Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

semeli article inner 3

Η γαμήλια δεξίωση αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή ενός ζευγαριού. Είναι η στιγμή που το ζευγάρι, γιορτάζει την ένωση του με μία υπέροχη εκδήλωση, μοιράζοντας αυτήν την ευτυχία με την οικογένεια και τους φίλους τους. Όταν προετοιμάζετε τη γαμήλια δεξίωση, ο στολισμός αποτελεί έναν κρίσιμο παράγοντα που δημιουργεί την ατμόσφαιρα και τον χαρακτήρα της εκδήλωσης. Ένας δημοφιλής τρόπος στολισμού είναι το μίνιμαλ στιλ, το οποίο προσδίδει μοντέρνα και κομψή αισθητική στη γαμήλια δεξίωση.

Ο μίνιμαλ στολισμός χαρακτηρίζεται από την απλότητα, την καθαρή γραμμή και την εστίαση στη λεπτομέρεια. Οι χρωματικές παλέτες είναι συνήθως απαλές και ουδέτερες, όπως τα λευκά, γκρι, μπεζ και μαύρα, ενώ τα στοιχεία διακόσμησης είναι απλά και λιτά. Ο μίνιμαλ στολισμός επικεντρώνεται στην αξία της καθαρής γραμμής και της αρμονίας, προσφέροντας μια ελαφριά και κομψή αισθητική.

Ένας τρόπος να δημιουργήσετε την απόλυτη γαμήλια δεξίωση με μίνιμαλ στολισμό είναι να ξεκινήσετε με την επιλογή ενός κατάλληλου χώρου. Αναζητήστε έναν χώρο με μοντέρνα αρχιτεκτονική και απλά διακοσμημένο, που θα συμπληρώνει το μίνιμαλ στιλ που επιθυμείτε να δημιουργήσετε. Επιλέξτε έναν χώρο με φυσικό φωτισμό, καθώς αυτό το στοιχείο θα ενισχύσει την αίσθηση της ευρυχωρίας και της φρεσκάδας.

semeli article inner 1

Στη συνέχεια, επικεντρωθείτε στα έπιπλα και τη διακόσμηση του χώρου. Επιλέξτε λιτά έπιπλα με μοντέρνο σχεδιασμό και καθαρές γραμμές. Οι γωνίες των επίπλων πρέπει να είναι οξείες και απλές, ενώ τα χρώματα τους να παραμένουν στην ουδέτερη παλέτα. Επιλέξτε απλά τραπεζομάντηλα και μαξιλάρια σε μονόχρωμες αποχρώσεις που θα προσθέσουν υφή και ζεστασιά στον χώρο.

Για να προσθέσετε μια διακοσμητική πινελιά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φυσικά στοιχεία όπως μικρά φυτά σε μοντέρνες γλάστρες ή βάζα. Επιλέξτε πράσινα φυλλώματα με απλό φυσικό χαρακτήρα, όπως ελιές ή ευκάλυπτο. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε μικρά γκαζόν, ή ακόμα και σε κυλιόμενο γκαζόν αν ο χώρος σας το επιτρέπει, για να δημιουργήσετε μια φυσική και αρμονική ατμόσφαιρα.

Όσον αφορά τον φωτισμό, επιλέξτε φωτιστικά με μοντέρνο σχεδιασμό και απλές γραμμές. Αποφύγετε τα υπερβολικά φωτεινά φωτιστικά και προτιμήστε φυσικό φως όσο το δυνατόν περισσότερο. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε κεριά με μοντέρνα πορσελάνινα ή γυαλιστερά κηροπήγια για να προσφέρετε ένα ρομαντικό και ζεστό φωτισμό.

Τέλος, μην ξεχάσετε την απλή και κομψή διακόσμηση των καρεκλών. Χρησιμοποιήστε λευκές ή ουδέτερες καρέκλες με μίνιμαλ σχεδιασμό και μπορείτε να προσθέσετε ένα μικρό λεπτομερές διακοσμητικό στοιχείο, όπως ένα μονόχρωμο μαξιλάρι ή ένα λεπτό διακοσμητικό κορδόνι.

semeli article inner 2

Ο κατάλληλος τρόπος για να δημιουργήσετε την ονειρική γαμήλια δεξίωση είναι επικοινωνώντας με το SEMELI HOTEL και τους event planners του ξενοδοχείου. Τη διακόσμηση και τον χώρο για τη γαμήλια δεξίωση τα αναλαμβάνει το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό. Η επιλογή του μίνιμαλ στολισμού δεν πρέπει να σας περιορίζει αλλά να σας δίνει έμπνευση να δημιουργήσετε τη γαμήλια δεξίωση σας όπως εσείς επιθυμείτε.

Categorias del Blog:

wedding area espanol