Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

semelihotel inner3

Όταν πρόκειται για ένα αξέχαστο καλοκαιρινό ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων, το μπαρ Dionysos στο SEMELI Hotel αναδεικνύεται ως ο απόλυτος προορισμός. Με μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα, παρέχει μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τα δροσερά καλοκαιρινά cocktails με τη γευστική απόλαυση τοπικών και διεθνών κρασιών, μπύρες και απολαυστικών συνοδευτικών. Ας ανακαλύψουμε τον κόσμο των αρωματικών ποτών και των γαστρονομικών απολαύσεων που προσφέρει το μπαρ Dionysos.

Κοκτέιλ που ξεχωρίζουν

Το μπαρ Dionysos είναι γνωστό για την ποικιλία και την πρωτοτυπία των κοκτέιλ που προσφέρει. Από τα κλασικά ποτά μέχρι τις δημιουργίες τους mixologists, θα βρείτε κάτι που να καλύπτει κάθε γούστο. Ανακαλύψτε το δροσερό Mojito με φρέσκο μέντα και λάιμ, το εκρηκτικό Mai Tai με τον ισχυρό χαρακτήρα του ρούμι, ή ακόμα και τη γλυκιά Μαργαρίτα.

semelihotel inner1

Γευστική πολυπλοκότητα

Το μπαρ Dionysos δεν προσφέρει μόνο κοκτέιλ, αλλά και μια εκλεπτυσμένη επιλογή τοπικών και διεθνών κρασιών. Από την αφρώδη γεύση του Champagne μέχρι τη βαθιά και πλούσια γεύση ενός Malbec, θα ανακαλύψετε τον παράδεισο των οίνων. Επιπλέον, για όσους απολαμβάνουν μια παγωμένη μπύρα τις καλοκαιρινές νύχτες, το μπαρ προσφέρει μια ευρεία γκάμα από τοπικές και διεθνείς μπίρες.

Απολαυστικά συνοδευτικά

Για να συμπληρώσει την απόλαυση των ποτών, το μπαρ Dionysos προσφέρει μια ποικιλία από εκλεκτά συνοδευτικά. Απολαύστε μια πιατέλα μεσογειακών τυριών, αλλαντικών και εποχιακών φρούτων, που συνδυάζουν τέλεια με τα κοκτέιλ και τα κρασιά του μπαρ. Η αρμονία των γεύσεων θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο απολαύσεις.

semelihotel inner2

Όταν βρίσκεστε στο SEMELI HOTEL, το μπαρ Dionysos είναι ο ιδανικός προορισμός για μια μοναδική εμπειρία γεύσεων. Από τα δροσερά καλοκαιρινά cocktails μέχρι τις αρωματικές γεύσεις των τοπικών και διεθνών κρασιών, θα ανακαλύψετε έναν κόσμο γεμάτο γευστικές απολαύσεις. Μην ξεχάσετε να συνοδεύσετε τα ποτά σας με τις πιατέλες μεσογειακών τυριών, αλλαντικών και εποχιακών φρούτων για μια απόλυτη γαστρονομική εμπειρία. Επισκεφθείτε το μπαρ Dionysos και αφεθείτε στην απόλαυση των γεύσεων του καλοκαιριού.

Categorias del Blog:

wedding area espanol