαφορετικούς τρόπους, ώστε είναι πραγματικά κρίμα να την αξιολογούμε αποκλειστικά και μόνο με το πόσα κιλά χάνουμε. Ακόμη κι αν δεν βλέπετε τη μείωση του βάρους που ίσως επιθυμούσατε, μη σταματήσετε να γυμνάζεστε. Η άσκηση είναι ζωή για το σώμα σας, ακόμη κι όταν δεν χάνετε βάρος.

 

9. Επιλέξτε το Σωστό Είδος Άσκησης

Άλλο ένα μεγάλο μυστικό για όσους από μας δεν πολυσυμπαθούμε τη γυμναστική. Μην κοιτάτε απλά τι κάνουν οι άλλοι. Βρείτε ένα είδος άσκησης που το απολαμβάνετε και θα σας είναι εύκολο να το διατηρήσετε.

Άλλωστε οι χώροι του ξενοδοχείου Σεμέλη και τα νέα, πολυδιάστατα προγράμματα ατομικής και ομαδικής άσκησης που μόλις εγκαινιάσαμε σας χαρίζουν άφθονες επιλογές!

 

Ενημερωθείτε για τα νέα μας προγράμματα και επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

epikoinonise mazi mas

Categorias del Blog:

wedding area espanol