Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

 

Γιορτάστε το Πάσχα με πολυτέλεια και παράδοση στο SEMELI HOTEL. Απολαύστε νόστιμο φαγητό, πολυτελείς διαμονές και αξέχαστες στιγμές με την οικογένειά σας.

Το Πάσχα κατέχει ξεχωριστή θέση στις καρδιές των Κυπρίων οικογενειών, συμβολίζοντας όχι μόνο την ανάσταση του Χριστού αλλά και αγαπημένες παραδόσεις και χαρούμενες συγκεντρώσεις. Ως μια από τις πιο σημαντικές γιορτές στην Κύπρο, το Πάσχα φέρνει τις οικογένειες μαζί για να γιορτάσουν με αγάπη και χαρά. Στο SEMELI HOTEL, κατανοούμε τη σημασία της δημιουργίας αξέχαστων αναμνήσεων με τους αγαπημένους σας κατά τη διάρκεια αυτής της εορταστικής περιόδου. Από τις οικογενειακές επιλογές φαγητού μέχρι τις πολυτελείς διαμονές μας, προσφέρουμε το ιδανικό περιβάλλον για μια πρωτόγνωρη απόδραση του Πάσχα που θα δημιουργήσει αξέχαστες αναμνήσεις.


inner1_semeli_2404.jpg

Το Πάσχα στην Κύπρο είναι το σύμβολο της χαράς, της αγάπης και της οικογένειας. Το νησί ζωντανεύει, όπου το άρωμα του νόστιμου φαγητού γεμίζει τον αέρα και οι αγαπημένοι μαζεύονται για να μοιραστούν τις γιορτές. Μία από τις πιο αγαπημένες παραδόσεις είναι η προετοιμασία και το μοίρασμα των παραδοσιακών πασχαλινών πιάτων, με τις φλαούνες να βρίσκονται στο επίκεντρο. Αυτές οι νόστιμες πασχαλινές τυρόπιτες αποτελούν βασικό συστατικό σε κάθε κυπριακό σπίτι, συμβολίζοντας την ενότητα και τη συντροφικότητα της πασχαλινής περιόδου. Επιπλέον, το άναμμα των λαμπάδων το Μεγάλο Σάββατο είναι μια βαθιά ριζωμένη παράδοση, όπου οι οικογένειες σπεύδουν στην εκκλησία για να ανάψουν τις λαμπάδες τους με το Άγιο Φως, που συμβολίζει την ανάσταση του Χριστού.


inner2 semeli 2404

Στο SEMELI HOTEL, κατανοούμε τη σημασία της οικογένειας και της παράδοσης, γι' αυτό προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα οικογενειακών γευστικών επιλογών στο εστιατόριο μας DEMETRA. Το μενού μας είναι προσεκτικά επιμελημένο για να ικανοποιεί ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα, προσφέροντας παραδοσιακές κυπριακές λιχουδιές μαζί με διεθνή αγαπημένα πιάτα. Το εστιατόριο μας παρέχει το ιδανικό περιβάλλον για να έρθουν οι οικογένειες μαζί και να απολαύσουν νόστιμο φαγητό σε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Επιπλέον, το μπαρ μας DIONYSOS προσφέρει δημιουργικά ποτά και κοκτέιλ, ιδανικά για να απολαύσετε στη χαρούμενη περίσταση του Πάσχα.

inner3 semeli 2404


Τα πολυτελή δωμάτια μας αποτελούν το ιδανικό περιβάλλον για μια πασχαλινή απόδραση με την οικογένειά σας. Από ευρύχωρες σουίτες μέχρι άνετα δωμάτια, προσφέρουμε μια ποικιλία επιλογών δωματίων που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Οι ανέσεις μας έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν την εμπειρία σας και να διασφαλίσουν ότι η διαμονή σας θα είναι άνετη και ευχάριστη. Είτε χαλαρώνετε στην πισίνα, είτε απολαμβάνετε μια θεραπεία σπα, είτε εξερευνάτε τα αξιοθέατα του νησιού, το SEMELI HOTEL παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για μια αξέχαστη πασχαλινή απόδραση.

Καθώς το Πάσχα πλησιάζει, το SEMELI HOTEL σας προσκαλεί να δημιουργήσετε αξέχαστες στιγμές με την οικογένειά σας. Από την εμπειρία των πλούσιων παραδόσεων του Πάσχα στην Κύπρο μέχρι την απόλαυση των φιλικών προς την οικογένεια γευστικών επιλογών και των πολυτελών δωματίων μας, παρέχουμε το τέλειο σκηνικό για τη δημιουργία αξέχαστων αναμνήσεων. Η δέσμευσή μας να παρέχουμε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον διασφαλίζει ότι κάθε στιγμή που περνάτε μαζί μας θα είναι γεμάτη χαρά και χαλάρωση. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να κάνετε την κράτησή σας. Ανυπομονούμε να υποδεχτούμε εσάς και την οικογένειά σας για μια αξέχαστη πασχαλινή γιορτή.

Blog Categories:

wedding area english