Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

semelihotel 2306 inner3

Και ποιος δεν ανυπομονεί για την ημέρα των γενεθλίων του! Η επέτειος εορτασμού της γέννησής μας είναι μια μέρα αποκλειστικά αφιερωμένη σε εμάς και φυσικά το γεγονός πως τη γιορτάζουμε μονάχα μία φορά τον χρόνο σηκώνει μια μεγαλοπρεπή φιέστα! Είτε με τους στενούς φίλους και την οικογένειά μας είτε με καλεσμένους από τον ευρύτερο κοινωνικό ή και επαγγελματικό μας κύκλο, η ημέρα αυτή θέλουμε να έχει έξτρα λάμψη ώστε να μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας!

Αν μας αρέσει λοιπόν να ξεφεύγουμε από τα συνηθισμένα και να γιορτάζουμε λίγο πιο ιδιαίτερα, δεν υπάρχει καλύτερη ιδέα από το να οργανώσουμε ένα εντυπωσιακό πάρτι!

Στο διαδίκτυο μπορούμε να αναζητήσουμε πολλές πρωτότυπες ιδέες που θα δώσουν έξτρα εορταστική διάθεση, αλλά και θα αντανακλούν το στυλ, τη φιλοσοφία και την προσωπικότητά μας. Γιατί στόχος μας δεν είναι να περάσουν καλά μόνο οι καλεσμένοι μας αλλά κυρίως το τιμώμενο πρόσωπο αυτής της λαμπερής ημέρας! Εμείς!

Για να μην χαθείτε στις άπειρες πληροφορίες που υπάρχουν εκεί έξω, εμείς σας παραθέτουμε παρακάτω έναν βασικό σκελετό ιδεών που εγγυώνται την επιτυχία αλλά και τη μοναδικότητα του γενεθλίου πάρτι σας!

semelihotel 2306 inner2

  1. Κινηθείτε στον στολισμό με βάση ένα συγκεκριμένο χρώμα ή μια συγκεκριμένη χρωματική παλέτα που σας εμπνέει ή έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό. Στολίστε με αυτό το χρώμα και επιλέξτε ποτήρια, πιάτα, μπαλόνια, τραπεζομάντηλα και εορταστικά μπάνερ με το όνομα ή την ηλικία του εορτάζοντα. Για πλήρη ομοιομορφία επιστρατεύστε στο ίδιο χρώμα ακόμα και την τούρτα, τα κεράσματα του μπουφέ, αλλά και τα ίδια τα ρούχα σας!

  2. Μήπως γεννηθήκατε στα ατίθασα '80s και στα ανέμελα '90s ή μήπως είστε γνήσιο παιδί του Millenium; Υπάρχουν έρευνες που μαρτυρούν πως ο χαρακτήρας μας φέρει πολλά στοιχεία από τη δεκαετία που γεννηθήκαμε. Αξιοποιήστε αυτή την πληροφορία στο έπακρο και στολίστε το πάρτι σας ανάλογα με τους ήχους, τις εικόνες, το dress code και την pop culture εκείνης της εποχής! Γιατί τι είναι άλλωστε τα γενέθλια εκτός από μια ρετρό χρονομηχανή;

    semelihotel 2306 inner4

  3. Επενδύστε σε birthday props και διακοσμητικά που θα κλέψουν την παράσταση και θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των καλεσμένων σας. Μην φοβηθείτε την υπερβολή, αυτή η μέρα εξάλλου σηκώνει το υπερθέαμα! Αναζητήσετε διακοσμητικά με το όνομα ή την ηλικία του εορτάζοντα, φωτεινά μπαλόνια, κομφετί, πυροτεχνήματα, αλλά και photo props όπως γυαλιά, μεγάλες κορνίζες και face swap stands για να γελάσετε με την καρδιά σας και να βγάλετε τις πιο απίθανες φωτογραφίες!

    semelihotel 2306 inner

4.  Και φυσικά πάρτι χωρίς καλό φαγητό και πολύ ποτό δεν γίνεται, οπότε φροντίστε το candy bar και το drink bar σας να μην είναι μόνο θεματικά στολισμένα, αλλά και καλά εξοπλισμένα με ποτά, χυμούς, cocktails και κάθε λογής γλυκά κεράσματα, ανάμεσα στα οποία δεσπόζουσα θέση θα έχει βέβαια η θεαματική τούρτα των γενεθλίων σας!


Εμπιστευτείτε έναν prive χώρο σαν τις αίθουσες εκδηλώσεων του SEMELI HOTEL για να μην λείψει τίποτα από αυτή την τόσο ιδιαίτερη ημέρα. Ο χώρος πρέπει να διευκολύνει τα σχέδιά σας και όχι να σας περιορίζει. Για αυτό και πρέπει να πληροί όλα τα κριτήρια που θέλετε για το πάρτι σας και επιπλέον να διαθέτει υποστηρικτικό εξοπλισμό και υπηρεσίες που μπορούν να το απογειώσουν!

Αν, λοιπόν, πλησιάζει και η δική σας μεγάλη ημέρα και επιθυμείτε να της δώσετε την αξία που της ταιριάζει, τολμήστε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα. Πολλές φορές δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από πολλή φαντασία και καλή διάθεση για να γίνουν να γενέθλιά σας το event για το οποίο όλοι θα ανυπομονούν και για το οποίο θα μιλούν πολύ καιρό μετά.

Categorias del Blog:

wedding area espanol