Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

Περιττό να πούμε πόσο σπουδαίο είναι το πρώτο γεύμα της ημέρας. Ειδικοί και μη, διατροφολόγοι, διαιτολόγοι, γιατροί και γυμναστές επιμένουν ξανά και ξανά σε πάσης λογής μέσα ενημέρωσης για την αξία του καλού πρωινού για την υγεία μας, αλλά και για την ψυχολογία και τη διάθεσή μας!

Στη πραγματικότητα, αυτό το τελευταίο κομμάτι μπορείτε να το κάνετε ακόμη πιο εύκολο αν δοκιμάσετε τώρα το καλοκαιράκι να απολαύσετε το πρωινό σας εκτός σπιτιού! Το Ξενοδοχείο SEMELI είναι πασίγνωστο στην πρωτεύουσα για το χορταστικό της πρωινό, συνοδευόμενο από λαχταριστούς φυσικούς χυμούς, μυρωδάτο καφέ και υπέροχη θέα.

Εξάλλου, τι καλύτερο για να αρχίσουμε τη μέρα μας από λίγη έξτρα νοστιμιά και χαλάρωση;

 

Το Μυστικό είναι να Σπάτε τη Ρουτίνα!

Ξέρετε, το μυστικό για να μάθετε να απολαμβάνετε το πρωινό σας είναι να ξεφεύγετε από καιρό σε καιρό από τη ρουτίνα της καθημερινότητας!

Βγείτε από το σπίτι, δείτε κόσμο, περπατήστε λίγο σε ευχάριστο περιβάλλον και αφήστε έναν γλυκομίλητο σερβιτόρο να σας περιποιηθεί φέρνοντας μπροστά σας τις αγαπημένες σας πρωινές λιχουδιές δίχως να χρειαστεί να χάσετε ούτε λεπτό από την υπέροχη φύση που περιβάλλει τη Λευκωσία τα καλοκαίρια.

inner 2

Προτιμήστε ένα Περιβάλλον Οικείο, Φιλικό, Χαλαρωτικό!

Μεγάλη υπόθεση να συναντάς φιλικούς, χαμογελαστούς ανθρώπους με το που ξεκινάς τη μέρα σου, δεν συμφωνείτε; Αναπαυτικά καθίσματα, υπέροχο σέρβις, μια ζεστή καλημέρα, κι ήδη η μέρα σας αρχίζει με τους καλύτερους οιωνούς, είτε σκοπεύετε να ριχτείτε στη δουλειά, είτε έχετε την άδειά σας και σκοπεύετε να απολαύσετε λίγη ώρα σε κάποια κοντινή παραλία!

Αν πράγματι έχετε χρόνο στη διάθεσή σας, μπορείτε να κάνετε κάτι ακόμη καλύτερο: καθώς απολαμβάνετε τις υπέροχες γεύσεις του SEMELI και σιγοπίνετε τον Espresso σας, γιατί να μην απολαύσετε το μυθιστόρημα που έχετε επιλέξει για αυτό το καλοκαίρι, ή την εφημερίδα και το περιοδικό σας, καθώς και μια φιλική συζήτηση με κάποιον φίλο ή αγαπημένο σας πρόσωπο;

Αν είστε δε επισκέπτης στην περιοχή, δεν έχετε παρά να ζητήστε έναν ταξιδιωτικό οδηγό κι ένα χάρτη από το προσωπικό του ξενοδοχείου μας, και να καταστρώσετε τα σχέδια της διαμονής σας!

inner 1

Και… Φυσικά Υπέροχες Πρωινές Λιχουδιές!

Καλό το ευχάριστο περιβάλλον, καλή κι η διαφυγή από τη ρουτίνα, αλλά να μην ξεχνάμε και για ποιον λόγο βγήκαμε από το σπίτι μας, έτσι δεν είναι; Ένα γευστικό, χορταστικό πρωινό!

Η κουζίνα του ξενοδοχείου SEMELI έχει φανατικούς υποστηρικτές στην πρωτεύουσα⋅ δεν έχετε παρά να τη δοκιμάσετε κι εσείς! Λαχταριστά, φρεσκότατα κρουασάν, τραγανές σπιτικές βάφλες, κριτσανιστό μπέικον, νοστιμότατα αβγά και τυρί από τοπικούς παραγωγούς και μεγάλη ποικιλία από κέικ συνοδεύουν άφθονες παραλλαγές συνταγών με βάση κυπριακά προϊόντα, όπως το χαλούμι, αλλαντικά, σιεφταλιές, ζιβανία, σιουσιούκο, λούντζα και κυπριακό χοιρομέρι! Και δεν ξεχνάμε φυσικά τις εκλεκτές ποικιλίες καφέ και τσαγιού, τα smoothies από φρούτα εποχής, καθώς και τους φυσικούς χυμούς που είναι τόσο απαραίτητοι για την ευεξία του οργανισμού μας.

Σας ανοίξαμε την όρεξη; Γιατί να μην απολαύσετε το πρωινό σας αύριο στις υπέροχες εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου SEMELI;

 

mathe perissotera

Categorias del Blog:

wedding area espanol